Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, poradíte mi někdo pěkné místo na svatbu na půli cesty mezi UL a Prahou? Představa je cca pro 50 lidí…Hledám a hledám a hledám…co mi doporučíte?
Děkuji
@etna1 píše:
Ahoj, poradíte mi někdo pěkné místo na svatbu na půli cesty mezi UL a Prahou? Představa je cca pro 50 lidí…Hledám a hledám a hledám…co mi doporučíte?
Děkuji
Litoměměřická věznice
![]()
Proč na puli cesty. Udeletje to tam, kde k tomu mate alespon jeden vztah. A navic jestli to delate na puli cesty kuli tomu, ze mate polovinu hostu z prahy a polovinu z ul, je to kravina, protoze budou muset dijizdet vsichni. Kdezto kdyz to udelate v praze nebo v ul, bude dojizdet jen jedna polovina lidi, byt dal, ale jen polovina. Nevim, me to prijde i hloupe to delat to na miste, kde to neznate a nemate vubec zadny vztah k okoli.
A musí to být nutně na půli cesty? Je to od sebe hodinu autem, já jezdím do práce hodinu dvacet, takže na návštěvu k mému bráchovi jezdíme z Prahy do Ústí kratší dobu, než jezdím 5× v týdnu já do práce.
Já jsem Ústečanda a přítel Pražák…V UL mě napadá jen Panství Velichov, ale to je termínově full, Střekov, ten je na tom stejně a Větruše taky
a v Praze svatbu nechceme
je to tu předražený atd…
Teď bydlíme už 3 roky u Brandýsa nad Labem - Staré Boleslavi, ale taky nás toho taky moc nenapadá…tak jsme si říkali, že to udělat teda na půli cesty kvůli té dopravě lidiček z jedné i druhé strany… Prvotní plán byl Budyně nad Ohří, vodní hrad a přesun do hotelu Amálka, protože tam mají podle rezervace volno…ale jen na netu. Když jsem tam psala, tak mi řekli, že mají plno..zvláštní..k čemu pak tu online rezervaci mají
tak pátrám…
Msene lazne, v laznich i s ubytovanim, presne v na pulce cesty ![]()
My sme mali svadbu na zamku Ploskovice, neviem ci este robia svadby. Mali sme asi 80 ludi a hostinu potom na Kolibe za Litakem
Místo Ti neporadím, ale dělat to někde na půl cesty je blbost. Já jsem z Brna, manžel z Varnsdorfu - rozdíl 300km a brát se na třetím místě někde v půlce nás ani nenapadlo. Z organizačních a praktických důvodů je mnohem lepší dělat to na jedné ze stran.
Já myslím, že teď už je jedno, jestli to bude na straně k Praze nebo k UL, co jsem obvolala, všude mají plno
takže když už se konečně přítel po12ti letech opravdu rozhoupal, tak to nedáme dohromady
jsem z toho smutná…já vím, že je těžké to zrealizovat takhle na rychlo, ale on si myslí, že je to blbost, „máme na to přece tři měsíce!“…ach jo ![]()
@etna1 píše:
Já myslím, že teď už je jedno, jestli to bude na straně k Praze nebo k UL, co jsem obvolala, všude mají plnotakže když už se konečně přítel po12ti letech opravdu rozhoupal, tak to nedáme dohromady
jsem z toho smutná…já vím, že je těžké to zrealizovat takhle na rychlo, ale on si myslí, že je to blbost, „máme na to přece tři měsíce!“…ach jo
A proč se berete tak narychlo?? ![]()
Kvůli miminku to není…ale je to pro to, protože se prostě konečně přítel rozhoupal a vybral si jeho oblíbené datum 13.8. (mě je to jedno kdy
) a protože on je přesvědčenej o tom, že „přece TŘI MĚSÍCE není vůbec narychlo“…prostě chlap…a nenechá si to od nikoho vymluvit…prej jsme akorát histerický žensky
ale kdyby jste nakonec viděli ty jeho požadavky na svatbu
jenom on tam má 2/ hostů
jako zírám jak blázen…
@etna1 To by u mě teda neobstál… se svatbou člověk počítá, že bude jen jednou a abych brala cokoli co bude volné.. to teda fakt néé