Svatba na půli cesty mezi Ústím nad Labem a Prahou

18
11.5.16 20:51

Svatba na půli cesty mezi Ústím n.L. a Prahou

Ahoj, poradíte mi někdo pěkné místo na svatbu na půli cesty mezi UL a Prahou? Představa je cca pro 50 lidí…Hledám a hledám a hledám…co mi doporučíte?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
791
11.5.16 20:55

Mělník :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
11.5.16 21:04
@etna1 píše:
Ahoj, poradíte mi někdo pěkné místo na svatbu na půli cesty mezi UL a Prahou? Představa je cca pro 50 lidí…Hledám a hledám a hledám…co mi doporučíte?
Děkuji

Litoměměřická věznice :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :hug: :andel: :kytka: :pankac: :pankac: :pankac: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.16 21:54

Proč na puli cesty. Udeletje to tam, kde k tomu mate alespon jeden vztah. A navic jestli to delate na puli cesty kuli tomu, ze mate polovinu hostu z prahy a polovinu z ul, je to kravina, protoze budou muset dijizdet vsichni. Kdezto kdyz to udelate v praze nebo v ul, bude dojizdet jen jedna polovina lidi, byt dal, ale jen polovina. Nevim, me to prijde i hloupe to delat to na miste, kde to neznate a nemate vubec zadny vztah k okoli.

• Citovat
  • Upravit
6499
11.5.16 21:56

A musí to být nutně na půli cesty? Je to od sebe hodinu autem, já jezdím do práce hodinu dvacet, takže na návštěvu k mému bráchovi jezdíme z Prahy do Ústí kratší dobu, než jezdím 5× v týdnu já do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.16 22:00

@Karleon souhlasim. Proste blbost delat na puli cesty

• Citovat
  • Upravit
18
11.5.16 22:10

Já jsem Ústečanda a přítel Pražák…V UL mě napadá jen Panství Velichov, ale to je termínově full, Střekov, ten je na tom stejně a Větruše taky :-( a v Praze svatbu nechceme :-( je to tu předražený atd…
Teď bydlíme už 3 roky u Brandýsa nad Labem - Staré Boleslavi, ale taky nás toho taky moc nenapadá…tak jsme si říkali, že to udělat teda na půli cesty kvůli té dopravě lidiček z jedné i druhé strany… Prvotní plán byl Budyně nad Ohří, vodní hrad a přesun do hotelu Amálka, protože tam mají podle rezervace volno…ale jen na netu. Když jsem tam psala, tak mi řekli, že mají plno..zvláštní..k čemu pak tu online rezervaci mají :-( tak pátrám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
11.5.16 23:02

Msene lazne, v laznich i s ubytovanim, presne v na pulce cesty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
11.5.16 23:29

My sme mali svadbu na zamku Ploskovice, neviem ci este robia svadby. Mali sme asi 80 ludi a hostinu potom na Kolibe za Litakem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.5.16 07:55

Místo Ti neporadím, ale dělat to někde na půl cesty je blbost. Já jsem z Brna, manžel z Varnsdorfu - rozdíl 300km a brát se na třetím místě někde v půlce nás ani nenapadlo. Z organizačních a praktických důvodů je mnohem lepší dělat to na jedné ze stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.5.16 09:59

Já myslím, že teď už je jedno, jestli to bude na straně k Praze nebo k UL, co jsem obvolala, všude mají plno :-( takže když už se konečně přítel po12ti letech opravdu rozhoupal, tak to nedáme dohromady :-( jsem z toho smutná…já vím, že je těžké to zrealizovat takhle na rychlo, ale on si myslí, že je to blbost, „máme na to přece tři měsíce!“…ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.5.16 10:03
@etna1 píše:
Já myslím, že teď už je jedno, jestli to bude na straně k Praze nebo k UL, co jsem obvolala, všude mají plno :-( takže když už se konečně přítel po12ti letech opravdu rozhoupal, tak to nedáme dohromady :-( jsem z toho smutná…já vím, že je těžké to zrealizovat takhle na rychlo, ale on si myslí, že je to blbost, „máme na to přece tři měsíce!“…ach jo :-(

A proč se berete tak narychlo?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.5.16 10:11

Kvůli miminku to není…ale je to pro to, protože se prostě konečně přítel rozhoupal a vybral si jeho oblíbené datum 13.8. (mě je to jedno kdy :-) ) a protože on je přesvědčenej o tom, že „přece TŘI MĚSÍCE není vůbec narychlo“…prostě chlap…a nenechá si to od nikoho vymluvit…prej jsme akorát histerický žensky :-D ale kdyby jste nakonec viděli ty jeho požadavky na svatbu :-D jenom on tam má 2/ hostů :D jako zírám jak blázen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.5.16 10:17

@etna1 To by u mě teda neobstál… se svatbou člověk počítá, že bude jen jednou a abych brala cokoli co bude volné.. to teda fakt néé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
12.5.16 10:33

@etna1 - A to musí být tedy letos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie