Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7253
17.5.16 11:03

Smekám před zdejšími muži, kteří hájí věrnost. :srdce:
Každý si nemůže dělat, co chce. Není to o bezmezné toleranci. To jsou výmluvy.
Věrnost je o zodpovědnosti za nejbližší.
A nesouhlasím s dělením na muže a ženy v ohledu, že s muži víc mávají hormony. Hormony intenzivně mávají i se ženami, byť tam spíš v cyklech. Pokud se lidem s vysokým libidem nedostává sexu, mají silnou frustraci, ale věrní zůstanou. Skutečné příčiny nevěry jsou jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109780
17.5.16 11:15
@Regina Hero píše:
no jo, ale život přece není závod o to, kdo toho má víc…

Je to asi o potřebě..a to má každý jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109780
17.5.16 11:16
@Katy 7 píše:
Tohle tvoje prohlášení nějak nechápu :think: Můžeš to rozvést, jak jsi to myslela?

kdyby sex byl jen z lásky.. tak by se k němu někdo nedostal třeba za celý život, a v manželství by skončil po nějaké době a nebylo by už nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.5.16 11:19

@Venetia manželství je spojené s láskou tak posledních 100 let. Před tím to bylo hlavně o upevnění majetku a moci.

• Citovat
  • Upravit
109780
17.5.16 11:19
@Mango_Lassi píše:
Souhlas. Stalo se mi, že mě nějaký nabíječ strašně přitahoval, přičemž bylo evidentní, že mimo postel si nerozumíme a nemáme si co říct. Prostě sexuální chemie, nic víc.

Já si s mými favority i rozuměla :D pokud jsem šla do něčeho na základě jen sexu… ta chemie byla dost slabá a porozumění též, to je pak o ničem, i kdyby byl v posteli bůh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109780
17.5.16 11:20
@Katy 7 píše:
Ne vždy se to ze vztahu vytrácí.

samozřejmě..ale takových ideálních vztahů je minimum…zase budme v realitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109780
17.5.16 11:24
@Mango_Lassi píše:
@Venetia manželství je spojené s láskou tak posledních 100 let. Před tím to bylo hlavně o upevnění majetku a moci.

přesně tak.. a sex tam byl, i když omezený… a těch ženských se nikdo moc neptal, bralo se to jako povinnost… to nevím, co by si propagátorky sexu jen z lásky počaly, kdyby jim přidělily manžela a nemohly by dělat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
17.5.16 11:28
@Venetia píše:
samozřejmě..ale takových ideálních vztahů je minimum…zase budme v realitě

Tak co jsem si všimla, tak každý, kdo má vztah vybudovaný na hluboké lásce a zároveň touze, tak je touha a vášeň dál ve vztahu přítomná. Jakmile je ve vztahu něco hodně špatně, tak přitažlivost vezme za své, s tím souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
17.5.16 11:29
@Venetia píše:
kdyby sex byl jen z lásky.. tak by se k němu někdo nedostal třeba za celý život, a v manželství by skončil po nějaké době a nebylo by už nic

Třeba já ho mám vždy jen z lásky a necítím se nějak ochuzená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.5.16 11:29
@Venetia píše:
Já si s mými favority i rozuměla :D pokud jsem šla do něčeho na základě jen sexu… ta chemie byla dost slabá a porozumění též, to je pak o ničem, i kdyby byl v posteli bůh

Jasně. Mně šlo o to, že jsem věděla, že primárně nejde o partnery na vztah.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
17.5.16 11:32
@Venetia píše:
přesně tak.. a sex tam byl, i když omezený… a těch ženských se nikdo moc neptal, bralo se to jako povinnost… to nevím, co by si propagátorky sexu jen z lásky počaly, kdyby jim přidělily manžela a nemohly by dělat nic.

Neměly na výběr. Prostě souložily a rodily a nějak víc se tím nezabývaly

• Citovat
  • Upravit
7253
17.5.16 11:39

Sex není zdaleka jen o lásce, spíš je o testosteronu. Pokud bude přitažlivý celkově (např. s fyzicky přitažlivým blbem nic mít nebudu), musí přijít něco silnějšího, co přebije hladiny sexuálních hormonů. To je pak o zodpověděnosti, vyzrálosti, morálce, hodnotách, lásce k partnerovi a dětem, kterým odmítám zlikvidovat život, neohrozím je rozvodem, těhotenstvím s milencem a pohlavně přenosnými chorobami. Na nevěru mám právo a je snadná, když partner ztratí na ceně (sukničkář, lhář, násilník, gambler apod.) a není podstatná v případě, kdy se chci tak jako tak rozvést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 11:39
@Mango_Lassi píše:
Neměly na výběr. Prostě souložily a rodily a nějak víc se tím nezabývaly

ale no tak… zabývaly…vždyt´ jsou na tom postavený celý dějiny lidstva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109780
17.5.16 11:40
@Katy 7 píše:
Tak co jsem si všimla, tak každý, kdo má vztah vybudovaný na hluboké lásce a zároveň touze, tak je touha a vášeň dál ve vztahu přítomná. Jakmile je ve vztahu něco hodně špatně, tak přitažlivost vezme za své, s tím souhlasím.

souhlasím… ale takových vztahů je naprosté minimum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 11:41

@kaminky ano snadná je… velmi…za to zapracovat na vztahu je tvrdá práce a musí chtít oba…já jsem ráda, že jsme se s manželem po tý vleklý krizi konečně domluvili, že tomu tu poslední šanci dáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí