Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30210
17.5.16 10:05
@suricata píše:
@Honza 12 tak ať brzy najdeš ženu se kterou bude radost sdílet nejen sex, ale i život ;)

Mám takovou, a sdílíme i ty hezké věci, co jsi psala.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77759
17.5.16 10:06
@Callipo90 píše:
Já si to myslela, že to je zas jen dokazování toho kdo má pravdu a dohadování se jak a co je :nevim:… děkuji :D… Co to shrnout tak, že každý to má prostě jinak všelijak? :nevim: Někdo je věrný, někdo není věrný, někdo by si na něm měl radši udělat uzel, někdo sex potřebuje neustále, někdo až po nějaké době, někdo vůbec. Někomu chybí tamto či ono, jiný to zas nepotřebuje atd. atd…

Zkusila jsem to.
Nepomohlo to. :nevim:
Už je to tu přesně v té fázi jako v Nevzal si mě. :think:
Posestnacte z obou stran řečeno totéž už je těžká nuda, tak zas jindy jinde. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30210
17.5.16 10:07

@suricata Jo a taky počítám, a zároveň odpovídám, na otázku tématu, že jí budu věrnej, i když to bude boj a odříkání. Ale to už umím. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.5.16 10:14
@Honza 12 píše:
@suricata Jo a taky počítám, a zároveň odpovídám, na otázku tématu, že jí budu věrnej, i když to bude boj a odříkání. Ale to už umím. :dance:

Honzo mě by stejně zajímalo jak vypadáš :mrgreen: ne že bych měla zájem jako :lol: ale přijdeš mi docela normální, což se o jiných zdejších chlapcích nedá říci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30210
17.5.16 10:16
@Callipo90 píše:
Honzo mě by stejně zajímalo jak vypadáš :mrgreen: ne že bych měla zájem jako :lol: ale přijdeš mi docela normální, což se o jiných zdejších chlapcích nedá říci :D

No to teda, takovej cvok jako já.. Ale jo, já vím.. Dík že sis toho všimla.. :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.5.16 10:21
@Honza 12 píše:
No to teda, takovej cvok jako já.. Ale jo, já vím.. Dík že sis toho všimla.. :mrgreen: :jazyk:
:lol: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109332
17.5.16 10:33
@jankajj píše:
A od čeho je masturbace, Honzo?Podle mě sex jen kvůli sexu /tudíž bez lásky/ není o nic hodnotnější.

to se snad nedá srovnávat? Minimálně u ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109332
17.5.16 10:35
@Regina Hero píše:
u mě je propojení a vášeň s mým mužem… nemůžu mít sex jen kvůli sexu, potřebuji tam mít nějaké to citové pouto… lásku… :nevim:

kdyby to měl každý takto, tak by bylo sexu hodně málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.5.16 10:38
@Venetia píše:

no jo, ale život přece není závod o to, kdo toho má víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109332
17.5.16 10:40
@suricata píše:
@jankajj rozumím ti. Sex s někým koho nemiluji je v podstatě onanie tím druhým ;)

to není vůbec pravda, ale musí tě přitahovat…to je stav, který se dá snadno zaměnit se zamilovaností…jasně, že to nejde s každým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109332
17.5.16 10:43
@jankajj píše:
Chtíč a touha totiž není to zásadní, co ženám chybí, když nemají milování.

Já třeba myslím, že ano.. to je totiž to první co se ve vztahu vytrácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30210
17.5.16 10:44
@Regina Hero píše:
no jo, ale život přece není závod o to, kdo toho má víc…

V naší konzumní společnosti to tak občas dost vypadá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109332
17.5.16 10:45
@Honza 12 píše:
Každopádně jak narůstá tlak z nedostatku, tak už je to pak jedno, že je to náhražka. To už člověku tak šibe, že by vlezl na všechno.. :think:

To zase platí asi jen pro chlapy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
17.5.16 10:45
@Venetia píše:

Tohle tvoje prohlášení nějak nechápu :think: Můžeš to rozvést, jak jsi to myslela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.5.16 10:46
@Venetia píše:
to není vůbec pravda, ale musí tě přitahovat…to je stav, který se dá snadno zaměnit se zamilovaností…jasně, že to nejde s každým

Souhlas. Stalo se mi, že mě nějaký nabíječ strašně přitahoval, přičemž bylo evidentní, že mimo postel si nerozumíme a nemáme si co říct. Prostě sexuální chemie, nic víc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky