Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7253
17.5.16 18:23
@Gnaar píše:
@kaminky To už snad radši ani číst nebudu, ještě se pak začnu pozorovat :mrgreen: Nj, jak se říká, sejdeme se na kožním…

Místo „ještě se pak začnu pozorovat“ jsem četla „ještě to pak začnu provozovat“ :mrgreen: Že by sis založil takovou soukromou ZOO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77955
17.5.16 18:30
@terinka4444 píše:
no to rozhodně nezakládají, ale spíš jsou založeny diskuze jako přišla jsme mu na milenku - podvádí mě, než na milenku jsem mu nepřišla, nic se u nás neděje, stále si žijeme v harmonii.

Z diskuzí a svého okolí nemůžeš objektivně usuzovat, proto sem hážu ta statistická čísla. Ale i to je zavádějící, protože v těch 37% nevěrných jsou pravidelně rozloženi respondenti od 18 - 69 let. Otázkou je, jak by odpovídali ti nyní osmnáctiletí v šedesáti devíti. :think:
No ale dobře, 37% respondentů v tomto věkovém rozmezí odpovědělo, že někdy byli nevěrní, přičemž za nevěru nepovažují swingers, líbačku, muchlovačku a žhavý korespondenční konverzace.
Nikdo Tě ničím neutlouká, tohle je prostě diskuzní vlákno na téma, jestli existuje věrnost. Nikdo ani z dlouholetě nevěrných to nepopřel.
Ale zase přišlo by Ti férovější, kdyby jsme se tu jednomyslně shodli, že věrní jsou všichni až na několik málo zavrženíhodných vyjímek, které se shodou okolností kumulují tady na emiminu? :nevim:

Teri, my se nebavíme o tom, jestli je lepší věrnost nebo nevěra, to by sice byla zajímavá debata, ale zas by to vyšlo kus od kusu. :mrgreen:
My se bavíme o tom, jestli existuje věrnost a jak moc je rozšířena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
17.5.16 18:30
@sirikit píše:
Asi jo, protože já mám kolem sebe davy lidí, kteří řeší kupu trablů a perou se s tím, jak to jde - ale nevzdávají. 8)
Vlastně všichni - až na ovdovělé - docela hezky párově žijem.
Přemýšlím, jestli vůbec kamarádím s někým rozvedeným. :think:
Ale kamarádím! :pankac: Jeden plno let rozvedený, který má teď pár let super vztah a snaží se o miminko a pak dva bratry, kteří si vzali dvě sestry. Ne zdravotní, prostě sourozenci sourozence. Pak to nějak neklapalo a oni si to na férovku prohodili. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Všichni čtyři jsou spolu dalších sto let (oběma párům už je přes 60) a evidentně je to fajn. ;)
Pořád říkám, že život píše romány. :mrgreen:

Docela hezky párově žiješ? :roll:
Už jsi při vdávání dcery přemýšlela nad tím, že by ti dcera přišla domů úplně zlomená, že jí ten její podvedl a ještě chytla od něj nějakou nemoc? Jak by ses cítila jako matka, která dlouhodobě podvádí svého manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77955
17.5.16 18:38

@Katy 7 Chi, jsem si jistá, že dcera měla ve svém věku podstatně víc intimních partnerů než její zpozdilá matka.
Pohlavní choroby bych tu neprotřepávala, nemalujme AIDS na zeď, ale řekněme, že mým temperamentním dětičkám - na rozdíl od jejich hodných rodičů :andel: - není ordinace venerologa zcela neznámým prostředím.
Nepokoušej se mě dojmout. :jazyk:
Nicméně jsem optimistická a pevně doufám, že na rozdíl ode mně, která jsem si vzala svoji první vážnou známost, mají oba ty povinné motohodiny natočené ještě před svatbou. ;)

Příspěvek upraven 17.05.16 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
17.5.16 18:39

Dneska jsou to v denním tisku samé aktuality k tématu :mrgreen:

http://budejovice.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
17.5.16 18:43

@sirikit Muzu se zeptat, jak by ses ty, jako matka, postavila k dlouhodobe nevere zete? Brala bys to take tak sportovne jako u sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.5.16 18:43
@Anonymní píše:
@sirikit Já jsem byla v prvním manželství nevěrná, ale v druhým jsem už dlouhodobě věrná, takže jsem automaticky zařazená do kategorie nevěrnic, i když jsem v manželství již cca 15 let věrná. Takže takhle to taky nemůžeš brát.

A proč anonym? Kdysi dávno v době kamenný si byla nevěrná a co? Tím tě nechci urazit, ale nechápu proč ten anonym :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77955
17.5.16 18:45
@Anonymní píše:
@sirikit Já jsem byla v prvním manželství nevěrná, ale v druhým jsem už dlouhodobě věrná, takže jsem automaticky zařazená do kategorie nevěrnic, i když jsem v manželství již cca 15 let věrná. Takže takhle to taky nemůžeš brát.

Ahať, já zrovna na tomhle šetření nedělala, takže nevím, jak byla postavená otázka.
Ale v logice věci bych myslela, že se ptali přesně takhle, nezohledňovali jednotlivé vztahy.
Ono je tohle totiž takové složité téma. Když jsi věrná sukcesivně, takže třeba v deseti vztazích za sebou, pokaždý se čestně rozejdeš, zanecháš za sebou rozpadlou rodinu, popadneš děti a jdeš být věrná jinam a jinam a jinam…, seš v očích tohoto vlákna i statistických čísel cajk.
Pokud - když už tu mluvíme o těch časových úsečkách - žiješ ve vztahu 33 let, z toho skoro 31 vdaná… přičemž 17 let z toho bylo naprosto věrných, nerozbiješ nikde vůbec nic, vychováš děcka, normálně funguješ a všichni kolem jsou v pohodě… jsi nevěrnice. :cert: :cert:
Co už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
17.5.16 18:46

@sirikit Takže očekáváš, že si takhle pěkně párově bude žít i tvoje dcera. No někdo těm venerologům tu práci zajišťovat musí. Ovšem, co ti druzí z páru, kteří k tomu přijdou, jak slepí k houslím. Ty fakt lituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 18:48

Jo a špatná seš i když to nakonec neuděláš :lol: takže milá anonymní to neřeš, to je v poho - si zvykni, když to neuděláš je to špatně, když to uděláš je to taky špatně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59502
17.5.16 18:53

@terinka4444 :potlesk: :potlesk: my se poznali když manželovi bylo 17 a mě 18 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77955
17.5.16 18:54

@vonajebohyne Pokud by to zeť zvládal stejně jako já, v životě by se na to nepřišlo. :jazyk:
Zase: nezkoušejte holky tohle citový vydírání. Jednak u nás v rodině není nevěra obecně až tak mytizovaná a popravdě bych se v tomhle ohledu bála spíš toho, že ulítne dcera, než tradicionalistický zeťák.(Moje výstraha před svatbou: "Neopovaž se! U tohohle by ti to neprošlo!! :cert: :cert: )
Ale pokud už by: jsou dvě možnosti. Ustát to nebo to rozpustit.
Takhle můžeme uvažovat, co by bylo, kdyby se kdokoli z nás zabil na silnici, dostal smrtelnou chorobu, blá blá blá blá, nehraj na cobykdyby.
Cobykdyby není žádný argument. Jestli se kdy stane průšvih, budeme ho řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109757
17.5.16 18:54
@Gnaar píše:
Dneska jsou to v denním tisku samé aktuality k tématu :mrgreen:http://budejovice.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

:D tohle nechapu… ten milenec za to prece nemuze… mel si to vyridit se zenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
17.5.16 18:55
@brumdinka píše:
Jo a špatná seš i když to nakonec neuděláš :lol: takže milá anonymní to neřeš, to je v poho - si zvykni, když to neuděláš je to špatně, když to uděláš je to taky špatně :mrgreen:

Brumdi, dobra rada, prestan ho resit, prestan dolejzat a nesnaz se celej svet presvedcit (mozna predevsim sama sebe), ze to tys mu dala kopny. Ono je to snad jedno, ale uz to zacina byt trapne.
Fakt to nemyslim jako kopanec :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
17.5.16 18:55
@Venetia píše: :D tohle nechapu… ten milenec za to prece nemuze… mel si to vyridit se zenou

To já zas chápu. Prej nemůže, vlízt chlápkovi do bytu, tam mu hoblovat ženu, nechat se u toho chytit a pak, když dostane po hubě, žalovat, to musí být ultradebil. Přečti si diskuzi pod článkem :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.05.16 v 18:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria