Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59475
17.5.16 19:08

@terinka4444 :palec: :palec: ještě že jsi nebyla pod zákonem :mrgreen: :mrgreen:, no uteklo to :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.5.16 19:09
@jipo píše:
Ježišmarjá, ty se z toho snad nevzpamatuješ, že tě poslal domů. Nemůžeš se přenést přes to, že jsi narazila na chlápka, který nechtěl podvést partnerku. A teď jsi z toho na prášky. Ale život jde dál, pusť to z hlavy. Je to jedna epizodka a nemá cenu to pořád dokola omílat a rozebírat. Možná je to pro tebe nezvyklé, ale čas nejde vrátit. Stalo se. Uzavřít, zamknout a zapomenout. Trochu mi připomínáš Lenye s tím jejím problémem, který už znají čtenáři všech poraden na internetu v tisíci verzích.

Vo co go? Já myslela, že Brumďa se hrdině dostala ze spárů milence, protože jí začalo zrát svědomí a je to počestná žena…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77530
17.5.16 19:11
@vonajebohyne píše:
Hele ale z me strany to neni citove zabarveny argumentacni faul, ja bych se s tim jako matka tezce szivala, ze nekdo ublizil memu decku. Opravdu me zajimala reakce, diky, vim. Ale stejne si jednu dousku neodpustim, casto tu rikas, ze nikdo nevime co by kdyby, podotykam, ze ja jsem tu nepsala, ale o svem zeti jsi presvedcena. OK, to je dobre, ale neveru to nevylucuje, stejne jako u holek, ktere tu pisi, ze veri manzelum.
Vztahy bez duvery stoji za.. ty vis, vid? A je proste dobre, ze clovek jeste tu duveru umi v nekoho vlozit, nekdo v manzela, jako my a tva dcera, nekdo v zete.

Tak jo. :)
Hodím Ti sem kousek reportu ze soboty, který jsem psala holkám ve své domovské diskuzi. Kdyby někdo ublížil mému děcku…:
Pak po obědě jsem tak různě kolovala mezi rodinami, kamarády a vůbec… a dlouho jsem seděla u rodinného stolu s výhledem na parket s (bratrem nevěsty) a podezíravě jsme pozorovali roztančené novomanžele. V reklamě na štěstí nevypadli z role na vteřinu od rána, tohle už byl podvečer.
Pořád rozzáření, roztancovaní, ustavičně se ňuchtali, s frekvencí dvou minut se mezi tancem líbli, i když se bavili s někým dalším, P. se nepřestával D. dotýkat… řeč těla teda jednoznačná.
Povídám L.: No dobře. Vypadá to teda, že on ji má nejspíš doopravdy rád. :think: Tak mu ji asi neradi necháme. :?
L.: Ale může zkusit něco zkusit!! Jak se Kodiak jednou rozbulí! Okamžitě tam vlítnu, ani nechcípnu motor, takle udělám a houknu „A dom!!“ :cert: :pankac: :pankac:
Nic netušící nevěsta na parketě šťastně omotala ženichovi packy kolem krku a dala mu tisící dvacátou šestou pusu… skepticky povídám starostlivému bratrovi: Čoveče, moc nevypadá, že by jela. :think:
A L.: Hm. :? Tak dobře. Jestli s ním chce bejt, tak ať si tam teda je.. :nevim: :nevim: Ale ať se opováží… :cert: :cert: :cert:

No a tak jsme mu ji teda nechali. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 19:11
@jipo píše:
Ježišmarjá, ty se z toho snad nevzpamatuješ, že tě poslal domů. Nemůžeš se přenést přes to, že jsi narazila na chlápka, který nechtěl podvést partnerku. A teď jsi z toho na prášky. Ale život jde dál, pusť to z hlavy. Je to jedna epizodka a nemá cenu to pořád dokola omílat a rozebírat. Možná je to pro tebe nezvyklé, ale čas nejde vrátit. Stalo se. Uzavřít, zamknout a zapomenout. Trochu mi připomínáš Lenye s tím jejím problémem, který už znají čtenáři všech poraden na internetu v tisíci verzích.

fajn takže zas a znova… on mě domů neposlal, šla jsem sama!!! to, že zřejmě už v té době měl partnerku jsem zjistila až zpětně - on mi tvrdil, že žádnou nemá a ve výsledku ještě zjistim, že to ví všichni jeho kamarádi…tak jako sorry, ale že dgentlman jak mi tvrdil, že se nikdo nic nedoví, fakt neni a jo představ si, že to mi fakt vadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
17.5.16 19:12

@brumdinka Je mi skoro 41 let. A když s někým člověk začne vyhledávat chvilky o samotě, tak nemusí být žádný Einstein, aby mu došlo, že spolu něco budou mít. Proto takové chvíle nevyhledávám. Prostě ctím zákon fyziky, že každá akce má i svojí reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109051
@terinka4444 píše:
jo, od patnácti, víš jak, někdy si tak říkám, že my se v podstatě utvářeli spolu, my dospívali spolu, v dospělé lidi jsme dozrávali spolu. Veškeré zlé problémy dospělého světa jsme prožili spolu, všechno co máme, jsme vybudovali spolu. Proto si sedíme, my jsme prostě spolu, my ani nemáme a nikdy neměli nějaké vztahové krize. Někdy mi můj milovaný muž leze na nervy a já jemu, ale nemůžu říct, že bychom někdy řešili vztahovou krizi. My dokonce přežili i vojnu, byl ještě na vojně, to se rozpadala drtivá většina vztahů. :mrgreen:

taky jsme prezili vojnu… to nic neznamena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
@terinka4444 píše:
jo, od patnácti, víš jak, někdy si tak říkám, že my se v podstatě utvářeli spolu, my dospívali spolu, v dospělé lidi jsme dozrávali spolu. Veškeré zlé problémy dospělého světa jsme prožili spolu, všechno co máme, jsme vybudovali spolu. Proto si sedíme, my jsme prostě spolu, my ani nemáme a nikdy neměli nějaké vztahové krize. Někdy mi můj milovaný muž leze na nervy a já jemu, ale nemůžu říct, že bychom někdy řešili vztahovou krizi. My dokonce přežili i vojnu, byl ještě na vojně, to se rozpadala drtivá většina vztahů. :mrgreen:

Jsou dva druhy párů tvého typu, buď je dožene to, že nezkusili nikoho jiného než sebe navzájem a nebo jsou tak neskutečně sehraní a jsou si souzení, že už je to navěky věků :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.5.16 19:13
@Markéta80 píše:
@terinka4444 :palec: :palec: ještě že jsi nebyla pod zákonem :mrgreen: :mrgreen:, no uteklo to :mrgreen: :mrgreen:

ale my jsme začínali romanticky, rok jsme se vodili za ručičky, nosil mi tašku ze školy, chodili jsme do kina :mrgreen: uteklo, jsme už starý, začínají nám stárnout i ty děti, za chvíli mé prvorozené dítě dojede první gumy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109051
17.5.16 19:14
@jipo píše:
Já ho chápu naprosto přesně. Sice jsem nikoho nechytil doma, ale podobnou zkušenost jsem už získal. Není to nic příjemného. Ublížení na zdraví bych na krku mít nechtěl. Naštěstí nebyl žalobníček.

nevim, mne to prijde ponizujici… to je jako bych vletela na milenku a zacali jsme si rvat vlasy… neprijde ti to trapne? Si to vyrikam s partnerem v soukromi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939

@sirikit Kazdopadne hezky, moc jim to stesti preju. Fakt uprimne :kytka:.

Vsak cas ukaze.

Příspěvek upraven 17.05.16 v 19:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
@Katy 7 píše:
@brumdinka Je mi skoro 41 let. A když s někým člověk začne vyhledávat chvilky o samotě, tak nemusí být žádný Einstein, aby mu došlo, že spolu něco budou mít. Proto takové chvíle nevyhledávám. Prostě ctím zákon fyziky, že každá akce má i svojí reakci.

hmm a to je přesně to z čeho vznikaj drby - jako sorry ale o samotě jsem i s kolegou čistě pracovně, ale právě z téhle lopgiky už spolu máme min.4 děti, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.5.16 19:15
@Callipo90 píše:
Jsou dva druhy párů tvého typu, buď je dožene to, že nezkusili nikoho jiného než sebe navzájem a nebo jsou tak neskutečně sehraní a jsou si souzení, že už je to navěky věků :palec: :kytka:

no já doufám, že na věky věků, já už bych si nechtěla zvykat na jinýho chlapa, to by bylo za trest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.5.16 19:17
@terinka4444 píše:
no já doufám, že na věky věků, já už bych si nechtěla zvykat na jinýho chlapa, to by bylo za trest :mrgreen:

Taky doufám :palec: u vás, i snad u nás :mrgreen: u nás je asi ještě brzy to tvrdit, jen v to doufám :) a to by měl každý. Ale začali jsme podobně jako vy, sice o trošičku později, ne od 15, ale začínáme od píky. Něco jsme si už zažili, tak uvidíme, snad budeme mít taky štěstí jako vy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 19:18
@Gnaar píše:
@jipo Nj, chlápek ho na Brumdi vytáhnul a ona utekla :mrgreen:

jo jasně, hele asi tě zklamu, ale já ho ani neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
17.5.16 19:18
@brumdinka píše:
hmm a to je přesně to z čeho vznikaj drby - jako sorry ale o samotě jsem i s kolegou čistě pracovně, ale právě z téhle lopgiky už spolu máme min.4 děti, že :lol:

Ty víš, jak jsem to myslela. Úmyslně vyhledávat a jít tomu naproti, je úplně něco jiného, než muset s někým pracovně trávit čas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí