Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
17.5.16 21:51

@sirikit Nemam co napsat, vy dva to mate srovnany :palec:. Tak hlavne at je maly v poradku a ja si ten tvuj koment budu cist a archivovat, je v nem kus pravdy, a i kdyz ja jsem majetnicka, leccos vidim jako ty, vlastne skoro vse 8).
Fakt vyborne napsano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
17.5.16 21:52
@Callipo90 píše:
@sirikit Proč sis vlastně změnila přezdívku? :think: Měla jsi jinou, ne? :think:

Ja se priznavam, ze jsem tu duplicitu provarila. Ne adminum, ale v komentarich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77759
17.5.16 21:55
@Callipo90 píše:
@sirikit Proč sis vlastně změnila přezdívku? :think: Měla jsi jinou, ne? :think:

Jo, já jsem měla jinou právě pro tyhle vztahové diskuze.
Jako Sirikit jsem tu od začátku roku 2014 nejdřív v hubnoucí diskuzi a pak jsme se s holkama přesunuly do soukromé, ať nově hubnoucím nespamujeme původní vlákno. Protože jsme se v průběhu hubnutí skamarádily.
Jako sopka jsem chodila vykecávat sem a v jednom z vláken se rozjela paranoidní honba na alternativní nicky. Že si tam chodím sama sobě fandit a tak. Tvl! 8o
Je fakt, že jsem se asi dvakrát spletla a jako sirikiťák do toho vlákna cestou odjinud nakoukla, něco podotkla za sopku, došlo mi to, smázla jsem… ale tu stopu zřejmě někdo zachytil.
A napráskal adminovi.
A pak v jiném vlákně na skle radostně komentoval, jak sopku odpojují z přístrojů.
Znáš ten slogan: „Odpouštět a zapomínat? Nejsem Ježíš Kristus ani nemám alzheimera.“
Tak asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77759
17.5.16 22:10
@vonajebohyne píše:

Na práskání adminům jsou tu jiné kapacity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.5.16 22:25

@vonajebohyne jsi Meha?

• Citovat
  • Upravit
77759
17.5.16 22:38
@Mango_Lassi píše:
@vonajebohyne jsi Meha?

Víš, že mě to taky napadlo? Ale reálie neodpovídají a Meha neměla takhle dobrý styl psaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 23:06

@vonajebohyne @sirikit díky holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
18.5.16 00:01
@Anonymní píše:
@sirikit Já jsem byla v prvním manželství nevěrná, ale v druhým jsem už dlouhodobě věrná, takže jsem automaticky zařazená do kategorie nevěrnic, i když jsem v manželství již cca 15 let věrná. Takže takhle to taky nemůžeš brát.

Podle teorie mého kamaráda je chlap po třech dnech pohlavní zdrženlivosti zase panic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 07:43
@sirikit píše:
@kaminky Jojo. Už mi písemně přes SZ vysvětlovala, že mě za moji kyberšikanu 8o 8o 8o napráská adminovi. :mrgreen:
Jak je ostatně jejím zvykem, zasvěcenci vědí.
Holubice míru nevyletí, ne, že by mě to trápilo. :mrgreen:
Jinak - tady se běžně přetahují osobní invektivy z vlákna do vlákna a jaks četla před chvílí, zatahování rodinných příslušníků „protivníka“ do argumentace patří ke špinavým, ale bohužel obvyklým praktikám.
No nic, handrkovat se sem nechodím, ale někteří účastníci zájezdu si o trochu té nepřátelské pozornosti přímo říkají.
Zas ale - jakou čočku tu neustále dostává taková @brumdinka… ta to brát podobně hystericky, musela by emimino vypálit od základů. ;)

Já jen byla v šoku, jak si pěkně párově žijete, když je to přinejmenším trojúhelník ;)
Prosím tě a jaké špinavé praktiky máš na mysli? Já se tě jen zeptala na hypotetickou otázku, jako matka, matky, tak se prosím tě uklidni, ano.
Rozhodně vlítnout jako dlouholetá nevěrnice do diskuze o věrnosti, s motivem někoho zdiskreditovat, no to chce hodnou dávku drzosti. Ještě poté, co sis z nás věrných v jiném vlákně dělala legraci, jak si tady něco vzájemně nalháváme.
No závist je holt hrozná věc. :roll:
Já jsem věrná z principu. Já ctím pravidlo: Co nechceš, aby ti činili jiní, nečiň ty jim. A ještě jedno: Že jsem zodpovědná za toho koho jsem k sobě připoutala.
A když jsi si tak jistá, že by ti manžel zálety toleroval, tak proč mu to neřekneš? Asi proto, že by měl v hádkách pak protiargumenty.
A s Ellusou ses fakt předvedla, co jsi zač, když si děláš z hrozícího, předčasného porodu legraci. No stejně jako, když jsi přála Gnaarovi, aby ho podvedla manželka ještě jednou.
Prostě jsi charakter :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.5.16 07:56
@Mango_Lassi píše:
@vonajebohyne jsi Meha?

máš pocit, že by tohle měla Meha zapotřebí? mehu znám z reálu, je to výborný obětavý člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
18.5.16 08:02
@Mango_Lassi píše:
@vonajebohyne jsi Meha?

Nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 08:23
@vonajebohyne píše:

To určitě ne, já si toho všimla sama, protože jsem četla její příběh v jiné diskuzi, ale přišlo mi, že má právě jiný nick. Předtím byla ejafla něco něco :lol: tak mě to zmátlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
18.5.16 08:25
@Katy 7 píše: … No stejně jako, když jsi přála Gnaarovi, aby ho podvedla manželka ještě jednou.
Prostě jsi charakter :palec: :mrgreen:

Ale no tak, já bych to zas tak dramaticky neviděl. Ta atmosféra v té diskuzi byla jen trošku vyhrocenější než obvykle a nikdo si servítky nebral :mrgreen:. To už je ale za námi, ne? Možná si to někteří lidi berou až moc osobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 08:29
@Gnaar píše:
Ale no tak, já bych to zas tak dramaticky neviděl. Ta atmosféra v té diskuzi byla jen trošku vyhrocenější než obvykle a nikdo si servítky nebral :mrgreen:. To už je ale za námi, ne? Možná si to někteří lidi berou až moc osobně…

Teda tady se člověk chlapovi nezavděčí :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77759
18.5.16 08:33

@Katy 7 Vletnout do diskuze založené nešťastnou milenkou - čímž nemyslím sebe - a sekat na všechny strany je totéž, jenom věrné ženy mají morální právo na cokoli, že?
Ráda si přečtu citaci, kde jsem si kdy z věrných dělala legraci.
Ellusa mi vcera do dvou minut po mé odpovedi @kaminky psala vyhruznou SZ, která naprosto nenasvedcovala jakémukoli osobnímu dramatu - to vyjádřila až o chvili později na sklo. Můžu v tom vidět pokus o vzbuzeni soucitu a stržení veřejnosti na svoji stranu, ale nechci se pouštět do spekulací.
Zvláštní je, že k Ploskutackovi citlivá veřejnost takové ohledy nechová, přestože je už z ikonky zřejmé, že na nejbližší olympiádu právě netrénuje.
Sociální cítění se zjevně projevuje jen vůči těm, kteří nám svými názory konvenuji.
Je tu rada lidi, kterým mám potřebu svoje soukromé pohnutky vysvětlovat, ty mezi ně nepatris.
Rozdílné pohledy koření diskuzi, ale nechci to s tim chilli přehánět. Měj den krasavec. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí