Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
18.5.16 10:05
@takymanžel píše:
Ono s tou věrností, je to jako se sexem. Pokud fohguje, tak není zdaleka nejdůležitější. Jenže, když máš za partnera někoho u koho předpokládáš, že je věrnost nedílnou součástí jeho povahy, pak takové zklamání může být fatální.
Sakra, ze mě padaj dneska takový blbosti, že bych moh z fleku dělat psychologa. :mrgreen:

Ze mne taky, je to nakazlivy :mrgreen:. Otevreme si spolecnou ordinaci a zvlaste vyzivny material budeme, samozrejme za uplatu, posilat na pruzkum k Sirikit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
18.5.16 10:14
@vonajebohyne píše:
Ze mne taky, je to nakazlivy :mrgreen:. Otevreme si spolecnou ordinaci a zvlaste vyzivny material budeme, samozrejme za uplatu, posilat na pruzkum k Sirikit.

To by mohlo fungovat. Lidi maj rádi chytrý řeči, některý o to víc, čím míň jim rozuměj.(vážně je to nakažlivý :mrgreen: ) Má to jen jeden háček. Dneska na fšecko potřebuješ papír. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.5.16 10:16
@Gnaar píše:
No považují Ty věrné asi za přitroublé blbečky, za něco podobného, co maj doma :mrgreen:

ano, tak nějak… jako by ti věrní měli být vlastně rádi, že ten jejich nevěrník ještě stále setrvává ve vztahu a dovoluje jim poskytovat jim servis a zázemí a jako bonus se k nim ještě vrací (dost často asi z materiálních důvodů, dělit se o majetek, stěhovat se)… ale jo, holt je to všechno zase jen otázka priorit… pokud jsou oba dva stejní, tak jasně, že to vidí jinak… jen se možná s průběhem času mění jejich role a postavení… chvíli je na koni ten, pak zase ten druhý… účel světí prostředky, že ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
18.5.16 10:18
@Regina Hero píše:
Ač se diskuze kroutí jako had, tak mi z ní vyvstal jediný dojem… že nevěrní považují ty, kdo vyznávají věrnost, za něco horšího než jsou oni sami… snad proto, že podvědomě ji považují za dobrou věc? Do jaké míry je to jejich vlastní nastavení nebo jen snaha povýšit nouzi na ctnost?

Hm spousta lidí považuje nevěru za něco automaticky špatnýho. A tudíž se na takovém, kterým to tak nepřipadá dívají, jako na něco nemorálního či nenormálního a odsouzeníhodného. Něco jako nevěra je špatná, tak mám právo stát na straně dobra a podle toho to taky psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
18.5.16 10:21
@takymanžel píše:
No, to je právě to, co si spousta lidí nepřipouští. To, že když někdo nemá moc výčitek vyzkoušet jiný „maso“, tak je jen krůček k tomu vyměnit i to ostatní. :nevim: A bývá to o to horší, když někomu prdne v bedně na starý kolena. :mrgreen: Zkrátka, „tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se přinese pivo.“

Mezi tím, vyzkoušet jiný maso a vyměnit celou rodinu je obrovský skok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
18.5.16 10:22
@Honza 12 píše:
Hm spousta lidí považuje nevěru za něco automaticky špatnýho. A tudíž se na takovém, kterým to tak nepřipadá dívají, jako na něco nemorálního či nenormálního a odsouzeníhodného. Něco jako nevěra je špatná, tak mám právo stát na straně dobra a podle toho to taky psát.

přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.5.16 10:23

@Honza 12 mohu mít dotaz? Když tedy nevěra není špatná, v podstatě důležité je, že se k partnerovi vracím a je pro mne tím partnerem číslo jedna. Možná dotaz na všechny zdejší, proč se ta nevěra tedy tají? Proč se tak strašně úzkostně tají? Když to tedy v podstatě zase není tak špatná věc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59459
18.5.16 10:27
@Honza 12 píše:
Mezi tím, vyzkoušet jiný maso a vyměnit celou rodinu je obrovský skok.

a manželce jsi neodpustil, taky chtěla jen vyzkoušet něco jiného jenže ona pak realita je jiná. Taky by šlo přece jen o sex ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
18.5.16 10:27

@terinka4444 Teri ale ty se neustále pohybuješ od extrému k extrému, on opravdu není svět černobílý a všechno na světě má dvě strany mince :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
18.5.16 10:30
@Gnaar píše:
A bylo tam něco zajímavého? Šel jsem radši cvičit, kdyžtak to pak zkouknu v archivu.

Nic nového :mrgreen: Akorát na konci nějaký dr. říkal, že na HIV testy stačí počkat 2 týdny, ale spíš 4-6 týdnů. To je ale úplné minimum, na které není spoleh. Takže docela dezinformace..

@Ellusa Nenech se otrávit. A přeji rychlý, pohodový porod. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
18.5.16 10:32
@Honza 12 píše:
Hm spousta lidí považuje nevěru za něco automaticky špatnýho. A tudíž se na takovém, kterým to tak nepřipadá dívají, jako na něco nemorálního či nenormálního a odsouzeníhodného. Něco jako nevěra je špatná, tak mám právo stát na straně dobra a podle toho to taky psát.

Jenže když se budeme držet současných zvyklostí, tak nevěra je nemorální. Obzvlášť když se děje za něčími zády. To se prostě nedá okecat. Jasně, dneska už se to nebere tak vážně, ale možná právě to je ta chyba. Že se na ni lidi dívají ne jako na podvod, byť s nemajetkovou újmou ale jako na něco běžného, nijak závažného. Já nechci moralizovat, ale už samotný fakt, že se tím riskuje nemoc, mimomanželské(mimopartnerské) dítě, je dost závažný. To je to, oč tu běží. Ne jen to, že mu partner(ka) nedopřeje to potěšení se potěšit s jinou(jiným).
Když to tak po sobě čtu: „Být či nebýt, to je oč tu běží“. Stačí dodat slovo nevěrný a je Hamlet zase cool. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
18.5.16 10:33
@Honza 12 píše:

Někdy je to spíš něco jako synonymum.
Případ od případu, není nevěra jako nevěra.

@takymanžel píše: …Zkrátka, „tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se přinese pivo.“

:palec: Je to pořád stejný princip. Zlodějíček začne v malém, nakonec ty krádeže vypiluje a přidá k nim ještě třeba drogy. S jídlem roste chuť. A sebejistota. Stejně se na mě nepřijde. Všechno mám, práci, děti, ženu, milenky. Pád do reality z výšky bývá hodně tvrdý. :) :) Peklo pro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
@takymanžel píše:
Ono s tou věrností, je to jako se sexem. Pokud fohguje, tak není zdaleka nejdůležitější. Jenže, když máš za partnera někoho u koho předpokládáš, že je věrnost nedílnou součástí jeho povahy, pak takové zklamání může být fatální.
Sakra, ze mě padaj dneska takový blbosti, že bych moh z fleku dělat psychologa. :mrgreen:

Tak to mě připadá jako scifi, předpokládat, že věrnost může být něčí nedílnou součástí povahy. Já lidi nepovažuji za monogamní druh. A když je někdo věrnej, tak je to z přesvědčení, prostě se rozumově pro to rozhodne, a choutky na nové masíčko si nechá zajít. Aby si to doma nepodělal.. Asi proto, že podle sebe soudím i okolní svět a navíc v okolí se mě to zas a zas potvrzuje. Kolik bylo takových, kteří by nikdy, oni a věrnost jsou jedna bytost, než…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
@Honza 12 píše:

No, tak to vyprávěj těm, co se jim to přihodilo, třeba po 20ti letech. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
@janat píše: ..celý ten vztah na který bych vsadila cokoliv… Jsem zjistila, že neexistovali… Právě jedna z těch pitomejch kravin přerostla v něco, co všechno tohle zbouralo…
Od té doby to vidím trošku jinak, že i nevinný flirt, nezávazný jednorázový sex jsou pro jakýkoliv vztah potenciálně ohrožující.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria