Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
17.5.16 19:31
@brumdinka píše:
@vonajebohyne a jo máš pravdu…jen větší ostuda než ted´už to snad ani bejt nemůže :P :mrgreen:

A proto uz se v tom neplacej a neres, on by za to fakt nestal. Neztracela bych cas komentarem, kdybych si nemyslela, ze jsi fakt fajn zenska, jen se ti vzbourily hormony. Ty jsi jina liga, to si opakuj.
A jak manzel, chces-li o tom psat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 19:35
@vonajebohyne píše:
A proto uz se v tom neplacej a neres, on by za to fakt nestal. Neztracela bych cas komentarem, kdybych si nemyslela, ze jsi fakt fajn zenska, jen se ti vzbourily hormony. Ty jsi jina liga, to si opakuj.
A jak manzel, chces-li o tom psat?

díky moc, vážim si toho…

manžel snad v poho, domluvili jsme se, že nechceme spolu být jen kvůli dětem a že kdyby jeden z nás měl pocit, že je to pouze kvůli dětem, tak to rozupustíme a prostě dáváme našemu vztahu poslední šanci…věřim, že to zas bude dobrý 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 19:35

@sirikit jéé to je tak krásný :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77381
17.5.16 19:36

@kaminky S Ellusou mám svůj otevřený účet. Jako s jedinou na miminu, ale když mám příležitost, prostě neodolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
17.5.16 19:36

@sirikit Fakt jsou pekni :kytka:, se vam holka povedla. Uprimne jim preju vse nej! Proc zrychleni, nekdy jsou ty dloooouhe chozeni o nicem, ja na to moc neverim…dceri v puberte to samozrejme tajim, ze jo :mrgreen:.

Ten posledni odstavec je presne to, co pisu ja, verim, bez viry v rodinu bych nemohla zit, jo jo, trochu tam prosakuje ta letita zkusenost, ale furt jsem drzak :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77381
17.5.16 19:37
@brumdinka píše:
@sirikit jéé to je tak krásný :*

Jsou to magoři. Co mi jinýho zbejvá, než počítat s nejhorším a věřit v nejlepší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77381
17.5.16 19:38

Děkuju, holky. :hug: :hug:
Tak já zas mažu, přece jenom je to soukromé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59462
17.5.16 19:39

@terinka4444 my taky rok než k něčemu došlo, ale spíš to bylo že jsme nevěděli o co přicházíme :mrgreen:. manžel po pár letech řekl že chtěl hned ale bál se abych ho neměla za někoho komu jde jen o sex a mě bylo blbý ho k něčemu přemlouvat tak jsme čekali tak nějak kdo dá první impulz :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
17.5.16 20:13
@sirikit píše:
@kaminky S Ellusou mám svůj otevřený účet. Jako s jedinou na miminu, ale když mám příležitost, prostě neodolám.

OK, do toho nevidím, tak si to s ní vyřeš, ale v téhle diskuzi tě nijak nenapadala. Kolikrát na sebe lidi mají pifku kvůli domněnkám a nedorozuměním, zbytečně si škodí a není to fér. Z očí do očí si to obvykle vysvětlí raz dva, ale i písemně se to dá říct přímo (přes SZ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
17.5.16 20:21
@Gnaar píše:
Dneska dávaj něco pěkného k tématu taky ve 20 hod. na ČT24 :mrgreen:
http://www.ceskatelevize.cz/…11058130517/

Už na to koukám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.5.16 20:23
@Markéta80 píše:
@terinka4444 my taky rok než k něčemu došlo, ale spíš to bylo že jsme nevěděli o co přicházíme :mrgreen:. manžel po pár letech řekl že chtěl hned ale bál se abych ho neměla za někoho komu jde jen o sex a mě bylo blbý ho k něčemu přemlouvat tak jsme čekali tak nějak kdo dá první impulz :mrgreen: :mrgreen:

My jsme se deset let po prvním sexu vzali, na den přesně, jsme to tak naplánovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77381
17.5.16 20:42

@kaminky Jojo. Už mi písemně přes SZ vysvětlovala, že mě za moji kyberšikanu 8o 8o 8o napráská adminovi. :mrgreen:
Jak je ostatně jejím zvykem, zasvěcenci vědí.
Holubice míru nevyletí, ne, že by mě to trápilo. :mrgreen:
Jinak - tady se běžně přetahují osobní invektivy z vlákna do vlákna a jaks četla před chvílí, zatahování rodinných příslušníků „protivníka“ do argumentace patří ke špinavým, ale bohužel obvyklým praktikám.
No nic, handrkovat se sem nechodím, ale někteří účastníci zájezdu si o trochu té nepřátelské pozornosti přímo říkají.
Zas ale - jakou čočku tu neustále dostává taková @brumdinka… ta to brát podobně hystericky, musela by emimino vypálit od základů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
17.5.16 20:47

@sirikit Jestli miris na me, tim vytahovanim rodiny, tak to tak opravdu nebylo. Psala jsi to casto a zajimal me tvuj postoj. A i kdyz si mozna myslis opak, me to jen zajimalo, nehodnotim. A dceri opravdu preji jen to nej, vona karma je svina, jak rika ma dcera ;). Ono by se to vratilo.

Příspěvek upraven 17.05.16 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108831
17.5.16 20:48
@Markéta80 píše:
@terinka4444 my taky rok než k něčemu došlo, ale spíš to bylo že jsme nevěděli o co přicházíme :mrgreen:. manžel po pár letech řekl že chtěl hned ale bál se abych ho neměla za někoho komu jde jen o sex a mě bylo blbý ho k něčemu přemlouvat tak jsme čekali tak nějak kdo dá první impulz :mrgreen: :mrgreen:

A kdo to byl :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77381
17.5.16 20:50

@vonajebohyne Nene, myslela jsem Katy7 nebo tak nějak. Tvoje příspěvky čtu fakt ráda a přemýšlím nad nimi.
Proto taky to obsáhlé vysvětlení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria