Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444
manžel prý že si spočte kolikrát jsme měli sex a pak že to nedopočítá
@Venetia no já
no a jelikož to pro oba bylo poprvé tak jsme si říkala co na tom všichni mají že teda nic moc
a manžel na první sex vzpomíná do ted prý že to bylo super a od té doby že prý musíme dohnat ten rok co nic nebylo
. myslim že už jsme to dohnali několikrát. asi už jsme si na sebe zvykli fakt ve všem
a když manžel navrhne nějakou změnu tak mu řeknu že si může zavzpomínat na poprvé a vzít si kondom, prý ne že to by z toho nic asi nebylo
![]()
@sirikit píše:
@vonajebohyne Nene, myslela jsem Katy7 nebo tak nějak.
Ja to totiz opravdu nemyslela konfrontacne, jen me zajimal tvuj nazor. Uz znam, v leccems souhlasim.
A paradoxne Brumdi se snazim podporit, bez ohledu na svuj osobni nazor, ptz si myslim, ze v realnem zivote to bude strasne fajn mama a zenska
. Jen ted, jak to slusne rict, tanci v extrementech.
@Ellusa píše:
@sirikit To už je fakt normální posedlost, co předvádíš. Dej mi pokoj. Je na tom něco nesrozumitelného?
Nebuď hysterická. Všechny ostatní v téhle diskuzi jsem zmínila asi tak třicetkrát, protože si tu normálně povídáme.
Tebe myslím dvakrát na padesáti stránkách plus teď po dotazu.
Zkusilas to omévání přirození vlažnó vodó, když jsi takhle nervózní? ![]()
To by ti mohlo udělat dobře. ![]()
@vonajebohyne píše:Úplný souhlas. Tím spíš, že před rokem šla Brumďa podobně kategoricky do mně…
Ja to totiz opravdu nemyslela konfrontacne, jen me zajimal tvuj nazor. Uz znam, v leccems souhlasim.
A paradoxne Brumdi se snazim podporit, bez ohledu na svuj osobni nazor, ptz si myslim, ze v realnem zivote to bude strasne fajn mama a zenska. Jen ted, jak to slusne rict, tanci v extrementech.
@Ellusa Tak ať to dobře dopadne. Ale on zas tak předčasný nebude, ne? ![]()
Až tak tě nesleduju, ale bylas nějak v 38 týdnu…
A emimino taky pořád krásně stíháš, tak věřím, že úplné drama to není.
Eh… někde jsem se ptala na informace ze tvého soukromí?
![]()
Jak stárnu, už koukám nevím, co kde dělám.
Prosimtě dejchej, netlač a nerozčiluj se, takováhle kulturně-oddechová diskuze za to faktěže nestojí.
@kaminky píše:
Už na to koukám
A bylo tam něco zajímavého? Šel jsem radši cvičit, kdyžtak to pak zkouknu v archivu.
@sirikit Nechci zpochybnovat fyzickou vernost, dulezita je. Ale ja jsem v poslednich deseti mesicich prisla ve velmi mladem veku o rodice. A byl to muj manzel, ktery je obstaral, ja jsem to psychicky moc nedavala. Tady mi doslo, ze kdyby se za tech skoro dvacet let nekde zapomel, vyskrabu mu oci, bude mit doma vojnu, pos.ere se z toho, ale…v kontextu tech let mi to neprijde zas az tak podstatne. Proste uz je ten nas vztah jinde a nejaka historka ho neznici.
@Ellusa hlavně klid at neporodíš ale mimčo už je velké ne, já rodila v 34tt ![]()
@Ellusa píše:
@Markéta80Dík. Teoreticky někdy za 3 - 4 týdny, dr. se ale moc netvářila, řeší preeklampsii
![]()
, tak uvidíme
. Takže se tady těmi narážkami na mou adresu fakt nehodlám zabývat.
ty jo, tak to moc držím palce, ať je všechno s tebou i mrňouskem v pořádku
@Ellusa tak to jsme nikdy neměla, tak snad to bude ok a kdyby cokoliv hned jeď do nemocnice
![]()
@Ellusa jsi lepší ne já, 3× porod a ani jednou jsem nestihla sbalit tašku
. je o zrádné proto kdyby cokoliv jed hned
, ten konec to jsou nervy ![]()
@vonajebohyne píše:
@sirikit Nechci zpochybnovat fyzickou vernost, dulezita je. Ale ja jsem v poslednich deseti mesicich prisla ve velmi mladem veku o rodice. A byl to muj manzel, ktery je obstaral, ja jsem to psychicky moc nedavala. Tady mi doslo, ze kdyby se za tech skoro dvacet let nekde zapomel, vyskrabu mu oci, bude mit doma vojnu, pos.ere se z toho, ale…v kontextu tech let mi to neprijde zas az tak podstatne. Proste uz je ten nas vztah jinde a nejaka historka ho neznici.
Tak. Víš co, já bývala žárlivá dračice. Vdávala jsem se v těch devatenácti, že jo.
Mladá, divoká a blbá.
Pak jsme se sžívali, děcka, podnikání… pak já se zamilovala do bezvadnýho kamaráda, ale nedošlo ani na pusu. Prostě jsem to nemohla udělat. City byly nejspíš vzájemné, on byl tenkrát svobodný, fakt nádhernej kluk. Někde jsme spolu byli sami, on mi vzal ruce do svých - a já sama nepochopím, jak rychle jsem cukla.
Rozumíš, vycukla jsem mu je. Žádný kecy kolem, nestalo se vůbec nic. Kamarádi jsme zůstali, kamarádíme i s jeho ženou, jeden z náramků Pandora, co jsem loni dostala ke kulatinám, mám od nich. ![]()
Pro tohle fandím Brumdince, že odešla a držím jí palce, ať nezkouší žádnej reparát s někým dalším.
Pak se nám to doma trochu zamotalo…a řekněme tak 15 let už nežárlím vůbec.
Ono se to těžko vysvětluje, možná to ani vysvětlit nejde.
Kdyby za mnou muž přišel s čestnou svěřovačkou, že někde s někým ulít, seřvu ho na tři doby, co mi to jako vykládá?
Jestli chce jít za ní, ať se nezdržuje, sbalí si bágly a pozdravuje.
Jestli chce zůstat doma, ať si nechá svěřovačky na emimino a padá radši posekat zahradu.
Já VÍM, že jsem pro něj nejdůležitější ženská v životě a není v tom žádná nafoukanost. I on je pro mě nejdůležitější v životě. Jednou jsem to zkoušela někomu vysvětlit a hledala jsem slova… „Je jako srdce, víš? Nepřemýšlíš o něm každý den, nechrochtáš si, jak je bezvadný, že ho máš. Ale bez něj bys život nedal.“ Tak asi takhle. Fyzickou věrnost si nemytizujeme. Neshazuju ji nikomu, kdo ji považuje za klíčovou, chápu, že riziko chorob a tohle všecko…
Ale naše „doma“ považuju za natolik pevný, že se ho jakákoli bokovka nemůže dotknout.
Třeba si s někým píše, sdílí zážitky jako já tady - a s dalšími kamarády v reálu - možná s někým rozjíždí lechtivý smskový výměny, což mu zvedá náladu a péro
, třeba občas cojávím zajde s někým na kafe, nebo uspořádá výjezd, když já nejsem doma. Nevím, nepátrám, nechci vědět.
Ale se mnou řeší události dne, masíruje mi záda, tráví víkendy, dovolené, Vánoce, vdává dceru, těší se na vnouče… a miliony dalších věcí, které se s milenkami nedělávají.
S milenkami se především š. ká.
Jsem natolik málo majetnická, abych mu přála trochu té radosti jinde - pokud mu zrovna tohle radost udělá, a natolik hodně majetnická, abych si kvůli takový kravině nenechala rozbít to, co považuju za opravdu důležité. Doma.
Ale to je jenom můj pohled na věc a respektuju, že někdo to vidí jinak.
@strýček sally píše:
@sirikit @Ellusa Koukám holky, že jste si věrný, jako rozený dvojčata![]()
Tak znáš to, láska nehněvaná…
![]()
@sirikit Proč sis vlastně změnila přezdívku?
Měla jsi jinou, ne? ![]()