Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
18.5.16 09:42
@sirikit píše:
@takymanžel Ježíš neblbni, ani to nedocitam. Ta zminka o Ploskutackovi byla spíš na Terinku - to vcerejsi - a ty jsi vlastně kdo?
Sestřelil mě, jak se predstavil.
Fakt by bylo dobrý handrkovat se o názory a zkusit nebýt osobní. Ale uznávám, je to těžká rovnice. Taky se mi to kolikrát vymkne. :oops: :oops:

Na mě? Tak už i na mě? Ano, on je kdo, že by rád rozhodoval o tom, jestli už je diskuze zbytečná, jestli se má zamknout, že už téma nemá co říct. To skutečně sedí přesně ona otázky kdo je. Ani diskuzi nezaložil, není ani admin, v diskuzi nejsou ( až na vaše spory, které nijak nesouvisí s diskuzí, ale vychází ze zášti dlouhodobé evidentně) žádné hrubší výpady, takže jaký by byl důvod k uzamykání, jen proto, že se to Ploskymu už zdá vhodné? Tak protó ta otázka, kdo je on, aby rozhodoval o uzamykání cizích diskuzí.

A tedy promiň mi, jestli je nebo není postižený, to já nevím, já taky nejsem kapka rosy na kosatci, dokonce on to byl, kdo by mi přál rozkol ve vztahu, aby se statisticky ukázalo, jak to ustojím. Pokud má nějaké postižení, rozhodně mu to nebrání v tom, aby byl hodnotným diskutujícím na emiminu, takže ohledy z této strany nejsou snad potřeba, ne? Až bude potřebovat práci, ráda mu s tím pomohu, to totiž léta dělám, pomáhám postiženým, dokonce pro ně mám chráněnou dílnu, která mě stojí nemalé úsilí, až ho potkám ve městě, a bude potřebovat pomoc, ráda mu pomůžu, dělám to tak vždycky, ale pokud umí „sekat“ písmenka do diskuze, bez ohledu na ikonku postiženého mu ta „sekací“ písmenka v pohodě vrátím. To hraní na city je takové zbytečné v tomto případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
18.5.16 09:43
@janat píše:
Já si nemyslím, že to je o tom, že člověk nemá výčitky, ale opravdu o tom, že podcení to nebezpečí, jak to může skončit, přecení sám sebe „protože mně se to stát nemůže, já to zvládnu, nikomu neublkižuju, když ji miluju a nevyměnil bych ji za nic…“

No vždyť to říkám, nemá výčitky, on přece nikomu neubližuje. Než se to provalí. :mrgreen:

@Katy 7 píše: :lol: :lol: :mrgreen: Hned je vidět, na co si potrpíš :mrgreen:
I když chápu, že za celým sdělením mělo být něco mnohem hlubokomyslnějšího, než že máš rád pivo.
:mrgreen: S tím co mám rád to opravdu nesouvisí a hlubokomyslné to taky nijak není. Ale pivo můžu. I když třeba přes zimu mi nijak nechybí, ale jak přijde vedro… :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77895
18.5.16 09:45

@terinka4444 Za to „statistické přání“ Tobě jsem ho taky okamžitě sprdla! Karma je svina, jak tu dobře psala @vonajebohyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.5.16 09:47
@sirikit píše:
@terinka4444 Za to „statistické přání“ Tobě jsem ho taky okamžitě sprdla! Karma je svina, jak tu dobře psala @vonajebohyne.

Já sakra vím, že karma je sfiňa, a podle toho žiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
18.5.16 09:48
@sirikit píše: Čemu nerozumis? On tady píše nějaký názor, ať už jakýkoli - a odpověď „Ty jsi vlastně kdo?“ je fakt k věci. Asi někdo, kdo do veřejné diskuze píše pod nějakým nickem tenhleten názor, ne? 8o
A on: Martin, 33let, Havlíčkův Brod, svobodný.
Asi nás dostávají různé věci.Příspěvek upraven 18.05.16 v 09:43
:mrgreen: No vždyť říkám, že si sedím na vedení. Nějak mi ten příspěvek nenaskočil v hlavě, tak mi to přišlo jak nesouvislý blábolení. :mrgreen: A to jsem to čet nejmíň pětkrát. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77895
18.5.16 09:54

@takymanžel Jojo,záludnosti písemné komunikace.
Zas ale s tím, co k tomuhle napsala @terinka4444 úplný souhlas, jo, je to tak.
Stejně jsem já včera vnímala El. - nehledě k tomu, že zkraje jsem o jejích zdravotních problémech těžko mohla mít ponětí
O. k.,kdo má energii mastit písmenka do diskuze, musí mít i energii na četbu ne vždy souhlasnych reakcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939

Ja mam vernost velmi vysoko ve svem hodnotovem zebricku, ale presto u me neni nejvyse. Daleko zasadnejsi je takove to partnerstvi, pocit sounalezitosti, asi nejpresneji a svym stylem to vcera vecer popsala Sirikit. Citim to hodne podobne. A v kontextu te sounalezitosti, rodiny, spolecnych zazitku i prozitych bolesti uz mi nevera neprijde tak fatalne znicujici jako pred par lety. Ze by to bylo zklamani a bolelo, o tom nepochybuji.
Na druhou stranu, i kdyz uz se za tech xx let znam, tady si netusim predpovidat sve jednani, takze nemohu kategoricky rici, ze by to byla konecna manzelstvi. A kupodivu to nepovazuji za projev nejake osobni slabosti nebo zavislosti na partnerovi.

edit-Ale je take mozne, ze po provaleni nevery by z me malickosti byla hrdinka Blesku, iDneska a vecernich zprav na Nove :mrgreen:.

Příspěvek upraven 18.05.16 v 09:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
@terinka4444 píše:
Na mě? Tak už i na mě? Ano, on je kdo, že by rád rozhodoval o tom, jestli už je diskuze zbytečná, jestli se má zamknout, že už téma nemá co říct. To skutečně sedí přesně ona otázky kdo je. Ani diskuzi nezaložil, není ani admin, v diskuzi nejsou ( až na vaše spory, které nijak nesouvisí s diskuzí, ale vychází ze zášti dlouhodobé evidentně) žádné hrubší výpady, takže jaký by byl důvod k uzamykání, jen proto, že se to Ploskymu už zdá vhodné? Tak protó ta otázka, kdo je on, aby rozhodoval o uzamykání cizích diskuzí.A tedy promiň mi, jestli je nebo není postižený, to já nevím, já taky nejsem kapka rosy na kosatci, dokonce on to byl, kdo by mi přál rozkol ve vztahu, aby se statisticky ukázalo, jak to ustojím. Pokud má nějaké postižení, rozhodně mu to nebrání v tom, aby byl hodnotným diskutujícím na emiminu, takže ohledy z této strany nejsou snad potřeba, ne? Až bude potřebovat práci, ráda mu s tím pomohu, to totiž léta dělám, pomáhám postiženým, dokonce pro ně mám chráněnou dílnu, která mě stojí nemalé úsilí, až ho potkám ve městě, a bude potřebovat pomoc, ráda mu pomůžu, dělám to tak vždycky, ale pokud umí „sekat“ písmenka do diskuze, bez ohledu na ikonku postiženého mu ta „sekací“ písmenka v pohodě vrátím. To hraní na city je takové zbytečné v tomto případě.

S tím souhlasím, i když musím uznat, že jsi mu nahrála na smeč. :mrgreen: A na karmu nějak nevěřím, jen se snažím abych se na sebe moh ráno podívat do zrcadla a nemusel potupně vrhnout. I když,… No ale s tím vzhledem nic neudělám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
18.5.16 09:57
@Regina Hero píše:
Ač se diskuze kroutí jako had, tak mi z ní vyvstal jediný dojem… že nevěrní považují ty, kdo vyznávají věrnost, za něco horšího než jsou oni sami… snad proto, že podvědomě ji považují za dobrou věc? Do jaké míry je to jejich vlastní nastavení nebo jen snaha povýšit nouzi na ctnost?

No považují Ty věrné asi za přitroublé blbečky, za něco podobného, co maj doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
18.5.16 09:58
@Katy 7 píše:
Teda tady se člověk chlapovi nezavděčí :mrgreen: :lol:

Myslíš tím, že Ti nejsem věrný? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
18.5.16 10:01
@vonajebohyne píše:
Ja mam vernost velmi vysoko ve svem hodnotovem zebricku, ale presto u me neni nejvyse. Daleko zasadnejsi je takove to partnerstvi, pocit sounalezitosti, asi nejpresneji a svym stylem to vcera vecer popsala Sirikit. Citim to hodne podobne. A v kontextu te sounalezitosti, rodiny, spolecnych zazitku i prozitych bolesti uz mi nevera neprijde tak fatalne znicujici jako pred par lety. Ze by to bylo zklamani a bolelo, o tom nepochybuji.
Na druhou stranu, i kdyz uz se za tech xx let znam, tady si netusim predpovidat sve jednani, takze nemohu kategoricky rici, ze by to byla konecna manzelstvi. A kupodivu to nepovazuji za projev nejake osobni slabosti nebo zavislosti na partnerovi.

Ono s tou věrností, je to jako se sexem. Pokud fohguje, tak není zdaleka nejdůležitější. Jenže, když máš za partnera někoho u koho předpokládáš, že je věrnost nedílnou součástí jeho povahy, pak takové zklamání může být fatální.
Sakra, ze mě padaj dneska takový blbosti, že bych moh z fleku dělat psychologa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 10:01
@Gnaar píše:
Myslíš tím, že Ti nejsem věrný? :mrgreen:

Nee :mrgreen: Já si na pochlebování nepotrpím. ;) Ale kdybys byl můj muž, tak běda ti. :mrgreen: To bys rychle hledal, kde nechal tesař díru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 10:02
@Gnaar píše:
No považují Ty věrné asi za přitroublé blbečky, za něco podobného, co maj doma :mrgreen:

To je celkem trefné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.5.16 10:03

Ohledně věrnosti miluji hlášku z lamera:

• jinak jak vcera dopadla ta tvoje vcerejsi „prochazka“?
  • Dobry, ptala se me, jestli jsem vernej…
  • lol a co si ji na to rekl? :D
  • ZA HORDU ZIVOT POLOZIM!

(http://www.lamer.cz/quote/29089#…)
Nejsem gamer, ale přijde mi to takové výstižné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 10:04
@takymanžel píše:
Ono s tou věrností, je to jako se sexem. Pokud fohguje, tak není zdaleka nejdůležitější. Jenže, když máš za partnera někoho u koho předpokládáš, že je věrnost nedílnou součástí jeho povahy, pak takové zklamání může být fatální.
Sakra, ze mě padaj dneska takový blbosti, že bych moh z fleku dělat psychologa. :mrgreen:
:lol: :lol: :mrgreen: A to jsem si myslela, že se dneska nezasměju.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí