Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1757
19.5.17 22:20
@Mr.Strangee píše:
Je to dokázané nějakým celoglobálním průzkumem, nebo jen váš výstřel do prázdna? Já myslím že 8 by bylo ještě dobrý číslo :D
A co u žen? To bude ještě méně, ne? Zvlášť u těch mladších dneska, které si to rozdají s pěkným borcem jedna dvě.

Výstřel do prázdna, jinak mi nějak ujela ruka, správně mělo být 2 z 10ti, 8 z 10ti je nevěrných )) jinak 8 by bylo opravdu hodně slušné číslo… ale z toho co vidím, mi to tak připadá…u mladých slečen to je dost možné, na druhou stranu většinou nemají ještě závazky, tak mi to nepřijde na stejný úrovni, jako když ženatý chlap podvádí svojí ženu…

nechci samozřejmě všechny házet do stejného pytle, ale pohybuju se v podstatě mezi samýma ženatýma/zadanýma chlapama a vidím jak se chovají při sebemenší příležitosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
20.5.17 10:54

Věrnost. To je dnes prázdný pojem pro min 75% populace. Podnikové večírky a pár štampdlí, nebo jen vzrušení z něčeho nového - nový kolega v práci, údajný stereotyp v manželství atd. Sám jsem nikdy „neuklouzl“ už 20 let a to jezdím na montáže, kde je příležitostí dost - asi tak 20% kolegů mne za tohle hodnotí kladně - zbytek mně má za dementa. Tak co je vlastně správně?
:jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
20.5.17 12:31
@kliťák píše:
Tak co je vlastně správně? :jazyk:

„…čtěte Bibli, tam to všechno je…“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit