Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janfra píše:Právě, já si myslím, že člověk by měl být věrný hlavně kvůli sobě.
Ale je to fakt někdy vydřený.. ![]()
@terinka4444 píše:
@Honza 12 Honzo, mně je tedy úplně jedno, jestli je to dráždivé nebo není. Já prostě nevěrná nebudu. Jsem si tím jistá. Nevěru nesnáším, nenávidím, opovrhuji jí z hloubi duše, zničila mi dětství, rodinu, mamče zdraví, já to teď odnáším. Je mi jedno, jestli to někomu vyznívá dráždivě. Já sama za sebe jsem si jistá, že nevěrná nebudu, nebyla jsem 26let, a nadále nebudu.Příspěvek upraven 18.05.16 v 20:58
Tak ono po 26 letech uz tech moznosti ani moc neni
@Venetia píše:
Tak Terinka to pocita od patnacti, to je jako rict, ze ty ted v padesati musis byt vdecna za kohokoliv, kdo projevi zajem
-.
@Venetia píše:
tak dík, je mi 41, ještě nejsem staré železo. Ale ano, nedostávám se do situací, kdy bych si mohla nabrnkávat milence.
Za mě je nevěra taky hnus, neplánuju to, nechci to. Ale čert ví proč já si já vždycky při takovýchto proklamacích vzpomenu na Horáčka. ![]()
@Takyjedna píše:
Za mě je nevěra taky hnus, neplánuju to, nechci to. Ale čert ví proč já si já vždycky při takovýchto proklamacích vzpomenu na Horáčka.
Tak konec konců jedna nevěra jaro nedělá, a sama o sobě není důvodem, všechno rozpustit..
@Takyjedna píše:
Za mě je nevěra taky hnus, neplánuju to, nechci to. Ale čert ví proč já si já vždycky při takovýchto proklamacích vzpomenu na Horáčka.
Ja tez, pamatuji jeho rozhovor v MF Dnes, kdy tvrdil, ze opusti-li muz po xx letech svou zenu, je to hrozna zbabelost a neschopnost vyrovnat se s vekem a starnutim.
@Honza 12 píše:
Tak konec konců jedna nevěra jaro nedělá, a sama o sobě není důvodem, všechno rozpustit..
No právě že někdy to jaro jedna udělá, a to s mohutným rozpukem. ![]()
@vonajebohyne píše:
Tak Terinka to pocita od patnacti, to je jako rict, ze ty ted v padesati musis byt vdecna za kohokoliv, kdo projevi zajem-.
no daleko od pravdy to neni ![]()
@vonajebohyne píše:
Ja tez, pamatuji jeho rozhovor v MF Dnes, kdy tvrdil, ze opusti-li muz po xx letech svou zenu, je to hrozna zbabelost a neschopnost vyrovnat se s vekem a starnutim.
Jj, já ho slyšela i v rádiu, strašně chválil svojí ženu (tu starou - ex) a přesvědčil mě, že existujou starý věrný vlci. Tehdy zapůsobil a získal body.
@terinka4444 píše:
tak dík, je mi 41, ještě nejsem staré železo. Ale ano, nedostávám se do situací, kdy bych si mohla nabrnkávat milence.
ja se rozvadela po 25 celkem 28 letech..ve 46…to uz zase tak obrovsky rozdil neni
@Venetia píše:
no daleko od pravdy to neni
Nestras, zas tak hrozny to byt nemuze. Zenska se udrzuje, deti uz jsou velke, coz dnesni generaci rodici skoro ve ctyriceti nehrozi.
@Takyjedna píše:
Jj, já ho slyšela i v rádiu, strašně chválil svojí ženu (tu starou - ex) a přesvědčil mě, že existujou starý věrný vlci. Tehdy zapůsobil a získal body.
@vonajebohyne Jo, já zhruba taky (je mi o trošku míň a vypadám o trošku hůř
). A nedávno mi vrazili v metru do ruky nějaké noviny, tam rozhovor s Horáčkem jaké překvápko - zase chválil svojí ženu
. Tentokrát tu novou. Že se s ní musel poradit, páč jeho žena je velmi moudrý člověk. Ten to s těma babama válí, lišák stará. ![]()
@Venetia píše:
no daleko od pravdy to neni
No Terinka není žádná ženská nad hrobem.
A podle mě musí být i krásná. Usuzuji podle fotek jejích dětí.
Mě bude letos 41 let a pořád se okolo mě hemží chlapi, co by mě rádi svedli a netají se s tím. Takže to určitě nebude jen o věku.
@Katy 7 píše:
No Terinka není žádná ženská nad hrobem.A podle mě musí být i krásná. Usuzuji podle fotek jejích dětí.
Mě bude letos 41 let a pořád se okolo mě hemží chlapi, co by mě rádi svedli a netají se s tím. Takže to určitě nebude jen o věku.
Jsi 10 let v plusu ![]()