Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76367
19.5.16 12:36

@Callipo90 Psimtě, my jsme se neurazily, my jsme to vzaly jako radostnou příležitost rozšířit obzory mladé generaci. O stránku dřív máš od mamin malých děcek plno příhod, Kterak si prcci myslí, že rodiče bydleli v jeskyních.
Takže tvůj hudební rozhled do tematiky zapadl jak poslední dílek do puzzle. :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76367
19.5.16 12:36
@vonajebohyne píše:
@sirikit Jo kdyz zminujes tu Lucii, my jsme byli uz pred dvema lety na tom prvnim ze dvou brnenskych koncertu v Rondu. Libilo se nam to, ale az tak uplne nenadchlo a to jsme byli hned u zabradli. Dvorak byl perfektni, sice mi prisel trosinku sjetej ;), ale pohodar. Kodym naprosto v zivotni forme, ten to cely tahl. P.B.CH. se spis motala a Kollera to evidentne moc nebavilo. Coz me zklamalo, protoze ja ho mam strasne rada nejenom jako zpevaka, ale jsou mi sympaticky i jeho obcansky postoje.

Uvidím, jaci budou. Chlap má ten den narozky a lístky si přál, tak jsem mu udělala radost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
19.5.16 12:37
@Callipo90 píše:
Komu jsem šlápla na kuří očičko???

Dotkla ses našich mladých let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
19.5.16 12:37
@sirikit píše:
Uvidím, jaci budou. Chlap má ten den narozky a lístky si přál, tak jsem mu udělala radost. :)

Pak poreferuj, treba to na Velodromu bude lepsi nez v Rondu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 12:38
@sirikit píše:
@Callipo90 Psimtě, my jsme se neurazily, my jsme to vzaly jako radostnou příležitost rozšířit obzory mladé generaci. O stránku dřív máš od mamin malých děcek plno příhod, Kterak si prcci myslí, že rodiče bydleli v jeskyních.
Takže tvůj hudební rozhled do tematiky zapadl jak poslední dílek do puzzle. :jazyk: :jazyk:

To doufám ;) a narazilas holka, narazila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76367
19.5.16 12:40
@Callipo90 píše:
To doufám ;) a narazilas holka, narazila :P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jenom, jestli to v mezičase nejistil strejda Google. :jazyk: Kurnik, osmdesátý léta, honem… :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 12:41
@Pedro 00 píše:
Dotkla ses našich mladých let :mrgreen:

Zmínkou o Péťovi a Standovi? :lol: To jsem teda vostrá jak břitva :lol: moje srdcovka v devadesátkách byli yo yo band - pouštím dodnes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.5.16 12:44

@sirikit já taky planuju v důchodu studovat španělštinu. Něco málo umím, ale chci víc. A portugalsky chci taky umět. Ale v důchodu budu tak za 30 let :roll:

• Citovat
  • Upravit
3677
19.5.16 12:44
@sirikit píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jenom, jestli to v mezičase nejistil strejda Google. :jazyk: Kurnik, osmdesátý léta, honem… :think: :think:

Těžko tě o tom přesvědčím :P a ani nebudu :jazyk:… v září mě čekají red hot chili peppers :P kdo jde taky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.5.16 12:51

@sirikit jj už se nemůžu dočkat, jedem sami s kámoškou :)

jinak holky já poslední dobou ulítávám na méně známých kapelách a teda se pochlubim, že zpěvák Slzy je Ašák 8)…ted´si k práci pouštim zrovna tohle https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76367
19.5.16 12:53
@Mango_Lassi píše:
@sirikit já taky planuju v důchodu studovat španělštinu. Něco málo umím, ale chci víc. A portugalsky chci taky umět. Ale v důchodu budu tak za 30 let :roll:

Já bych měla jít do důchodu teoreticky za 15, ale zatím si vůbec nedokážu představit, že bych opravdu přestala dělat. :nevim: :nevim: Aspoň nějaký chuťovky si určitě vyzobávat budu, takže s volným časem to vidím poměrně černě i v tý penzi. :roll:
Na 100% vím, že nuda rozhodně nehrozí.
S těma jazykama jsem ale hrozná. Jak my donedávna vymetali s jachťákama všecky pr.ele Evropy, kde o angličtině slyšeli akorát v nedabovaným filmu (kterýmu nerozuměli) a do rusky mluvících zemí jsme nejezdili, jsem zvyklá, že se směsicí evropských jazyků, gestikulací, telepatií a výrazovým tancem domluvím prakticky všude. Takže jsem začala (a nedokončila) s italštinou a španělštinou…a zjistila jsem, že je to vlastně ztráta času. O Kantovi si s domorodcema beztak nepokecám a chleba dokážu sehnat v neděli v zapadlý vesničce v Bosse i nabít telefony celý výpravě a pokecat s barmanem na Naxosu.. :nevim: Kdo má zdravý ruce, domluví se všude! :pankac: :pankac:
A už zas běžím bojovat o zrno. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.5.16 13:29

@Callipo90 Queeny miluju, milovala jsme a do smrti budu milovat, svého času začátkem devadesátých let, kdy CD stálo i 750korun jsme za ně utratila rodinné bohatství. To je moje srdeční záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107640
19.5.16 13:32
@Mango_Lassi píše:
Az ja budu v duchodu budem poslouchat nase retro techno. KLF, Snap, U96, 2 Unlimited. Jojo, uz se na to tesim ;-)))

To jsou devadesatky ne, to poslouchame i my..já tedy i novější..spousta písniček z te doby je taky znova predelana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
19.5.16 13:33

Já ujíždím na J. Bluntovi :oops: propásla jsem jeho koncert v Karlových Varech. Přijel na pozvání Rusek :cert:

• Citovat
  • Upravit
3677
19.5.16 13:35
@terinka4444 píše:
@Callipo90 Queeny miluju, milovala jsme a do smrti budu milovat, svého času začátkem devadesátých let, kdy CD stálo i 750korun jsme za ně utratila rodinné bohatství. To je moje srdeční záležitost.

Tak to by sis rozuměla s mým tátou :mrgreen: ten má všechny gramofonový desky ještě + cd originály, je to blázen do Queen :) a já je taky můžu :) jo CD za 750kč tenkrát byl mazec jako, i dneska to je mazec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí