Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Callipo90 Psimtě, my jsme se neurazily, my jsme to vzaly jako radostnou příležitost rozšířit obzory mladé generaci. O stránku dřív máš od mamin malých děcek plno příhod, Kterak si prcci myslí, že rodiče bydleli v jeskyních.
Takže tvůj hudební rozhled do tematiky zapadl jak poslední dílek do puzzle.
![]()
@vonajebohyne píše:
@sirikit Jo kdyz zminujes tu Lucii, my jsme byli uz pred dvema lety na tom prvnim ze dvou brnenskych koncertu v Rondu. Libilo se nam to, ale az tak uplne nenadchlo a to jsme byli hned u zabradli. Dvorak byl perfektni, sice mi prisel trosinku sjetej, ale pohodar. Kodym naprosto v zivotni forme, ten to cely tahl. P.B.CH. se spis motala a Kollera to evidentne moc nebavilo. Coz me zklamalo, protoze ja ho mam strasne rada nejenom jako zpevaka, ale jsou mi sympaticky i jeho obcansky postoje.
Uvidím, jaci budou. Chlap má ten den narozky a lístky si přál, tak jsem mu udělala radost. ![]()
@Callipo90 píše:
Komu jsem šlápla na kuří očičko???
Dotkla ses našich mladých let ![]()
@sirikit píše:
Uvidím, jaci budou. Chlap má ten den narozky a lístky si přál, tak jsem mu udělala radost.
Pak poreferuj, treba to na Velodromu bude lepsi nez v Rondu.
@sirikit píše:
@Callipo90 Psimtě, my jsme se neurazily, my jsme to vzaly jako radostnou příležitost rozšířit obzory mladé generaci. O stránku dřív máš od mamin malých děcek plno příhod, Kterak si prcci myslí, že rodiče bydleli v jeskyních.
Takže tvůj hudební rozhled do tematiky zapadl jak poslední dílek do puzzle.![]()
To doufám
a narazilas holka, narazila
…
@Callipo90 píše:
To doufáma narazilas holka, narazila
…
@Pedro 00 píše:
Dotkla ses našich mladých let
Zmínkou o Péťovi a Standovi?
To jsem teda vostrá jak břitva
moje srdcovka v devadesátkách byli yo yo band - pouštím dodnes ![]()
@sirikit já taky planuju v důchodu studovat španělštinu. Něco málo umím, ale chci víc. A portugalsky chci taky umět. Ale v důchodu budu tak za 30 let ![]()
@sirikit píše:![]()
![]()
Jenom, jestli to v mezičase nejistil strejda Google.
Kurnik, osmdesátý léta, honem…
![]()
Těžko tě o tom přesvědčím
a ani nebudu
… v září mě čekají red hot chili peppers
kdo jde taky? ![]()
@sirikit jj už se nemůžu dočkat, jedem sami s kámoškou ![]()
jinak holky já poslední dobou ulítávám na méně známých kapelách a teda se pochlubim, že zpěvák Slzy je Ašák
…ted´si k práci pouštim zrovna tohle https://www.youtube.com/watch?…
@Mango_Lassi píše:
@sirikit já taky planuju v důchodu studovat španělštinu. Něco málo umím, ale chci víc. A portugalsky chci taky umět. Ale v důchodu budu tak za 30 let
Já bych měla jít do důchodu teoreticky za 15, ale zatím si vůbec nedokážu představit, že bych opravdu přestala dělat.
Aspoň nějaký chuťovky si určitě vyzobávat budu, takže s volným časem to vidím poměrně černě i v tý penzi. ![]()
Na 100% vím, že nuda rozhodně nehrozí.
S těma jazykama jsem ale hrozná. Jak my donedávna vymetali s jachťákama všecky pr.ele Evropy, kde o angličtině slyšeli akorát v nedabovaným filmu (kterýmu nerozuměli) a do rusky mluvících zemí jsme nejezdili, jsem zvyklá, že se směsicí evropských jazyků, gestikulací, telepatií a výrazovým tancem domluvím prakticky všude. Takže jsem začala (a nedokončila) s italštinou a španělštinou…a zjistila jsem, že je to vlastně ztráta času. O Kantovi si s domorodcema beztak nepokecám a chleba dokážu sehnat v neděli v zapadlý vesničce v Bosse i nabít telefony celý výpravě a pokecat s barmanem na Naxosu..
Kdo má zdravý ruce, domluví se všude!
![]()
A už zas běžím bojovat o zrno. ![]()
@Callipo90 Queeny miluju, milovala jsme a do smrti budu milovat, svého času začátkem devadesátých let, kdy CD stálo i 750korun jsme za ně utratila rodinné bohatství. To je moje srdeční záležitost.
@Mango_Lassi píše:
Az ja budu v duchodu budem poslouchat nase retro techno. KLF, Snap, U96, 2 Unlimited. Jojo, uz se na to tesim
To jsou devadesatky ne, to poslouchame i my..já tedy i novější..spousta písniček z te doby je taky znova predelana
Já ujíždím na J. Bluntovi
propásla jsem jeho koncert v Karlových Varech. Přijel na pozvání Rusek ![]()
@terinka4444 píše:
@Callipo90 Queeny miluju, milovala jsme a do smrti budu milovat, svého času začátkem devadesátých let, kdy CD stálo i 750korun jsme za ně utratila rodinné bohatství. To je moje srdeční záležitost.
Tak to by sis rozuměla s mým tátou
ten má všechny gramofonový desky ještě + cd originály, je to blázen do Queen
a já je taky můžu
jo CD za 750kč tenkrát byl mazec jako, i dneska to je mazec ![]()