Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka píše:
přesně tam toho bylo..a to i zahraniční produkce, ale zas my sme hned u hranic a tady se i za komančů poslouchali němčouři se světovou hitparádou…takže třeba až do Prahy to nedolezlo
asi dolezlo ![]()
@Callipo90 Wanastovi Vjecy, Lucie, Kern, Mettalica, Helloween, Nazareth, OMD, AC/DC, jasně jasně, ABBA a BoneyM, i když to už byly skoro vykopávky i za nás, Žentour (Janek Ledecký, kdybys nevěděla), Michal Penk v dobách své největší slávy, Mišík, Arakain, Stromboli s Bárou Basikovou, Olympic napříč generacemi, Brichta zamlada, Orlík
,Jana Kratochvílová ještě předtím, než jí hráblo, Team, Elán, Nagy, Projektil, Tofi s tím svým Večírkem a bacha, nesmím zapomenout na Turbo!
Michnová a Marsyas, když se chtělo ploužit… Alphaville, Bloodhound Gang, Bruce Springsteen, Europe, Scorpions, Kelly Family!
, Led Zeppelin, Mike Oldfield, Modern Talking, Nirvana, Ozzy Osbourne, Phil Collins, Queen… jenom tak namátkou.
Jaké ikony máte Vy? Že ty znáš z nějaké doby jenom Hložka, Kottvalda a Michala Davida nevypovídá zhola nic o té době. Jenom o Tvé neznalosti. ![]()
Příspěvek upraven 19.05.16 v 12:14
@Venetia @brumdinka Již jsem se dámy vložila. Občas dělávám na našich důchodcovských párty DJ.
![]()
@vonajebohyne Ježiš promiň, povidám že namátkou! I to OMD jsem tam teď dopsala editem, protože mi Made of Orleans bylo líto nezmínit. Ploužili jsme jak bodnutí vosou. ![]()
@sirikit píše:
@Venetia @brumdinka Již jsem se dámy vložila. Občas dělávám na našich důchodcovských párty DJ.![]()
Díky ![]()
Az ja budu v duchodu budem poslouchat nase retro techno. KLF, Snap, U96, 2 Unlimited. Jojo, uz se na to tesim ![]()
@vonajebohyne Jo a Katapult taky, kámoši by mě za toto opomenutí zabili.
![]()
Jinak pro me jsou osmdesatky Sandra, Madonna a Janet Jackson nebo Depeche Mode.
Madonna A Janet jsou porad kocky a nandaji to i o generaci mladsim zpevandulim.
Konecne i takova Kylie Minogue je fajn uz tricet let
.
edit-a manzel by urcite nezapomel na Halloween. A koukam, ze ty tam Sirikit ma ![]()
Příspěvek upraven 19.05.16 v 12:22
@sirikit důchodcovská party ![]()
mmch Vokurku alias Michala Davida jsem nesnášela už tehdy nechápu, jak to někdo může poslouchat…to já radši něco tvrdšího ![]()
a Lucie je moje srdeční záležitost na prvním koncertě jsem byla stopem až od nás ze západu v Plzni na Lochotíně v r.1998… 17.6.jedu do Plzně na Lochotín na Lucinku zas ![]()
@Mango_Lassi píše:
Az ja budu v duchodu budem poslouchat nase retro techno. KLF, Snap, U96, 2 Unlimited. Jojo, uz se na to tesim
No, já si právě taky ríkám, že klasická představa babičky jsou ty pohodlný ošlapaný křusky, šátek na hlavě nebo apoň fialovej přeliv… a já budu mít džíny, conwersky, nějaký šik tričko a z repráků mi bude dunět jemnější verze metallu. ![]()
Ačkoli mě baví i třeba Pitbull, teď nově X Ambassadors, Passenger, Linkini.. z francouzských Indila, Zaz,.. plno mě toho baví!
jo, z těch historickejch jsme zapomněly na Míšu Jacksona!
![]()
@brumdinka
Já už mám koupený lupeny do kotle na 24.6. do Brna. ![]()
@vonajebohyne píše:
edit-a manzel by urcite nezapomel na Halloween. A koukam, ze ty tam Sirikit maPříspěvek upraven 19.05.16 v 12:22
Hellaci budou 20.8. v Moravským Krumlově na fesťáku. Udělejte si s chlapem výlet a potkáme se tam.
Mám totiž bláznivou kamarádku, která Derise zbožňuje, takže my ji musíme v kotli jistit s partičkou ze stran, aby se jí nerozjížděly nohy do praku. ![]()
V únoru byli v Praze, jasněže jsem to měla povinně a nemělo to chybu. ![]()
Tak jsem si myslela, že máte větší nadhled a smysl pro vtip teda
. Komu jsem šlápla na kuří očičko???
… milé dámy, milé dámy… o tobě jsem si to myslela dvojnásob teda @sirikit
… Měl to být vtip moje milé
, 80.léta miluju, ráda je poslouchám i ve svým volnu. Naopak na chuť jsem nepřišla hudbě z 90.let (samozřejmě ne všechna hudba) a to jsem se v tu dobu narodila a tak nějak se vyvíjela
… Hudba, kterou ráda poslouchám je různorodá, jsem z hudební rodiny, takže mi nic vyloženě zas tak nevadí. Ráda si poslechnu: AC/DC, Red hot chili peppers, Lynyrd Skynyrd, A-HA, Duran Duran, Queen, Kim Wilde, Sandru, nemusím Madonu. Dále si ráda poslechnu Phila Collinse, Bryan Adams, Whitney Houston, Celine Dion, Laru Fabian, Kelly Family, Pražskej výběr, Laura a její tygři, Marušku Rottrovou, Vojta Dyk… z novodobější tvorby hlavně ten Vojta Dyk, Monkey Business, Lucie, Adele a když na to přijde, tak mi nevadí ani Jožka Šmukař
. Takhle bych mohla pokračovat dále, nemám vyhraněný styl. Nejradši poslouchám svýho tátu
… ou a zapomněla jsem na depešáky a PSH - Vladimir 518 atd. ![]()
Příspěvek upraven 19.05.16 v 12:36
@sirikit Jo kdyz zminujes tu Lucii, my jsme byli uz pred dvema lety na tom prvnim ze dvou brnenskych koncertu v Rondu. Libilo se nam to, ale az tak uplne nenadchlo a to jsme byli hned u zabradli. Dvorak byl perfektni, sice mi prisel trosinku sjetej
, ale pohodar. Kodym naprosto v zivotni forme, ten to cely tahl. P.B.CH. se spis motala a Kollera to evidentne moc nebavilo. Coz me zklamalo, protoze ja ho mam strasne rada nejenom jako zpevaka, ale jsou mi sympaticky i jeho obcansky postoje. To uz byl lepsi mladej Koller za bicima.
Ted to bude na Velodromu, tak treba to bude lepsi.
Příspěvek upraven 19.05.16 v 12:36