Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katy 7
mě se syn zase zeptal že prý mě nechce jako naštvat ale jestli když jsem byla malá se vůbec hrál hokej
prý když za nás ani nebyl PS3
tak jsme mu řekla že mamuty jako dítě jsme fakt nelovila
![]()
@sirikit píše:
@Venetia Mazec.![]()
Jak se citis, teta, jako ‚stará padesatnice za zenitem‘?
No to vis lepsi uz to nebude
@terinka4444 píše:
mojí nejstarší je devět, už tedy skoro deset, malé jsou 4, já ještě musím fungovat nějakou tu dobu, barvit vlasy, holit chluoy a hrát si na mladici
Tim chces rict, ze v padesati uz to delat nebudes
?
@Venetia píše:
Tim chces rict, ze v padesati uz to delat nebudes?
v padesáti sundám kolečkové brusle z nohou, přestanu si hrát na mladici a bude ze mě decentní dáma. A chlupy budu holit jen v létě ![]()
@Markéta80 píše:
@Katy 7![]()
mě se syn zase zeptal že prý mě nechce jako naštvat ale jestli když jsem byla malá se vůbec hrál hokej
![]()
prý když za nás ani nebyl PS3
![]()
tak jsme mu řekla že mamuty jako dítě jsme fakt nelovila
![]()
@Katy 7
to se nás ptal co jsme jako dělali když nebyl pc net a hlavně youtube
. V 1. třídě synátor řekl učitelce že maminka se s nim učit nemůže když neumí psát
a když se ho učitelka ptala kam maminka chodila na školu tak hrdě oznámil že přece na tu samou co chodí ted on
![]()
@Markéta80 píše:
@Katy 7![]()
to se nás ptal co jsme jako dělali když nebyl pc net a hlavně youtube
![]()
. V 1. třídě synátor řekl učitelce že maminka se s nim učit nemůže když neumí psát
![]()
a když se ho učitelka ptala kam maminka chodila na školu tak hrdě oznámil že přece na tu samou co chodí ted on
![]()
@Katy 7
, nejhorší ale byla jízda tramvají a nevim proč ho učaroval hřbitov a furt co to je tak vysvětluji a on jestli tam leží i děti tak říkam že asi ano ale hlavně staří a on se tak rozhlédl kolem a celá tramvaj ticho a poslouchali a on mami a ta paní vedle nás je už hodně stará viď
a v krámu jsme mu řekla že mu nic nekoupim a byl naštvaný a po chvilce jestli si může vzít rohlík tak že jo a on opět nahlas, díky Bože alespoň neumřu hlady
a to naopak mluví vždy potichu, naštěstí neni hubený takže se lidi jen smáli
![]()
@Markéta80 píše:
@Katy 7![]()
![]()
, nejhorší ale byla jízda tramvají a nevim proč ho učaroval hřbitov a furt co to je tak vysvětluji a on jestli tam leží i děti tak říkam že asi ano ale hlavně staří a on se tak rozhlédl kolem a celá tramvaj ticho a poslouchali a on mami a ta paní vedle nás je už hodně stará viď
![]()
a v krámu jsme mu řekla že mu nic nekoupim a byl naštvaný a po chvilce jestli si může vzít rohlík tak že jo a on opět nahlas, díky Bože alespoň neumřu hlady
![]()
a to naopak mluví vždy potichu, naštěstí neni hubený takže se lidi jen smáli
![]()
@terinka4444 píše:
v padesáti sundám kolečkové brusle z nohou, přestanu si hrát na mladici a bude ze mě decentní dáma. A chlupy budu holit jen v létě
kolečkové brusle mi nehrozí… ale jsou padesátnící, kteří s tím teprve v tomto věku začínají nebo jinými aktivitami
@Venetia píše:
kolečkové brusle mi nehrozí… ale jsou padesátnící, kteří s tím teprve v tomto věku začínají nebo jinými aktivitami
To je fakt…Viděla jsem 105 letého pána, který v tomto věku začal s během na 100 metrů. Běžel fakt pomalu a všichni ostatní schválně zpomalili, aby vyhrál. Bylo to dojemné…Už jen ten fakt, že v tomhle věku je tak akční, mě naprosto dostal. Takže jestli na světě budu strašit takhle dlouho, tak bych chtěla být taky takhle akční. ![]()
@Venetia Na koleckovy brusle bacha, víš, jak dopadl Menzl.
Ale treba po koncertech teď smejdime mnohem vic, než pred 10-15ti lety. A cestovani a spousta dalsich aktivit. Za decentní dámu jsem v práci, vubec nevím, proč bych si ji měla tahat ještě i do soukromí.
@sirikit píše:
@Venetia Na koleckovy brusle bacha, víš, jak dopadl Menzl.Ale treba po koncertech teď smejdime mnohem vic, než pred 10-15ti lety. A cestovani a spousta dalsich aktivit. Za decentní dámu jsem v práci, vubec nevím, proč bych si ji měla tahat ještě i do soukromí.
nejsem typ na kolečkové brusle a podobné výstřelky
ale zase jsem začala chodit v době rozvodu na disco pro starší a bylo to super
@Markéta80 píše:
@Katy 7 no právě![]()
Kupuju vždycky plata jogurtů a tak. A jednou jsem koupila plato Bobíků a byl tam nějaký špatný svár a všechny měly vevnitř plíseň. Tak jsme všech 30 Bobíků museli vyhodit. A dětičky všem okolojdoucím a babičkám říkaly, že jíme plesnivé Bobíky.
To jsi měla vidět ty pohledy
![]()