Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
JOY jsem jednu dobu kupovala kvuli liceni a ucesum… jinak tam neni nic, co by se dalo cist
JOY byla super, těch laků a účesů, co jsem vyzkoušel
Kecám, ale občas dobrá drbárna a rozšířilo mi to sexuélní otvory (teda obzory)
![]()
@janfra píše:
A tak mi řekni, myslíš si, že je normální se na opačné pohlaví koukat tak, že by si ji chtěl ojet?Příspěvek upraven 18.05.16 v 17:58
No koukáme tak všichni, jen někteří z nás to lépe maskují.
Není to tak nepřirozené. Pokud koukám na svíčkovou tak se prostě sbíhají sliny děj se co děj. ![]()
@Fofrník píše:
@kaminky No ale takového chlapa si si nenašla (nebo ano ale to bys byla za blbku - nic ve zlém). Otázka potom je proč se z něj stal sukničkář, lhář a bezcharakterní zmetek. Ono se nic neděje bez příčiny.![]()
Ono je to o nerealistických představách. Těch diskusí je tu dost, každá z těch žen si myslí, že ona je ta poslední… ta vyjímečná. Z nikoho se mávnutíím proutku nestane sukničkář, lhář a bezcharakterní zmetek. Takový byl od počátku. Lidi se nemění.
@Hanney píše:Třeba nebyl a není. Jen se ten vztah posunul jinam. Třeba ten zmetek chce mít uvařeno a uklizeno. Pár let tuto absenci kousal a už nekouše. Ono záleží na úhlu pohledu.
Ono je to o nerealistických představách. Těch diskusí je tu dost, každá z těch žen si myslí, že ona je ta poslední… ta vyjímečná. Z nikoho se mávnutíím proutku nestane sukničkář, lhář a bezcharakterní zmetek.Takový byl od počátku. Lidi se nemění.
@Ploskutáček píše:
Přesně, stará garda byla nejlepší, z ní tam zůstala jen Bohdana a Nela.
Nejlepší byl redakční pes Berit! ![]()
@janfra píše:
Já to tak nemám třeba, ale jen když jsem spokojená, ne jenom s chlapem, ale celkově se svým životem. Ale svíčkovou jsem už dlouho nevařila, hodně dlouho.
Tak to jsme na tom stejně. ![]()
@janfra nevěry a jejich příčiny jsou různé, nejde to házet do jednoho pytle. Některé bych doporučila (zmetek, sukničkář, despota, alkoholik), některé bych pochopila - v některých (větší vztahové krize) a s ostatními nesouhlasím. V těchto případech totiž často (ne vždy, ale často) nebývá problém v tom, že dotyčnému něco chybí ve vztahu nebo v jeho životě. Chybí mu něco v jeho vlastní osobnosti, ale to má opravdu příčiny bůhvíkde a bůhvíkdy, třeba neměl jistotu v dětství. Nevěra je jen jedním z negativním projevů, ale zdaleka ne jediným. Pak jsou ještě třeba nevěry, kdy jinak solidní člověk ujede, ani sám pořádně nechápe jak a bolí ho to, ty bych odpustila.
@vonajebohyne píše:
Manzel je vycvicen, jeden svagr je vytvarnik a pokud mas v predsini sest barevnych fleku, ktere znazornuji sametovou revoluci, jednoho netopyra s lidskym zadkem v loznici hrave okecas.
@kaminky píše:
@janfra nevěry a jejich příčiny jsou různé, nejde to házet do jednoho pytle. Některé bych doporučila (zmetek, sukničkář, despota, alkoholik), některé bych pochopila - v některých (větší vztahové krize) a s ostatními nesouhlasím. V těchto případech totiž často (ne vždy, ale často) nebývá problém v tom, že dotyčnému něco chybí ve vztahu nebo v jeho životě. Chybí mu něco v jeho vlastní osobnosti, ale to má opravdu příčiny bůhvíkde a bůhvíkdy, třeba neměl jistotu v dětství. Nevěra je jen jedním z negativním projevů, ale zdaleka ne jediným. Pak jsou ještě třeba nevěry, kdy jinak solidní člověk ujede, ani sám pořádně nechápe jak a bolí ho to, ty bych odpustila.
Vidím to úplně stejně
@jipo píše:
Přesně tak, ale čestnější mi přijde rozejít se. Pokud bych si už manželky nevážil, tak bych se raději rozvedl (k čemuž se možná schyluje), než bych ji podváděl.
Taky jsem spíš pro rozchod, rozvod. Pak si může člověk najít plnohodnotného partnera, který si ho bude vážit a milovat ho. ![]()
Je mi líto, že se to s tvou ženou kazí. Snad se to srovná. Ale možná bys byl s někým jiným šťastnější.
@Ploskutáček píše:
Jasný, Callipo90 - škrtám siNěkdo další se chce odhlásit z (p)otřesu ploutví, případně z velkoformátové ložnicové fotky? Lze si vybrat zátiší - basu piv, mé tělo obsypané propiskami a tak podobně
A co nějaký záběr na detail?
Např. ucha.. Mohl bys to nazvat třeba Labyrint duše.
@janfra píše:
Já s tebou souhlasím, ono je to fakt těžký, máš doma chlapa, který si tě nevšímá a najednou se objeví někdo, kdo má zájem.Ale já jsem hrozně aktivní, nenechala bych ho, aby si mě nevšímal, buď by si mě začal všímat, nebo bych s ním nechtěla být. Mně by nebavilo být ve vztahu, ve kterém nejsem spokojená.
Můj názor je, že prioritně mají lidi řešit problém doma. Pokud jde o sexuální frustraci, má se řešit přímo a hodně otevřeně. Mnoho lidí jí bohužel neřeší nebo řeší nedostatečně (žena muže po 10 letech striptýzem nepřekvapí a muž nic nevyřeší sledováním P, přičemž na svou ženu neumí sáhnout). V případě asexuálů, frigidity, dysfunkcí se má jít asi k sexuologovi. V případě ztráty libida to chce čas a vyřešení příčiny (příčin je mnoho - od kojení přes obezitu po partnerskou krizi, takže je to složitější). V případě nezájmu, shazování se apod. je to k diskuzi, příp. do poradny. Atd. Když s partnerem není řeč a je zabejčený, může to být někdy fakt hodně těžké.
@kaminky píše:
A co nějaký záběr na detail?Např. ucha.. Mohl bys to nazvat třeba Labyrint duše.
Mám to nejerotičtější ucho na světě, vlastně dve, takže poslat nejerotičtější část mého těla, to není dobrý nápad. Každá, která je zahlédla, měla do pěti vteřin orgasmus. Po mé smrti měly být vystaveny v Národním muzeu, ale neustále vzdychající ženy by při návštěvách muzea byly nevhodné. Budou tedy pohřbeny na Olšanech. Můžu vám poslat detailní záběr mých nozder po setmění ![]()
@janfra píše:
Dobře, ale právě Honza psal, že by je nejraději ojel a na to jsem reagovala, že tohle by mi vadilo hodně, ale že to neudělá jenom proto, že má někoho doma. Kdyby napsal, že se mu líbí i jiné ženy, to je normální.
tohle je uplně normální, to že se mi nějakej chlap líbí a řeknu si třeba jo ten by stál za hřích, fakt neznamená, že na něj hned skočim.
..to je to samý jako když tě někdo naštve a máš chut´mu nejradši jednu vrazit…některý lidi jsou přímo na zabití a opravdu to neznamená, že je pudeš zabít ![]()
@Katy 7 @jipo to zas ale záleží na x věcech. Kdo si koho proč váží a proč neváží, co zvládnou, nezvládnou atd. Zážitků je hodně, zkušeností taky, povahy jsou různé. Nejde to hodit do jednoho pytle, nejde to zobecnit. V některých případech je už nakonec jedno, jestli přijde dřív rozvod nebo nevěra. Mluvím o vztazích s despoty, chronickými lháři a sukničkáři atd. Stejně je ten vztah od základů zničený. Tam už bych na dodržování zásad nelpěla. Protože je to opravdu fuk.