Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107640
18.5.16 16:50
@terinka4444 píše: žena nepochopená, doma to neklape, tak to nevěrou vylepší :nevim: prostě skutečně nepochopím

nekdy ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
18.5.16 16:54

@Callipo90 no právě, každý chce věrného blbce doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107640
18.5.16 16:55
@Regina Hero píše:
proč tedy nevyřešit nejdřív ten důvod, proč tomu tak je?

treba ten duvod vyresit nejde a jsou jen dve reseni..vztah ukoncit bez ohledu na protejsek, deti a vse co k tomu patri nebo fungovat dal, s tim ze si dopreju nejake odreagovani..neco jen pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
18.5.16 16:55
@janfra píše:
A věděla tvůj postoj k nevěře? Za sebe ti můžu říct, že to co tady píšeš je hrozný, myslím tím to, že by jsi vojel kde jakou sukni. Tohle já vědět o mým chlapovi, tak ho nechci a to by mi mohl být věrný jak by chtěl. Jak jste spolu dlouho, že máš choutky i na jiné ženy?

Tak to je snad normální, že člověka sexuálně zajímá druhé pohlaví, přestože je zadaný, ne??? Mně se taky líbí muži, připadají mi přitažliví (někteří samozřejmě), ale nic s nimi nemám, neb si nechci pokazit vztah s přítelem. A o tom ta láska právě je, ne??? :nevim:
Ne přece o tom, že se mi nikdy v životě nesmí už níkdo jiný než partner líbit a připadat mi přitažlivý. :zed:

• Citovat
  • Upravit
11941
18.5.16 16:56
@janfra píše:
Já si myslím že proto, že už doma nemilují a něco jim chybí. Ještě se říká, že nejvíc nevěrní bývají ti málo sebevědomí a žárlivci.

Naprostý souhlas, šťastní a spokojení nemají důvod k nevěře. Já mám třeba kruté sny - jednou jsem byl netopýrem v Beverly Hills a za slunečného dne jsem visel v jedné z luxusních vil hlavou dolů a pode mnou souložil na plynové přípojce Nick Nolte se Sharon Stone. Chtěl jsem se přidat, ale nešlo to. Freud by měl radost :mrgreen:

Onehdá jsem si spálil zadek od sluníčka při sexu na jachtě s Pamelou Anderson a jednou u mě zazvonila Angelina v kostýmu pokojské, chtěla mi vysát…pokoj :lol: A převčírem se mi zdálo, že mně jmenovali ředitelem Českých drah s platem 845 milionů korun. Měsíčně :mrgreen: Je to totálně off-topic, ale pokud se někdo zabývá psychoanalýzou, budu rád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 16:57
@Markéta80 píše:
@Callipo90 no právě, každý chce věrného blbce doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Je to těžký, je to těžký :zed: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
18.5.16 17:01
@Venetia píše:
treba ten duvod vyresit nejde a jsou jen dve reseni..vztah ukoncit bez ohledu na protejsek, deti a vse co k tomu patri nebo fungovat dal, s tim ze si dopreju nejake odreagovani..neco jen pro sebe.

Přesně, kdyby se měl každý, kdo z jakéholi důvodu je/byl/bude nevěrný partnerovi, nejdříve čestně rozcházet, tak by spolu nevydržel skoro nikdo.
To by nebyla rozvodovost přes 50 procent, ale troufnu si napsat, že přes 90 procent (a to se možná ještě držím při zemi).

• Citovat
  • Upravit
11941
18.5.16 17:02
@Callipo90 píše:
Njn, docela to mají někteří těžký, takový začarovaný kruh :mrgreen: :lol: on by chtěl každej věrnou/věrnýho, ale evidentně toto zas tak nikdo nevyžaduje sám na sobě :lol:

Mně se líbilo, co psali v Maximu, možná nadsázka - tam proti nevěře v zásadě nic nenamítají, ale říkají, že podobnou svobodu by měl partner dopřát i partnerce, čili ne že si budu užívat jen já, ale být podobně velkorysý i k protějšku :mrgreen: A já s tím souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 17:04
@Ploskutáček píše:
Mně se líbilo, co psali v Maximu, možná nadsázka - tam proti nevěře v zásadě nic nenamítají, ale říkají, že podobnou svobodu by měl partner dopřát i partnerce, čili ne že si budu užívat jen já, ale být podobně velkorysý i k protějšku :mrgreen: A já s tím souhlasím.

Beru to jako nadsázku :)… ale nějak by mě nepřekvapilo, že to v Maximu myslí vážně. Tento časopis jsem četla jednou a zlatý Bravíčko. Větší plky jsem nečetla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
18.5.16 17:11
@Callipo90 píše:
Beru to jako nadsázku :)… ale nějak by mě nepřekvapilo, že to v Maximu myslí vážně. Tento časopis jsem četla jednou a zlatý Bravíčko. Větší plky jsem nečetla :lol:

Já ho odebírám dodnes, už není, co býval, ale občas se některým pasážím zasměju :mrgreen: Rozhodně lepší než Playboy, a samozřejmě že je to nadsázka, protože podle jejich vztahových rad nikdo nemůže fungovat. Na stranu druhou - občas tam bývají trefné poznámky na určité ženské vlastnosti nebo povahové rysy. Každopádně dost šovinistické a nic pro feministky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 17:12
@janfra píše:
Líbit se ti může, ale myslet si, že bys ho ojel, je hrozný, teda alespoň pro mě. Ty to máš možná jinak, já ti to neberu.

Mám to podobně, je fakt že na ulici si lidí nevšímám. Prostě jsem taková, když se mě někdo zeptá, hele viděla si ho? Tak absolutně nevím o kom mluví :lol: Buď prostě jdu s nějakými myšlenkami a nebo jdu s někým a to už vůbec nevím. Akorát teda v dopravě sleduji aby mě nikdo neokradl nebo tak :lol: Takže když už si na ulici někoho všimnu, tak to už musí být. Párkrát se mi to stalo a jediný co mě napadlo, že je ten chlap hodně pohlednej, nebo, že má pěkný oči, nebo postavu, nebo tak něco, ale že by mě napadlo, jooooo tak toho bych vom*dala, tak to fakt ne. Asi jsme divný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
18.5.16 17:14
@Callipo90 píše:
Beru to jako nadsázku :)… ale nějak by mě nepřekvapilo, že to v Maximu myslí vážně. Tento časopis jsem četla jednou a zlatý Bravíčko. Větší plky jsem nečetla :lol:

Ten brakoidní plátek jsem viděla na pumpě. Fakt snad horší než Bravíčko a to je co říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 17:16
@Ploskutáček píše:
Já ho odebírám dodnes, už není, co býval, ale občas se některým pasážím zasměju :mrgreen: Rozhodně lepší než Playboy, a samozřejmě že je to nadsázka, protože podle jejich vztahových rad nikdo nemůže fungovat. Na stranu druhou - občas tam bývají trefné poznámky na určité ženské vlastnosti nebo povahové rysy. Každopádně dost šovinistické a nic pro feministky :mrgreen:

To mě nějak nevadí, takový to vzájemný pošťuchování mezi muži a ženami, ale já vím, že jak jsem to četla, tak jsem fakt čuměla. A to nemělo se vztahy nic společného, mělo to být asi něco odborného, fakt nevim :nevim: :lol: No hrozný bláboly :lol: Za 20kč možná, ale za ty prachy co to stojí, to fakt ne teda :lol: to nedělaj nějakej normálnější časák pro pány? :lol:

I když musím přiznat, že ženské časopisy nejsou o nic lepší :lol:… to jsou kolrát rady jak stehno, nic se člověk nedozví a půlka z toho jsou reklamy. Takž u nás frčí Epocha, Apetit, 21.století a tím to hasne.

Příspěvek upraven 18.05.16 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.5.16 17:18
@Ploskutáček píše:
Já ho odebírám dodnes, už není, co býval, ale občas se některým pasážím zasměju :mrgreen: Rozhodně lepší než Playboy, a samozřejmě že je to nadsázka, protože podle jejich vztahových rad nikdo nemůže fungovat. Na stranu druhou - občas tam bývají trefné poznámky na určité ženské vlastnosti nebo povahové rysy. Každopádně dost šovinistické a nic pro feministky :mrgreen:

asi proto, že ty vztahové články píšou lidi, co absolvovali akorát kurz copywritingu (a mnozí ani to ne) a ne aspoň lehce vzdělaní odborníci… a píšou tak, jak dostanou zadání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 17:20
@kaminky píše:
Ten brakoidní plátek jsem viděla na pumpě. Fakt snad horší než Bravíčko a to je co říct :lol:

To je no :lol: U Bravíčka se člověk aspoň bavil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria