Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ploskutáček píše:
Zničit tě může taky, stejně jako rozvod. Spíš už to není takové tabu. Podívej, diskutujeme tu o ní, mluví se o ní v médiích, ale to nic nemění na faktu, že by z nevěr lidi měli radost, případně byla obecně tolerovaná. Nevěra je pořád adrenalin, ale nebojíme se o ní mluvit. Bylo třeba dřív nevěry méně, nebo byla méně medializovaná? A všimněte si - na rozvodovosti se nevěra podílí v minimu případů, na prvním místě je rozdílnost povah.
Já teda nemám přehled o statistikách, ale co mám povědomost o dvou rozvodech z mého okolí, tak oba páry, se rozváděli pro „rozdílnost povah“. A přitom oba se rozváděli kvůli nevěře. On je to totiž nejakceptovatelnější důvod pro rychlý rozvod. Takže tvrzení, co je na nejčastější důvod rozvodu, je trochu na vodě. ![]()
@kaminky píše:
MUŽOptala bych se, jestli ho nepokakal ptáček.
Ačkoliv ty cibule mi přijdou o něco málo lepší, než úzké rifličky a přiteplená patka na metrosexuálním obličeji. Umím si představit i horší kombinace. Kam se ztrácí chlapi?
To je jen takový pomatení mysli dnešních mladých mužů, ono co si budeme povídat, moda 80.let u mužů taky nebyla nijak mužská ![]()
@takymanžel píše:
Já teda nemám přehled o statistikách, ale co mám povědomost o dvou rozvodech z mého okolí, tak oba páry, se rozváděli pro „rozdílnost povah“. A přitom oba se rozváděli kvůli nevěře. On je to totiž nejakceptovatelnější důvod pro rychlý rozvod. Takže tvrzení, co je na nejčastější důvod rozvodu, je trochu na vodě.
Však jo. Manželka mi nerozumí = nemá pochopení pro mé milenky ![]()
@kaminky píše:
MUŽOptala bych se, jestli ho nepokakal ptáček.
Ačkoliv ty cibule mi přijdou o něco málo lepší, než úzké rifličky a přiteplená patka na metrosexuálním obličeji. Umím si představit i horší kombinace. Kam se ztrácí chlapi?
To by bylo i na samostatný téma… o HA, která je neodboratelná ale i tak bych řekla, že normálních chlapů je pořád ještě dost, jen tihle exoti prostě přitahují pozornost.
@Callipo90 píše:
Jen upozorním, že Modrá laguna už byla natočená
To se neomrzí ![]()
@Katy 7 píše:
@Callipo90 Taky si jako ty, Terinka a Regina, nedokážu představit situaci, kdy bych dobrovolně podlehla. Prostě, když člověk nechce, tak nechce.
I kdyby mě balil Brad Pitt
Tak situaci, kdy tě někdo balí (byť Pitt), ustojíš v pohodě. Ale jak už jsem tu psala desekrát a scénář jste mi vrátili
jsou podle mě složitější situace než že tě někdo balí
PS Za mě teda radši bych se nechala balit Johnny Depp ![]()
@Callipo90 píše:
To je jen takový pomatení mysli dnešních mladých mužů, ono co si budeme povídat, moda 80.let u mužů taky nebyla nijak mužská
jo drsní metalisti v legínách a s trvčou, ale zas u ženských to byo bezpodprsenkový období ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
jo drsní metalisti v legínách a s trvčou, ale zas u ženských to byo bezpodprsenkový období
Ideálně ještě nějaká ta linka na očích, růžové tváře apod.
… ano, ženy to měly hodně pestré
bezpodprsenkové období, vycpávky na ramenou až k očím, zmalovaný opravdu fest
to dnešní holky jsou břídilky, no a typický háro ![]()
@Katy 7 píše:
Já jen byla v šoku, jak si pěkně párově žijete, když je to přinejmenším trojúhelník
Prosím tě a jaké špinavé praktiky máš na mysli? Já se tě jen zeptala na hypotetickou otázku, jako matka, matky, tak se prosím tě uklidni, ano.
Rozhodně vlítnout jako dlouholetá nevěrnice do diskuze o věrnosti, s motivem někoho zdiskreditovat, no to chce hodnou dávku drzosti. Ještě poté, co sis z nás věrných v jiném vlákně dělala legraci, jak si tady něco vzájemně nalháváme.
No závist je holt hrozná věc.
Já jsem věrná z principu. Já ctím pravidlo: Co nechceš, aby ti činili jiní, nečiň ty jim. A ještě jedno: Že jsem zodpovědná za toho koho jsem k sobě připoutala.
A když jsi si tak jistá, že by ti manžel zálety toleroval, tak proč mu to neřekneš? Asi proto, že by měl v hádkách pak protiargumenty.
A s Ellusou ses fakt předvedla, co jsi zač, když si děláš z hrozícího, předčasného porodu legraci. No stejně jako, když jsi přála Gnaarovi, aby ho podvedla manželka ještě jednou.
Prostě jsi charakter![]()
proc musite v kazde diskuzi na nekoho osobne utocit?
@takymanžel píše:
Jenže když se budeme držet současných zvyklostí, tak nevěra je nemorální. Obzvlášť když se děje za něčími zády. To se prostě nedá okecat. Jasně, dneska už se to nebere tak vážně, ale možná právě to je ta chyba. Že se na ni lidi dívají ne jako na podvod, byť s nemajetkovou újmou ale jako na něco běžného, nijak závažného. Já nechci moralizovat, ale už samotný fakt, že se tím riskuje nemoc, mimomanželské(mimopartnerské) dítě, je dost závažný. To je to, oč tu běží. Ne jen to, že mu partner(ka) nedopřeje to potěšení se potěšit s jinou(jiným).
Když to tak po sobě čtu: „Být či nebýt, to je oč tu běží“. Stačí dodat slovo nevěrný a je Hamlet zase cool.
je potreba brat do uvahy, ze ne vsechny vztahy jsou tak dokonale funkcni… neco tam hapruje, ale neni to duvod vse ukoncit..treba kvuli detem
@terinka4444 píše:
Když si tedy ale nemyslí, že je něvěra OK, proč ji tedy dělají?
vetsinou si tim kompenzuji to, co jim ve vztahu chybi. To je snad jasne.
@janfra píše:
Tak proč si nenajdeš partnerku, které to nevadí, když pro tebe je nevěra OK?
Hahaha, takových totiž moc nebude ![]()
@Ploskutáček píše:
Hahaha, takových totiž moc nebude
ale houby, jen tady v diskuzi jich je dost…
@Ploskutáček píše:
Hahaha, takových totiž moc nebude
takovou většinou oni nechtějí, přece nebudou s nějakou nevěrnicí
![]()
@Markéta80 píše:
takovou většinou oni nechtějí, přece nebudou s nějakou nevěrnicí![]()
![]()
Njn, docela to mají někteří těžký, takový začarovaný kruh
on by chtěl každej věrnou/věrnýho, ale evidentně toto zas tak nikdo nevyžaduje sám na sobě ![]()