Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Callipo90 jen se tomu tady směji, byl jsem déle ve vztahu a v manželství nežli ty jsi na světě. Ale takovéhle kategorické soudy jsem měl v pětadvaceti taky.
A tak to má být. ![]()
@strýček sally píše:
@Callipo90 jen se tomu tady směji, byl jsem déle ve vztahu a v manželství nežli ty jsi na světě. Ale takovéhle kategorické soudy jsem měl v pětadvaceti taky.A tak to má být.
Jaké kategorické soudy? Nikoho nesoudím
Jen u sebe vím co zvládnu a co ne a co nejsem schopná posoudit jestli zvládnu
… A poukazovat na věk, ale no taaaak, víš houby co si člověk prošel. A vidíš, tak to už jsi starej kmet
Víc k tomu asi není co dodávat. Směj se, smích léčí ![]()
Příspěvek upraven 18.05.16 v 12:55
@pohledzdruhestrany nevim proč se do mě najednou tak navážíš - diskuze přestala mít grády nebo co
manžel fakt neni okoukanější, kdyby byl tak to udělám… zapomínáš, že jsem to NEUDĚLALA!!!
mmch když se ti nelíbí termín rozdílnost povah, tak si dosa´d co chceš pravda je taková, že v našem vztahu byli a jsou jiný problémy než zrovna to, co se tu neustále snažíš cpát třeba to, že mě manžel sráží větama typu, že nic nedokážu atpod…že já se nedostatečně dle něj starám o domácnost, to že listopadová hádka skončila tak, že jsem se na tejden odstěhovala atpod…a fakt ti to nehodlám všechno vypisovat…a zas a znova, kdyby to tam nebylo, tak k tomu, že jsem se zakoukala jinde nikdy nedojde…a kdybych manžela pořád neměla ráda, tak se nesnažim to zachraňovat..jo a ještě jedno já jsem to USTÁLA!
Příspěvek upraven 18.05.16 v 12:55
@Callipo90 píše:
já si chlapa vážím natolik, že vím, že kdyby k takové situaci došlo, jakou si tu popsala, tak bych opravdu nepovedla…
Já si chlapa taky vážím, taky vím (100%
), že bych ho v „běžných“ situacích nikdy nepodvedla, ale dokážu připustit, že může nastat situace, která by mě mohla „dostat“.
@janat píše:
Já si chlapa taky vážím, taky vím (100%), že bych ho v „běžných“ situacích nikdy nepodvedla, ale dokážu připustit, že může nastat situace, která by mě mohla „dostat“.
No jo, ale tu situaci si pořádně nepopsala… ![]()
@Callipo90 píše:
Nikdo tě nechytá za slovo, jen se musíš vyjadřovat jasně, nejde něco nastínit, pak si pod tím člověk může představit cokoliv. A nediv se, že ti to někdo vyvrátíprostě někdo to má jinak a každý to má postavený jinak.
Myslela jsem každý slovo toho teoretického „příběhu“
jsem si připadala pak už, jak mnohokrát odmítnutý scénárista ![]()
@janat píše:
Myslela jsem každý slovo toho teoretického „příběhu“jsem si připadala pak už, jak mnohokrát odmítnutý scénárista
No tvůj scénář byl nedotažený no
![]()
@Callipo90 píše:
No jo, ale tu situaci si pořádně nepopsala…
Tu „svou“ rizikovou situaci jsem nastínila, jaká by ta situace mohla ve tvém případě nedokážu ani odhadnout pochopitelně, každý to má jinak v životě hozený a vůbec tě neznám
@janat píše:
Tu „svou“ rizikovou situaci jsem nastínila, jaká by ta situace mohla ve tvém případě nedokážu ani odhadnout pochopitelně, každý to má jinak v životě hozený a vůbec tě neznám
Ok… tím bych naší konverzaci asi ukončila ![]()
@Callipo90 píše:
No tvůj scénář byl nedotažený no![]()
No ještě teda počkám s tím než ho pošlu do tý televize ![]()
@Callipo90 píše:
Tak co to je? Důvod, okolnosti, mě to v tomhle případě přijde úplně stejný a je to jen slovíčkařeníokolnosti nedopouští nevěru
to lidi
… Okolnosti nastat mohou, to nepopírám, ale je už na člověku jak se s tim popere a jak to má myšlenkově nastavené. A schovávat nevěru za okolnosti
ale no taaaaaak. Vždycky je to na nás samotných. A jak říkám, okolnosti, nebo situace když to tak nazvu, nastat mohou, ale ta okolnost, kterou si tu popsala opravdu není důvod k nevěře. Alespoň ne u mě
… já si chlapa vážím natolik, že vím, že kdyby k takové situaci došlo, jakou si tu popsala, tak bych opravdu nepovedla
… nedokázala jsem to ani v předchozím vztahu, který absolutně neklapal a našel se někdo, kdo byl asi tak tisíckrát lepší než ten můj bývalý. Okolnosti byli takové, že nám vztah opravdu neklapal, ten vztah mi víc bral, než dával. Toho člověka jsem si téměř už nevážila a on mě taky ne, ale nějak jsme to spolu ještě chvíli táhli. To, že jsem tomu potencionálnímu milenci vlezla do auta, bylo jen mé rozhodnutí, protože jsem chtěla. Chtěla jsem s ním být, chtěla jsem ho vidět. To, že jsem s ním šla na večeři, bylo taky mé rozhodnutí. To že mě chtěl v autě políbit a já se odsunula bylo taky mé rozhodnutí
a kdybych to nezastavila, došlo by asi k něčemu většímu. Jenže v tu chvíli mi naskočilo, že takhle opravdu ne, nevím jak to popsat. I přestože jsem toho kluka měla ráda, nešlo to. Prostě to nešlo a já nechtěla i přesto, že okolnosti byly a důvody taky. Nemohla bych se na sebe podívat do zrcadla
a stejně to nebylo řešení, potřebovala jsem si dořešit vztah s bývalým. Dořešila, asi po měsících jsme se rozešli nadobro. Umím se kontrolovat i za okolností, které nejsou zrovna příznivé. Poté jsem potkala svého současného partnera a u něj by mě to ani nenapadlo, určitě ne za situace, kterou si tu popsala. Možná za situace co jsem psala já, s tím alkoholikem, násilníkem a tak… to opravdu nevím. Ale násilník není, to v sobě nemá. Jestli bude jednou v budoucnu alkoholik, tak to nevím, nakročeno k tomu ani nemá, tak dobrý
ale doufám, že ne…
no vidíš…s tímhle se nedá moc nesouhlasit… tak jen nechápu, proč zrovna ty nemáš pro mě pochopení ![]()
@janat píše:
No ještě teda počkám s tím než ho pošlu do tý televize
Jen upozorním, že Modrá laguna už byla natočená ![]()
@Callipo90 Taky si jako ty, Terinka a Regina, nedokážu představit situaci, kdy bych dobrovolně podlehla. Prostě, když člověk nechce, tak nechce.
I kdyby mě balil Brad Pitt ![]()
@brumdinka píše:
no vidíš…s tímhle se nedá moc nesouhlasit… tak jen nechápu, proč zrovna ty nemáš pro mě pochopení
Pochopení? Já do včerejška ani nevěděla, že máš nějaké vztahové problémy a že se stalo co se stalo. Jen útržkovitě odsud, nevím, že si někde něco psala, ale asi ano, když to ostatní vědí. Já jsem snad v týhle konkrétní věci k tobě nevyjádřila vyloženě nepochopení, nebo jo?
Měla jsem za to, že jsi ve vztahu spokojená, přišlo mi to z příspěvků v jiných diskuzích, kde jsi to nastiňovala, že OK všechno. Takže mě to i překvapilo. U nás to bylo složitější a důvod proč to neklapalo s mým bývalým byl hodně vážný a málokdo by ho čekal. A určitě ho tu ventilovat nebudu. I přesto jsem k němu v tu chvíli cítila jakousi úctu, znechucení sama ze sebe a odvolala to. I když si to nezasloužil
ale což, to není důležitý. Minulost. Ale tvůj příběh opravdu neznám.
@Katy 7 píše:
@Callipo90 Taky si jako ty, Terinka a Regina, nedokážu představit situaci, kdy bych dobrovolně podlehla. Prostě, když člověk nechce, tak nechce.
I kdyby mě balil Brad Pitt
Já sdělila chlapovi, že jako kdyby přišel George Clooney třeba, tak by to musel pochopit
To by mi nemohl mít za zlé ![]()