Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katy 7 píše:
Moje dcera žije s přítelem a říkala, že je to děs, že tráví v koupelně při upravování víc času, než ona.Takže všude jezdí pozdě.
A co tam dělá? ![]()
@Katy 7 píše:
Vyčesává si kokrhel.
Ty vado, to bych nedala… vzala bych ho přes noc strojkem ![]()
@Callipo90 já vím o těch cibulích, ani mi to nepřipomínej.
@Katy 7 konec civilizace ![]()
Kdo dneska vypadá jako větší kašpar nebo vypatlanec, tak je holt v kurzu.
Podle mě je to až proti přírodě. Tomu se nedá říct ani blbá móda, vnímám to jako asexuální vzhled ![]()
@kaminky píše:
@Callipo90 já vím o těch cibulích, ani mi to nepřipomínej.
@Katy 7 konec civilizaceKdo dneska vypadá jako větší kašpar nebo vypatlanec, tak je holt v kurzu.
Podle mě je to až proti přírodě. Tomu se nedá říct ani blbá móda, vnímám to jako asexuální vzhled
To je dobrej hnus
… sjíždím tu nějaký mužský střihy, jakože trendy
. Jarní pánský účes v odstínu ocele, aby to nebylo tak přiteplený asi
nevim ![]()
@Callipo90 fuj, to si ani nebudu hledat. Ale našla jsem si tuhle takové ty tunely (chtěla jsem vědět, jak velkou mají po nich v uchu díru) a vyjelo mi tohle
Není nad sexy ucho a hlavně sexy mozek.
@kaminky píše:
@Callipo90 fuj, to si ani nebudu hledat. Ale našla jsem si tuhle takové ty tunely (chtěla jsem vědět, jak velkou mají po nich v uchu díru) a vyjelo mi tohle
Není nad sexy ucho a hlavně sexy mozek.
Hmmm dík, tak jsem se chtěla jít naobědvat
nechám si to na později… ale zas v tom může nosit mrkev, petržel, okurku, cokoliv… penál a tak ![]()
@Katy 7 píše:
Moje dcera žije s přítelem a říkala, že je to děs, že tráví v koupelně při upravování víc času, než ona.Takže všude jezdí pozdě.
Když jí takový muž imponuje ![]()
@Callipo90 píše:
Hmmm dík, tak jsem se chtěla jít naobědvatnechám si to na později… ale zas v tom může nosit mrkev, petržel, okurku, cokoliv… penál a tak
@Hanney píše:
Když jí takový muž imponuje
Však já jí ho neberu…Jen jsem ráda, že mají v koupelně dvě umyvadla.
To by jinak dneska, přijeli až zítra. ![]()
@Callipo90 píše:
Hmmm dík, tak jsem se chtěla jít naobědvatnechám si to na později… ale zas v tom může nosit mrkev, petržel, okurku, cokoliv… penál a tak
Dala jsem sem ten nehnisavej záběr
Jo a nebo v tom můžeš nosit třeba colu a rovnou se i napít, když chceš kofejn nebo máš žízeň. ![]()
Zrovna tak jako cibule nepochopím špulení rtů a jiné humanoidní ksichtění v selfíčkách. Tohle mi nesmí přes práh. ![]()
@kaminky píše:
Dala jsem sem ten nehnisavej záběrJo a nebo v tom můžeš nosit třeba colu a rovnou se i napít, když chceš kofejn nebo máš žízeň.
Zrovna tak jako cibule nepochopím špulení rtů a jiné humanoidní ksichtění v selfíčkách. Tohle mi nesmí přes práh.
@kaminky píše:
@Katy 7 mně to tam i naskočí, ale nepodvedu. V tom je ta odpověď.
Máš pravdu, všude je to samý časopis a reklama s ženskýma, je to až otravné. Opravdu by se to mělo vyrovnat. Ženám by to celkově zvedlo a mužům zdravě srazilo sebejistotu.
Kup si kalendář ![]()
http://www.firebrno.cz/…ar-v-prodeji
Teda spíš na příští rok…
@Hanney píše:
Když jí takový muž imponuje
MUŽ
Optala bych se, jestli ho nepokakal ptáček.
Ačkoliv ty cibule mi přijdou o něco málo lepší, než úzké rifličky a přiteplená patka na metrosexuálním obličeji. Umím si představit i horší kombinace. Kam se ztrácí chlapi? ![]()