Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
18.5.16 13:49
@Katy 7 píše:
Moje dcera žije s přítelem a říkala, že je to děs, že tráví v koupelně při upravování víc času, než ona. :mrgreen: Takže všude jezdí pozdě.

8o A co tam dělá? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 13:50
@Callipo90 píše:
8o A co tam dělá? :lol:

Vyčesává si kokrhel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 13:51
@Katy 7 píše:

Ty vado, to bych nedala… vzala bych ho přes noc strojkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
18.5.16 13:53

@Callipo90 já vím o těch cibulích, ani mi to nepřipomínej.
@Katy 7 konec civilizace :lol:

Kdo dneska vypadá jako větší kašpar nebo vypatlanec, tak je holt v kurzu. :roll: Podle mě je to až proti přírodě. Tomu se nedá říct ani blbá móda, vnímám to jako asexuální vzhled :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
18.5.16 13:54
@Katy 7 píše:

8o pomóc :lol:

Já bych jí ho zakázala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 13:55
@kaminky píše:
@Callipo90 já vím o těch cibulích, ani mi to nepřipomínej.
@Katy 7 konec civilizace :lol:Kdo dneska vypadá jako větší kašpar nebo vypatlanec, tak je holt v kurzu. :roll: Podle mě je to až proti přírodě. Tomu se nedá říct ani blbá móda, vnímám to jako asexuální vzhled :nevim:

To je dobrej hnus :lol:… sjíždím tu nějaký mužský střihy, jakože trendy :lol:. Jarní pánský účes v odstínu ocele, aby to nebylo tak přiteplený asi :lol: nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
18.5.16 13:59

@Callipo90 fuj, to si ani nebudu hledat. Ale našla jsem si tuhle takové ty tunely (chtěla jsem vědět, jak velkou mají po nich v uchu díru) a vyjelo mi tohle
Není nad sexy ucho a hlavně sexy mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 14:00
@kaminky píše:
@Callipo90 fuj, to si ani nebudu hledat. Ale našla jsem si tuhle takové ty tunely (chtěla jsem vědět, jak velkou mají po nich v uchu díru) a vyjelo mi tohle
Není nad sexy ucho a hlavně sexy mozek.

Hmmm dík, tak jsem se chtěla jít naobědvat :lol: nechám si to na později… ale zas v tom může nosit mrkev, petržel, okurku, cokoliv… penál a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
18.5.16 14:02
@Katy 7 píše:
Moje dcera žije s přítelem a říkala, že je to děs, že tráví v koupelně při upravování víc času, než ona. :mrgreen: Takže všude jezdí pozdě.

Když jí takový muž imponuje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5598
18.5.16 14:04
@Callipo90 píše:
Hmmm dík, tak jsem se chtěla jít naobědvat :lol: nechám si to na později… ale zas v tom může nosit mrkev, petržel, okurku, cokoliv… penál a tak :lol:
:lol: :lol: :mrgreen: Až mi vyhrkly slzy smíchy, když jsem si to představila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 14:07
@Hanney píše:

Však já jí ho neberu…Jen jsem ráda, že mají v koupelně dvě umyvadla. :mrgreen: To by jinak dneska, přijeli až zítra. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
18.5.16 14:07
@Callipo90 píše:
Hmmm dík, tak jsem se chtěla jít naobědvat :lol: nechám si to na později… ale zas v tom může nosit mrkev, petržel, okurku, cokoliv… penál a tak :lol:

Dala jsem sem ten nehnisavej záběr :nevim: Jo a nebo v tom můžeš nosit třeba colu a rovnou se i napít, když chceš kofejn nebo máš žízeň. :palec:

Zrovna tak jako cibule nepochopím špulení rtů a jiné humanoidní ksichtění v selfíčkách. Tohle mi nesmí přes práh. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 14:08
@kaminky píše:
Dala jsem sem ten nehnisavej záběr :nevim: Jo a nebo v tom můžeš nosit třeba colu a rovnou se i napít, když chceš kofejn nebo máš žízeň. :palec:Zrovna tak jako cibule nepochopím špulení rtů a jiné humanoidní ksichtění v selfíčkách. Tohle mi nesmí přes práh. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: to mi nedělej :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.5.16 14:15
@Katy 7
@kaminky píše:
@Katy 7 mně to tam i naskočí, ale nepodvedu. V tom je ta odpověď.
Máš pravdu, všude je to samý časopis a reklama s ženskýma, je to až otravné. Opravdu by se to mělo vyrovnat. Ženám by to celkově zvedlo a mužům zdravě srazilo sebejistotu.

Kup si kalendář :)
http://www.firebrno.cz/…ar-v-prodeji
Teda spíš na příští rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
18.5.16 14:15
@Hanney píše:

MUŽ :lol: Optala bych se, jestli ho nepokakal ptáček.
Ačkoliv ty cibule mi přijdou o něco málo lepší, než úzké rifličky a přiteplená patka na metrosexuálním obličeji. Umím si představit i horší kombinace. Kam se ztrácí chlapi? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí