Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
18.5.16 13:12
@Katy 7 píše:
@Callipo90 Taky si jako ty, Terinka a Regina, nedokážu představit situaci, kdy bych dobrovolně podlehla. Prostě, když člověk nechce, tak nechce.
I kdyby mě balil Brad Pitt :mrgreen:

tak u Brada Pitta mám zcela jasno, že bych nepodlehla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 13:13
@Regina Hero píše:
tak u Brada Pitta mám zcela jasno, že bych nepodlehla… :mrgreen:

Tak to já u Brada teda taky, nikdy mě nějak nebral :lol:… Jakože třeba ve filmu Troja mi přijde úplně hroznej, ale třeba v Hanebnejch Panchartech mu to docela sekne :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 13:14
@Callipo90 píše:
Já sdělila chlapovi, že jako kdyby přišel George Clooney třeba, tak by to musel pochopit :lol:
:lol: :lol: Toho jsem chtěla napsat jako druhého.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 13:16
@Regina Hero píše:
tak u Brada Pitta mám zcela jasno, že bych nepodlehla… :mrgreen:

Tak asi máš jiného favorita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 13:17
@Katy 7 píše: :lol: :lol: Toho jsem chtěla napsat jako druhého.

Nebo Richard Gere, ale ten už má svoje nejhezčí období taky za sebou :lol: takže potencionální milenec číslo dvě je ze hry :lol: George už teda taky není mladík, ale zatím je na první pozici, zraje :mrgreen: :lol: ale to jsme odbočili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
18.5.16 13:21

@Katy 7 to mi bylo asi 18, když jsem Brada viděla v nějakém filmu v orvaných gatích bez trika. Dodnes si to pamatuju :mrgreen: Nejde jen o něj, někde byl občas tak trochu slizoun. Jinak se v hercích nevyznám. Spíš si pamatuju konkrétní filmové scény. Prý chlapi jsou vizuálně vzrušiví :lol: Já nevím, kdy se konečně podaří vyvrátit tenhle mýtus o ženách jeptiškách. Je sice fakt, že ženy to mají narušené hormonální antikoncepcí, těhotenstvím a kojením, ale celkově se to u nich naivně podceňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 13:23
@Callipo90 píše:
Tak to já u Brada teda taky, nikdy mě nějak nebral :lol:… Jakože třeba ve filmu Troja mi přijde úplně hroznej, ale třeba v Hanebnejch Panchartech mu to docela sekne :mrgreen: :lol:

To je vtipné, jak máme každá jiný pohled. Mě se zrovna v Troje líbil jeho herecký výkon nejvíc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 13:26
@Katy 7 píše:
To je vtipné, jak máme každá jiný pohled. Mě se zrovna v Troje líbil jeho herecký výkon nejvíc. :mrgreen:

Buď v klidu, já nejsem úplně normální :mrgreen: líbí se mi i Tom Hanks, nemusím právě takový ty prvoplánový uhlazený hezouny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 13:30
@kaminky píše:
@Katy 7 to mi bylo asi 18, když jsem Brada viděla v nějakém filmu v orvaných gatích bez trika. Dodnes si to pamatuju :mrgreen: Nejde jen o něj, někde byl občas tak trochu slizoun. Jinak se v hercích nevyznám. Spíš si pamatuju konkrétní filmové scény. Prý chlapi jsou vizuálně vzrušiví :lol: Já nevím, kdy se konečně podaří vyvrátit tenhle mýtus o ženách jeptiškách. Je sice fakt, že ženy to mají narušené hormonální antikoncepcí, těhotenstvím a kojením, ale celkově se to u nich naivně podceňuje.

Tak je jasné, že se mi chlapi líbí a jsou mi sympatičtí. Ráda je poznám, podiskutuju. Ale prostě mi tam nenaskočí to, chtěla bych se s ním vyspat. Ale zrovna nedávno jsem muži říkala, že všude visí billboardy, kde jsou vyzývavý ženský a jen jediný chlap po celé Praze. Tak jsem říkala, že by to chtělo trochu vyrovnat, aby si i ženy přišli na své :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
18.5.16 13:35

@Katy 7 mně to tam i naskočí, ale nepodvedu. V tom je ta odpověď.
Máš pravdu, všude je to samý časopis a reklama s ženskýma, je to až otravné. Opravdu by se to mělo vyrovnat. Ženám by to celkově zvedlo a mužům zdravě srazilo sebejistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 13:40
@kaminky píše:
@Katy 7 mně to tam i naskočí, ale nepodvedu. V tom je ta odpověď.
Máš pravdu, všude je to samý časopis a reklama s ženskýma, je to až otravné. Opravdu by se to mělo vyrovnat. Ženám by to celkově zvedlo a mužům zdravě srazilo sebejistotu.

Taky si myslím. Co jsem se bavila s mužskýma, tak hodně žárlí na oblíbené herce, nebo zpěváky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 13:45
@Callipo90 píše:
Buď v klidu, já nejsem úplně normální :mrgreen: líbí se mi i Tom Hanks, nemusím právě takový ty prvoplánový uhlazený hezouny.

Tom není úplně můj typ, ale ještě jsem zapomněla Denzla Waschingtna. Ten úžasně hraje. Věřím mu každou postavu, kterou ztvárňuje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
18.5.16 13:45

@Katy 7 chtělo by to přitvrdit :mrgreen: Ale místo toho se děje pravý opak. V módě jsou úzké rifle, různé kokrhele a patky, cvočky, začínají si holit nohy a malovat si obličej. Je to odpudivý. Vypadají jak parta blbe. ků. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.5.16 13:47
@kaminky píše:
@Katy 7 chtělo by to přitvrdit :mrgreen: Ale místo toho se děje pravý opak. V módě jsou úzké rifle, různé kokrhele a patky, cvočky, začínají si holit nohy a malovat si obličej. Je to odpudivý. Vypadají jak parta blbe. ků. :nevim:

Moje dcera žije s přítelem a říkala, že je to děs, že tráví v koupelně při upravování víc času, než ona. :mrgreen: Takže všude jezdí pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.16 13:49
@kaminky píše:
@Katy 7 chtělo by to přitvrdit :mrgreen: Ale místo toho se děje pravý opak. V módě jsou úzké rifle, různé kokrhele a patky, cvočky, začínají si holit nohy a malovat si obličej. Je to odpudivý. Vypadají jak parta blbe. ků. :nevim:

Zapomněla si na cibule na hlavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria