Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katy 7 píše:
@Callipo90 Taky si jako ty, Terinka a Regina, nedokážu představit situaci, kdy bych dobrovolně podlehla. Prostě, když člověk nechce, tak nechce.
I kdyby mě balil Brad Pitt
tak u Brada Pitta mám zcela jasno, že bych nepodlehla… ![]()
@Regina Hero píše:
tak u Brada Pitta mám zcela jasno, že bych nepodlehla…
Tak to já u Brada teda taky, nikdy mě nějak nebral
… Jakože třeba ve filmu Troja mi přijde úplně hroznej, ale třeba v Hanebnejch Panchartech mu to docela sekne
![]()
@Callipo90 píše:
Já sdělila chlapovi, že jako kdyby přišel George Clooney třeba, tak by to musel pochopit
@Regina Hero píše:
tak u Brada Pitta mám zcela jasno, že bych nepodlehla…
Tak asi máš jiného favorita ![]()
@Katy 7 píše:![]()
Toho jsem chtěla napsat jako druhého.
Nebo Richard Gere, ale ten už má svoje nejhezčí období taky za sebou
takže potencionální milenec číslo dvě je ze hry
George už teda taky není mladík, ale zatím je na první pozici, zraje
ale to jsme odbočili ![]()
@Katy 7 to mi bylo asi 18, když jsem Brada viděla v nějakém filmu v orvaných gatích bez trika. Dodnes si to pamatuju
Nejde jen o něj, někde byl občas tak trochu slizoun. Jinak se v hercích nevyznám. Spíš si pamatuju konkrétní filmové scény. Prý chlapi jsou vizuálně vzrušiví
Já nevím, kdy se konečně podaří vyvrátit tenhle mýtus o ženách jeptiškách. Je sice fakt, že ženy to mají narušené hormonální antikoncepcí, těhotenstvím a kojením, ale celkově se to u nich naivně podceňuje.
@Callipo90 píše:
Tak to já u Brada teda taky, nikdy mě nějak nebral… Jakože třeba ve filmu Troja mi přijde úplně hroznej, ale třeba v Hanebnejch Panchartech mu to docela sekne
![]()
To je vtipné, jak máme každá jiný pohled. Mě se zrovna v Troje líbil jeho herecký výkon nejvíc. ![]()
@Katy 7 píše:
To je vtipné, jak máme každá jiný pohled. Mě se zrovna v Troje líbil jeho herecký výkon nejvíc.
Buď v klidu, já nejsem úplně normální
líbí se mi i Tom Hanks, nemusím právě takový ty prvoplánový uhlazený hezouny.
@kaminky píše:
@Katy 7 to mi bylo asi 18, když jsem Brada viděla v nějakém filmu v orvaných gatích bez trika. Dodnes si to pamatujuNejde jen o něj, někde byl občas tak trochu slizoun. Jinak se v hercích nevyznám. Spíš si pamatuju konkrétní filmové scény. Prý chlapi jsou vizuálně vzrušiví
Já nevím, kdy se konečně podaří vyvrátit tenhle mýtus o ženách jeptiškách. Je sice fakt, že ženy to mají narušené hormonální antikoncepcí, těhotenstvím a kojením, ale celkově se to u nich naivně podceňuje.
Tak je jasné, že se mi chlapi líbí a jsou mi sympatičtí. Ráda je poznám, podiskutuju. Ale prostě mi tam nenaskočí to, chtěla bych se s ním vyspat. Ale zrovna nedávno jsem muži říkala, že všude visí billboardy, kde jsou vyzývavý ženský a jen jediný chlap po celé Praze. Tak jsem říkala, že by to chtělo trochu vyrovnat, aby si i ženy přišli na své ![]()
@Katy 7 mně to tam i naskočí, ale nepodvedu. V tom je ta odpověď.
Máš pravdu, všude je to samý časopis a reklama s ženskýma, je to až otravné. Opravdu by se to mělo vyrovnat. Ženám by to celkově zvedlo a mužům zdravě srazilo sebejistotu.
@kaminky píše:
@Katy 7 mně to tam i naskočí, ale nepodvedu. V tom je ta odpověď.
Máš pravdu, všude je to samý časopis a reklama s ženskýma, je to až otravné. Opravdu by se to mělo vyrovnat. Ženám by to celkově zvedlo a mužům zdravě srazilo sebejistotu.
Taky si myslím. Co jsem se bavila s mužskýma, tak hodně žárlí na oblíbené herce, nebo zpěváky.
@Callipo90 píše:
Buď v klidu, já nejsem úplně normálnílíbí se mi i Tom Hanks, nemusím právě takový ty prvoplánový uhlazený hezouny.
Tom není úplně můj typ, ale ještě jsem zapomněla Denzla Waschingtna. Ten úžasně hraje. Věřím mu každou postavu, kterou ztvárňuje. ![]()
@Katy 7 chtělo by to přitvrdit
Ale místo toho se děje pravý opak. V módě jsou úzké rifle, různé kokrhele a patky, cvočky, začínají si holit nohy a malovat si obličej. Je to odpudivý. Vypadají jak parta blbe. ků. ![]()
@kaminky píše:
@Katy 7 chtělo by to přitvrditAle místo toho se děje pravý opak. V módě jsou úzké rifle, různé kokrhele a patky, cvočky, začínají si holit nohy a malovat si obličej. Je to odpudivý. Vypadají jak parta blbe. ků.
Moje dcera žije s přítelem a říkala, že je to děs, že tráví v koupelně při upravování víc času, než ona.
Takže všude jezdí pozdě.
@kaminky píše:
@Katy 7 chtělo by to přitvrditAle místo toho se děje pravý opak. V módě jsou úzké rifle, různé kokrhele a patky, cvočky, začínají si holit nohy a malovat si obličej. Je to odpudivý. Vypadají jak parta blbe. ků.
Zapomněla si na cibule na hlavě ![]()