Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaminky píše: Ty hormony se ale nedají moc ovládat, za to člověk nemůže. Jako žena to víc nebudu rozvádět, aby to nevypadalo blbě. Nicméně tohle není argument pro nevěru. Pořád čtu, jak jsou muži vizuálně vzrušivía mají potřebu lovit. Jen to ve skutečnosti jen směšná výmluva. Věrnost je rozhodnutí, je to postoj a je to zodpovědnost. Vychází z celoživotních zkušeností a z postojů k partnerovi, manželství a rodině celkem.
Hormony se někdy ovládají opravdu špatně a lovci chlapi jsou bezesporu. Věrnost není to co píšeš v závěru. Je to prostě naprostá spokojenost s tím co je doma (partnerka i prostředí). Prostě pocit, že máš to nej… A věř, že vím o čem mluvím.
![]()
@vonajebohyne píše:
Nemohla bych pripadne pozadat o vytvarne zpracovani tebe jako netopyra voyaera v Beverly Hills?
Sharon asi neukecám a Nick mi to nezvedá
Zkusím, jestli by místo nich nezaskočili sousedi
Ale pokud bych ti stačil já, pověsím se mezi futrama hlavou dolů
Nebo jsi myslela nakreslit? Manžela máš?
Kdyžtak řekni, že jde o malůvky psychicky narušeného Emimina
![]()
@sirikit píše: Člověče, já jeden čas četla Maxim hodně. Nosila jsem ho domů jakože velkoryse chlapům, oni koukaly na slečny a já si četla ty články mezi fotkama.
A řekněme tak před třemi čtyřmi lety neměl chybu. Ještě když tam byl Brezina, Vondráček, Strmiska a ta banda. Chytrej černočernej humor, pravda nic pro feministky, ale takový ty vzdělávací články, co se tu do nich někdo navezl, byly dokonalé.
Oproti časopisům pro nás velký holky o několik levelů výš v originalitě, humoru a často i na růžovo nenabarvené psychologii. Oni tam kluci totiž realisticky psali, jak se věci mají, a ne jaký bysme je rádi viděli.
Od té doby mi bohužel přibylo práce a ubylo času, takže moc nestíhám ani Téma a Reflex, které si fakticky přečíst chci.
Od lidí vím, že po odchodu půlky původní redakce šla kvalita strmě dolů, ale neshazujte časák, který jste jednou viděly na benzínce zabalený v igelitu.
Přesně, stará garda byla nejlepší, z ní tam zůstala jen Bohdana a Nela.
@Ploskutáček píše:
Sharon asi neukecám a Nick mi to nezvedáZkusím, jestli by místo nich nezaskočili sousedi
Ale pokud bych ti stačil já, pověsím se mezi futrama hlavou dolů
Nebo jsi myslela nakreslit? Manžela máš?
Kdyžtak řekni, že jde o malůvky psychicky narušeného Emimina
![]()
Manzel je vycvicen, jeden svagr je vytvarnik a pokud mas v predsini sest barevnych fleku, ktere znazornuji sametovou revoluci, jednoho netopyra s lidskym zadkem v loznici hrave okecas
.
@sirikit píše: Člověče, já jeden čas četla Maxim hodně. Nosila jsem ho domů jakože velkoryse chlapům, oni koukaly na slečny a já si četla ty články mezi fotkama.
A řekněme tak před třemi čtyřmi lety neměl chybu. Ještě když tam byl Brezina, Vondráček, Strmiska a ta banda. Chytrej černočernej humor, pravda nic pro feministky, ale takový ty vzdělávací články, co se tu do nich někdo navezl, byly dokonalé.
Oproti časopisům pro nás velký holky o několik levelů výš v originalitě, humoru a často i na růžovo nenabarvené psychologii. Oni tam kluci totiž realisticky psali, jak se věci mají, a ne jaký bysme je rádi viděli.
Od té doby mi bohužel přibylo práce a ubylo času, takže moc nestíhám ani Téma a Reflex, které si fakticky přečíst chci.
Od lidí vím, že po odchodu půlky původní redakce šla kvalita strmě dolů, ale neshazujte časák, který jste jednou viděly na benzínce zabalený v igelitu.
Já ho četla a bohužel celý
a ač opravdu nejsem feministka a dokážu se na věci dívat reálně a takový to popichování od mužů mi vůbec nevadí, naopak… beru to jako výzvu
, tak na můj vkus to teda bylo hrozný, hrozně napsaný… nejde o obsah i když ten taky pokulhával, jakoby to psali 14letí hoši co maj problém s ranní erekcí, ale celkově
víc nemůžu posoudit, je to už asi 4 roky cca a moc si nevybavuji ty jednotlivé články, ale zanechalo to ve mě stopu, že pokud někdo za toto dá přes 100kč, tak je blázen
a kozatý holky jsou dávno k vidění na internetu, takže fakt nechápu smysl tohoto časáku
… ale jako nic proti, on časopis Maminka například taky není žádný poklad, nebo JOY, Cosmopolitan apod.
Příspěvek upraven 18.05.16 v 17:54
@Callipo90 píše:
Já ho četla a bohužel celýa ač nejsem feministka a dokážu se na věci dívat reálně a takový to popichování od mužů mi vůbec nevadí, naopak… beru to jako výzvu
, tak na můj vkus to teda bylo hrozný, hrozně napsaný… nejde o obsah i když ten taky pokulhával, jakoby to psali 14letí hoši co maj problém s ranní erekcí, ale celkově
víc nemůžu posoudit, je to už asi 4 roky cca a moc si nevybavuji ty jednotlivé články, ale zanechalo to ve mě stopu, že pokud někdo za toto dá přes 100kč, tak je blázen
a kozatý holky jsou dávno k vidění na internetu, takže fakt necháu smysl tohoto časáku
![]()
Jau, to bolelo, právě jsi mě nakopla do citlivých míst ![]()
@Fofrník já vím taky přesně, o čem mluvím
Hormony kolují ve vysokých dávkách i v krvi žen, ale dál to nebudu rozvádět
Pokud jde o tvůj nesouhlas, možná jde jen o to, že jsem v tom krátkém příspěvku neřekla vše. Např. (mimo jiné) že nevěrná budu bez výčitek člověku, který ztratí cenu. Sukničkář, lhář, bezcharakterní zmetek. Nemá smysl mu dál ustupovat ani se s ním párat. Na hrubý pytel, hrubá záplata. Rozvod/rozchod záleží na dalších okolnostech.
@sirikit aha
Byl rozbalený. Brakoidní škvár nesleduju v žádné podobě (časák, TV ani vlastní život), pokud mi to někdo nedonese domů. ![]()
@Ploskutáček píše:
Jau, to bolelo, právě jsi mě nakopla do citlivých míst
Ale houby, ty jsi silnej chlapák, to zvládneš
![]()
@Callipo90 píše:
Ale houby, ty jsi silnej chlapák, to zvládneš![]()
Snad to neskončí amputací (hlavy) ![]()
@kaminky píše:
@Fofrník já vím taky přesně, o čem mluvímHormony kolují ve vysokých dávkách i v krvi žen, ale dál to nebudu rozvádět
Pokud jde o tvůj nesouhlas, možná jde jen o to, že jsem v tom krátkém příspěvku neřekla vše. Např. (mimo jiné) že nevěrná budu bez výčitek člověku, který ztratí cenu. Sukničkář, lhář, bezcharakterní zmetek. Nemá smysl mu dál ustupovat ani se s ním párat. Na hrubý pytel, hrubá záplata. Rozvod/rozchod záleží na dalších okolnostech.@sirikit aha
Byl rozbalený. Brakoidní škvár nesleduju v žádné podobě (časák, TV ani vlastní život), pokud mi to někdo nedonese domů.
To pak nevidím důvod zůstávat ve vztahu. Přece se lze rozejít a až pak si hledat někoho jiného. Akorát bych podotknul, že bys měla velice špatný výběr, pokud by se projevilo něco podobného.
@Callipo90 píše:
Já ho četla a bohužel celýa ač opravdu nejsem feministka a dokážu se na věci dívat reálně a takový to popichování od mužů mi vůbec nevadí, naopak… beru to jako výzvu
a kozatý holky jsou dávno k vidění na internetu, takže fakt nechápu smysl tohoto časáku
![]()
… ale jako nic proti, on časopis Maminka například taky není žádný poklad, nebo JOY, Cosmopolitan apod.Příspěvek upraven 18.05.16 v 17:54
JOY jsem jednu dobu kupovala kvuli liceni a ucesum… jinak tam neni nic, co by se dalo cist
@janfra píše:
Ano s tím souhlasím, pokud mám vedle sebe člověka, kterýho si nevážím, nebo s kým už nechci být, tak se to dá pochopit, někdo uklouzne, někdo ne, každý je jiný.
Přesně tak, ale čestnější mi přijde rozejít se. Pokud bych si už manželky nevážil, tak bych se raději rozvedl (k čemuž se možná schyluje), než bych ji podváděl.
@kaminky No ale takového chlapa si si nenašla (nebo ano ale to bys byla za blbku - nic ve zlém). Otázka potom je proč se z něj stal sukničkář, lhář a bezcharakterní zmetek. Ono se nic neděje bez příčiny.
![]()