Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
17.5.16 19:19
@brumdinka píše:
fajn takže zas a znova… on mě domů neposlal, šla jsem sama!!! to, že zřejmě už v té době měl partnerku jsem zjistila až zpětně - on mi tvrdil, že žádnou nemá a ve výsledku ještě zjistim, že to ví všichni jeho kamarádi…tak jako sorry, ale že dgentlman jak mi tvrdil, že se nikdo nic nedoví, fakt neni a jo představ si, že to mi fakt vadí…

Brumdi, ale proc to tak resis? proc vysvetlujes, chodis za nim a neudelas ledovou kralovnu a ignore? „Chlap“, ktery by se k me malickosti takto zachoval, by mi nestal ani za sms.

Vlastne me poleva hruza, bych musela donutit muze, aby ho zabil-nedal mi a jeste me pomlouva :mrgreen:. Takhle mi nikdo povest kazit nebude :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.5.16 19:20
@Callipo90 píše:
Taky doufám :palec: u vás, i snad u nás :mrgreen: u nás je asi ještě brzy to tvrdit, jen v to doufám :) a to by měl každý. Ale začali jsme podobně jako vy, sice o trošičku později, ne od 15, ale začínáme od píky. Něco jsme si už zažili, tak uvidíme, snad budeme mít taky štěstí jako vy :palec:

no určitě budete mít štěstí, je to fajn, klidný sladký domov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 19:20

@Katy 7 a ty zas víš jak to myslim já, já to úmyslně nevyhledávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
17.5.16 19:21
@terinka4444 píše:
no já doufám, že na věky věků, já už bych si nechtěla zvykat na jinýho chlapa, to by bylo za trest :mrgreen:

Já Vám strašně držím palce a přeji Ti, aby Vám to stále klapalo. Není nic hezčího, než opravdu šťastný, harmonický pár. To je opravdu balzám na duši. Zvlášť tady na miminu :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.5.16 19:21
@terinka4444 píše:
no určitě budete mít štěstí, je to fajn, klidný sladký domov.

A jaké si to člověk udělá, takové to má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 19:22

@vonajebohyne :think: nevim asi abych měla důvod ho nezabít :mrgreen:
víš jak naše věznice jsou sice super vybavený, měla bych konečně čas na studium, ale mám děti 8)

né vážně fakt nevim, asi proto, že jsem upřímnej člověk a vždy jsem měla ve vztazích jasno a ted´ najednou nemám :think:

Příspěvek upraven 17.05.16 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
17.5.16 19:24
@brumdinka píše:
@Katy 7 a ty zas víš jak to myslim já, já to úmyslně nevyhledávala…

A jak jste se ocitli na té posteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.5.16 19:25
@Katy 7 píše:
Já Vám strašně držím palce a přeji Ti, aby Vám to stále klapalo. Není nic hezčího, než opravdu šťastný, harmonický pár. To je opravdu balzám na duši. Zvlášť tady na miminu :kytka: :kytka:

Souhlasím :palec: na emiminu je spokojený a harmonický pár sprosté slovo, tady se to nesmí moc vyslovovat, se pak vynoří závistivky a nešťastnice a je konec debaty :lol: takže šířit dál, protože já jsem šťastná za každý spokojený a normální pár :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 19:26

@Katy 7 víš že ani nevim :) prostě já tam nešla prvoplánově na šuk…já hledala uplně něco jinýho, něco co mě chybělo…ale to už je stejně jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
17.5.16 19:26
@brumdinka píše:
@vonajebohyne :think: nevim asi, abych měla důvod ho nezabít :mrgreen:víš jak naše věznice jsou sice super vybavený, měla bych konečně čas na studium, ale mám děti 8)

Decka muzou dojizdet, budes tam mit knihovnu, posilku a svatej klid :mrgreen:.

Brumdi, neber to ode me zle, podle meho nazoru jsi moc fajn baba a preju ti, at to s manzelem prekonate, ale on s tebou vore a ty se tim, ze si chces promluvit, ritis do jeste vetsi ostudy, viz. ti jeho kamaradi. Ja bych zvolila ignore a jak rikala stara Skopkova:„Tamti pro nas jednou pro vzdy neexistuji!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 19:28

@vonajebohyne a jo máš pravdu…jen větší ostuda než ted´už to snad ani bejt nemůže :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.5.16 19:29
@vonajebohyne píše:
Decka muzou dojizdet, budes tam mit knihovnu, posilku a svatej klid :mrgreen:.Brumdi, neber to ode me zle, podle meho nazoru jsi moc fajn baba a preju ti, at to s manzelem prekonate, ale on s tebou vore a ty se tim, ze si chces promluvit, ritis do jeste vetsi ostudy, viz. ti jeho kamaradi. Ja bych zvolila ignore a jak rikala stara Skopkova:„Tamti pro nas jednou pro vzdy neexistuji!“

Ty tu nejsi moc dlouho, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
17.5.16 19:30
@sirikit píše:
Nechtěla jsem sem přispívat, protože tohle není úplně moje téma, ale nedá mi to… …až to jednomu nedá a se zájmem přečte alespoň několik z mnoha dalších vláken, do kterých přispívá. Načež se člověk překvapeně dočte, že uživatelka..

@sirikit Každý ať si řeší svůj zpackaný/ideální život, svou věrnost/nevěru a své partnery/expartnery sám. Osobní spory lze řešit přes SZ. http://i1.wp.com/…5/Kamery.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77351
17.5.16 19:30
@vonajebohyne píše:
@sirikit Kazdopadne hezky, moc jim to stesti preju. Fakt uprimne :kytka:.

Vsak cas ukaze.

Příspěvek upraven 17.05.16 v 19:15

Týýý bláho, ani nevíš, jak šíleně jim to štěstí přeju já.
Jsou pekelně zrychlení, teď v červenci to budou dva roky, co spolu začali chodit. :nevim: :nevim: Šokovaně jsem to průběžně psala i do jiných vláken: během dvou měsíců se sestěhovali, když spolu byli 4 měsíce, začali řešit společnou hypotéku. Do toho P. prodal svůj byteček, kterému končila fixace a v březnu se sestěhovali do novýho. Počítáš dobře: po 8 měsících vztahu. 8o 8o :nevim:
K ročnímu výročí zeťak nacupital s kytkou a prstýnkem s briliantkem, prej do roka a do dne. Průběžně dozařizovali byt a na Vánoce začali s výrobou potomka, prej, aby mohli začít s vybavováním pokojíčku. :think:
V únoru nám spolu se svatebním oznámením a pozváním ke svatebnímu stolu štědře přidali i první fotku rejžičky z ultrazvuku. Brečela jsem jak želva.
Teď se teda vzali, vypadalo to tak, jak popisuju.
Je radostnej poděs, ale takhle šťastnou jsem ji neviděla nikdy. Ani jeho. :srdce:
Svatební noc byla zjevně vášnivá, nevěsta po ní spadla rovnou do čtvrtého měsíce.
Kdybych se uměla pořádně modlit, tak se modlím.
Nestrašte mě tu s dědičnou vinou.
Víš, co tu píšu. Jsem realista, ale ve sňatky věřím. Zlobím, ale věřím, že do vztahu mojí holčičky nic takového nezasáhne. Věřím, že všichni budeme zdraví, spokojení, semknutí.
Tomuhle věřím.
Fotka jen na chviličku, jo? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77351
17.5.16 19:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...