Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
17.5.16 09:24
@Honza 12 píše:
Takhle to nefunguje. Věrnost je o odříkání…

přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 09:27
@Honza 12 píše:
Mno.. Tohohle přesně jsem si taky všiml.. A do toho, ty ženský neví co chtějí..

Honzi mno je má hláška :lol: jinak to je normální, že ženský neví co chtějí a nedaj pokoj dokud to nedostanou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
17.5.16 09:30

Dobře, tak jen za sebe: chybí intimita, blízkost, společný prožitek. To nemohu sdílet s nikým jiným, jen s tím jedním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123

Mmch vy tu pořád předpokládáte hledat milence na sex z určitého důvodu, ale nikdo z těch holek, co sem píšou a toho milence mají ho primárně nehledali…ani já toho mýho potenciálního, z čehož nakonec nic nebylo a je to tak dobře fakt nehledala :lol: a kdybych ho nepotkala je mi dneska líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
@suricata píše:
Hlazení po vlasech a jiskry v očích manžela, které má jen při milování.
:mrgreen: :mrgreen: tak to je mazec..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.5.16 09:31
@juliettee píše:
samozřejmě že když je v tom láska tak je to lepší, ale kdybych neměla přítele, tak mi bude sex chybět, i kdyby měl být bez lásky.

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
17.5.16 09:32
@brumdinka píše:
Mmch vy tu pořád předpokládáte hledat milence na sex z určitého důvodu, ale nikdo z těch holek, co sem píšou a toho milence mají ho primárně nehledali…ani já toho mýho potenciálního, z čehož nakonec nic nebylo a je to tak dobře fakt nehledala :lol: a kdybych ho nepotkala je mi dneska líp…

A taky tu platí jedno klišé, kdo má chuť na jinou, jinýho, tak mu ve vztahu něco chybí a nemiluje. Už jsem si na ty hlášky zvykl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
17.5.16 09:33
@jankajj píše:
Dobře, tak jen za sebe: chybí intimita, blízkost, společný prožitek. To nemohu sdílet s nikým jiným, jen s tím jedním.

to by mi sice taky chybělo, ale upřímně, chyběl by mi i ten pocit, že mě prostě někdo šu*á :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
17.5.16 09:33
@Honza 12 píše:
Každopádně jak narůstá tlak z nedostatku, tak už je to pak jedno, že je to náhražka. To už člověku tak šibe, že by vlezl na všechno.. :think:

Tak tohle já neznám. Ano prvních pár měsíců po rozchodu to byl nezvyk, tělo bylo zvyklé na přísun hormonů. Ale potom už jsem přestala mít potřebu se s někým milovat. A byla jsem v klidu dva roky bez sexu i masturbace.
Takže kdyby můj chlap fakt nemohl a nemohl to ovlivnit. Tak bych se k němu večer přitulila a stačilo by mi to. Rozhodně bych ho neměla chuť podvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
17.5.16 09:34

Za mě - kdo si najde jinou /jiného/, tak mu ve vztahu něco chybí. Zpravidla v sexu samozřejmě - ale klidně i na jiných frontách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12408
17.5.16 09:34
@takymanžel píše:
Když mě někdo utře a má pravdu, tak prosím. Ale když se do mě naváží pro nějaký svůj pocit „morální nadřazenosti a ještě mi vkládá do h. úst na co jsem ani nepomyslel, tak mě to docela naštve. A navíc sem příšerně nas.anej, protože mi blbne net a nemůžu dodělat co musím. :zed: Taky někdy nemíváš svůj den. Ale "móóóc plomiň“ je Vietnamská klasika.
@Ploskutáček Sorry. :kytka:

V pohodě, prostě jsem jen napsal to, jak na mě tvý příspěvky působí. Zkrátka si přiznejme, že se v něčem neshodneme. A vlastně jak píše Terinka, vzájemně se tady snažíme utlouct argumenty. Ti věrní obhajují věrnost a nechápou, ti, co byli nevěrní nebo byli těsně před, mají zase tendenci se obhajovat. Možná máme pravdu všichni, jen záleží na úhlu pohledu. A nemyslím, že by můj text, ten hodně dlouhý, byl nějak přehnaně útočný. Ty příklady o učitelích, rozvodovosti, tím jsem se snažil jen ukázat, jak se posouvá a mění morálka v čase. A když píšu tuhle větu, dochází mi, že bych si měl jít nafackovat, protože tohle téma nemá řešení. Každý ať si tu úvodní otázku promyslí sám, já osobně mám pocit, že se nad našimi odpovědmi někdo královsky baví :mrgreen: Téma zajímavé, zároveň ale o ničem, ovšem pro flame jak dělané. Takže můj poslední příspěvek, už nebudu jitřit atmosféru ;) Každý nechť si žije, jak uzná za vhodné, lidi nejsou dokonalí.

Příspěvek upraven 17.05.16 v 18:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
17.5.16 09:36
@jankajj píše:

Tomuhle rozumím. Ale sexuální frustrace vedoucí až k mentálním problémům, je druhá stránka věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
@suricata píše:
Hlazení po vlasech a jiskry v očích manžela, které má jen při milování.

Mám to stejně. Ještě bych za sebe přidala hloubku jeho vášnivého pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
@jankajj píše:
Za mě - kdo si najde jinou /jiného/, tak mu ve vztahu něco chybí. Zpravidla v sexu samozřejmě - ale klidně i na jiných frontách.

Ze své zkušenosti bych to napsala úplně obráceně: zpravidla na jiných frontách něco chybí, ale asi je to kus od kusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Honza 12 píše:
Já se na to těším, až touhu po ženském klíně, to nádherné uvolnění s ženskou v náruči, půjde nahradit králíkem. Tedy pečeným. :dance:

zhruba po 60+ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria