Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katy 7 píše:
Tak tohle já neznám. Ano prvních pár měsíců po rozchodu to byl nezvyk, tělo bylo zvyklé na přísun hormonů. Ale potom už jsem přestala mít potřebu se s někým milovat. A byla jsem v klidu dva roky bez sexu i masturbace.
Takže kdyby můj chlap fakt nemohl a nemohl to ovlivnit. Tak bych se k němu večer přitulila a stačilo by mi to. Rozhodně bych ho neměla chuť podvádět.
Abyste se nedivila. žila jsem čtyři roky ve vztahu, kdy partner sex odmítal. A nakonec jsem milence také zakusila..
Když jsem neměla vztah, bez sexu to šlo celkem v pohodě. Ale když životního partnera máte, žijete s ním, a do sexu se mu nechce, je to těžké. Nebojím se říct, že mi z toho hrabalo, proto to nakonec skončilo milencem/ale řešení to samosebou nebylo.
@Honza 12 píše:![]()
tak to je mazec..
Tobě to prijde smesne? hmm možná to hezky ilustruje situaci, svěřuji se s intimními věcmi cizím lidem a tvoje reakce se mě dotkla, je to jako s nevěrou a sexem, raději budu věrná a budu pracovat na sexu s manželem než se vrhat do dobrodružství, která nemusí byt zcela příjemná.
@Honza 12 píše:
A taky tu platí jedno klišé, kdo má chuť na jinou, jinýho, tak mu ve vztahu něco chybí a nemiluje. Už jsem si na ty hlášky zvykl.
přesně a já se snažim to vyvrátit, právě proto, že manžela miluju a vážim si ho, vážim si toho, že mi nechává volnost a dělám si co chci a tím nemám na mysli jen to, když mu ted´ řeknu, že jdu do rána s holkama pařit, tak prostě jdu a on se postará o děti…že mi prostě věří..a i když se plácáme v těžký krizi díky čemuž vpodstatě i došlo k tomu, že jsem se sblížila s tim druhym…ale právě proto jsem to nedokázala udělat a z tý postele toho druhýho utekla… že to dopadlo tak jak dopadlo, ten druhej to nestrávil a ted´jsem ta nejhorší snad na všech frontách je věc jiná a právě proto s tebou souhlasim, že věrnost je odříkání a někdy sakra velký…a jo klidně se do mě pust´te, ale dalo mi to hodně práce na toho nádhernýho chlapa neskočit
navíc, když si říkám, co když manžel za ty roky nějaké takhle neodolal a nejsem ted´za bl*ce…a prostě tak nějak všelijak…máš pravdu ženský neví co chtěj (resp. já to věděla, než jsem toho dotyčnýho poznala i jeho jsem zaujala právě tim, že vim co chci, aspoň tak mi to řikal)..no trochu se to zvrtlo a pěkně jsem se v tom vymáchala, ale ted´ už snad všechno O. k.
…pošlu ti pak tu básnickou sbírku
![]()
Může mi někdo rychle prosím shrnout kam se tato diskuze strhla?
Vůbec tu nechápu ty komentáře a dočítat se mi moc nechce
![]()
@Honza 12 píše:
Tomuhle rozumím. Ale sexuální frustrace vedoucí až k mentálním problémům, je druhá stránka věci.
jenže sexuální frustraci si neumí představit ten, co má sexu, že by ho klidně mohl mít míň. A v podstatě po celou dobu trvání svého sexuálního života. To je taková nepřenosná zkušenost sexuální frustrace.
@jankajj píše:
Za mě - kdo si najde jinou /jiného/, tak mu ve vztahu něco chybí. Zpravidla v sexu samozřejmě - ale klidně i na jiných frontách.
v sexu s manželem mi fakt nic nechybělo a nechybí…
@Katy 7 píše:
Tak tohle já neznám. Ano prvních pár měsíců po rozchodu to byl nezvyk, tělo bylo zvyklé na přísun hormonů. Ale potom už jsem přestala mít potřebu se s někým milovat. A byla jsem v klidu dva roky bez sexu i masturbace.Takže kdyby můj chlap fakt nemohl a nemohl to ovlivnit. Tak bych se k němu večer přitulila a stačilo by mi to. Rozhodně bych ho neměla chuť podvádět.
to zas neznám já. Každopádně ten nedostatek mě prostě přinutí někoho sbalit. No co, když jsem sám a volnej, tak o nic nejde.
@Callipo90 píše:
Může mi někdo rychle prosím shrnout kam se tato diskuze strhla?Vůbec tu nechápu ty komentáře a dočítat se mi moc nechce
![]()
nikam drahá, nikam
@suricata píše:
Tobě to prijde smesne? hmm možná to hezky ilustruje situaci, svěřuji se s intimními věcmi cizím lidem a tvoje reakce se mě dotkla, je to jako s nevěrou a sexem, raději budu věrná a budu pracovat na sexu s manželem než se vrhat do dobrodružství, která nemusí byt zcela příjemná.
Néé.. To jsem nechtěl to zesměšnit.. Je to fakt hezký. A romantický.. Promiň
Já jsem tu přemýšlel nad nevěrou a tím, že když chybí sex, tak z toho hrabe a člověk se musí držet, aby nevlezl na první ochotnou. A ty do toho, tyhle pěkné věci..
@jankajj píše:
Abyste se nedivila. žila jsem čtyři roky ve vztahu, kdy partner sex odmítal. A nakonec jsem milence také zakusila..Když jsem neměla vztah, bez sexu to šlo celkem v pohodě. Ale když životního partnera máte, žijete s ním, a do sexu se mu nechce, je to těžké. Nebojím se říct, že mi z toho hrabalo, proto to nakonec skončilo milencem/ale řešení to samosebou nebylo.
Mě se líbí, jak tady na mimi všichni předpokládají, že když člověk vychvaluje svůj vztah, nebo nechce být nevěrný, že má pořád na růžích ustláno ![]()
Můj partner taky pár let sexu moc nedal. Taky mi to lezlo na mozek a vadilo mi to. Nevzdala jsem to a teď si s ním opravdu užívám úžasný sex a častěji, než v době chození. Milencem bych to sice vykompenzovala, ale náš vztah by to nezlepšilo.
Krom toho kdyby nemohl ze zdravotních důvodů, tak je to zase o něčem jiném. Nemohl by za to.
@terinka4444 píše:
nikam drahá, nikam
Já si to myslela, že to je zas jen dokazování toho kdo má pravdu a dohadování se jak a co je
… děkuji
… Co to shrnout tak, že každý to má prostě jinak všelijak?
Někdo je věrný, někdo není věrný, někdo by si na něm měl radši udělat uzel, někdo sex potřebuje neustále, někdo až po nějaké době, někdo vůbec. Někomu chybí tamto či ono, jiný to zas nepotřebuje atd. atd…
@Callipo90 píše:
Já si to myslela, že to je zas jen dokazování toho kdo má pravdu a dohadování se jak a co je… děkuji
… Co to shrnout tak, že každý to má prostě jinak všelijak?
Někdo je věrný, někdo není věrný, někdo by si na něm měl radši udělat uzel, někdo sex potřebuje neustále, někdo až po nějaké době, někdo vůbec. Někomu chybí tamto či ono, jiný to zas nepotřebuje atd. atd…
Tentokrát se mě zdá, že tu dohadování není. ![]()
@Honza 12 píše:
Tentokrát se mě zdá, že tu dohadování není.
Pravda, dohadování asi ne… spíš se jen snažíte umlátit argumenty abyste dokázali, že vy to máte nejlíp a tak to prostě je a tak jak to má ten druhý je prostě nesmysl ![]()
@Honza 12 tak ať brzy najdeš ženu se kterou bude radost sdílet nejen sex, ale i život ![]()
@Honza 12 píše:
to zas neznám já. Každopádně ten nedostatek mě prostě přinutí někoho sbalit. No co, když jsem sám a volnej, tak o nic nejde.
Jojo. Sexuální frustrace je hybatelem pokroku. Taky mi to lezlo na mozek a nutilo mě to balit typky. Přitom vztah jako takový mi vůbec nechyběl.