Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já doma mám mnohem většího romantika než jsem já
takže ano jsou, ale jen někteří.
Romantik je blb ano je to tak bud podlejza zensky ktera ho stejne bud podvede nebo naopak pri detech ho hodi na druhou kolej. Romantik se totiz nebrani neustale se snazi bejt romanticky ale nic ztoho nema nakonec ho to zabije tak ze bude v zivote nestastny bez sexu bez lasky kteou tak moc chctel nebo se rozvede. nebo procitne a rozvede se taky ale jiz nikdy nebude romantikem jde o to do kdy to zvladne do 3 0 40 50 60 ti?
@Anonymní píše:
Jsem velký romantik a miluju tradice, tutununu atd. Oproti tomu přítel je absolutní opak, v podstatě navenek je až chladný, těžko na něm hledat emoce. Ale tenhle nedostatek „lásky kterou bych dokázala cítit z jeho strany“ mě pořád trápí. Teď mi tak došlo, že si vlastně neumím představit naši svatbu. Smutno, že vlastně celý život se těším na svatbu, ale to na co se těším s ním mít nebudu. Nebudu mít ten jedinečný zážitek. Nikdy nezaziju to, že jasně uvidím že mě miluje a potřebuje a tak… Nepotřebuju nic velkolepého denně, ale cítit se milovaná aspoň jednou za čas, kór na svatbě, to bych opravdu chtěla…
Souhlasim s nazorem, ze nikdo nemuze byt vsechno pro nas a ani my nemuzeme byt vzdy vsechno pro toho druheho. Ale jestli jsi romanticky zalozeny clovek, asi nejste ta nejlepsi kombinace. Precti si, co jsi napsala a zkus se zamyslet, jestli dokazes prozit cely zivot bez toho, aby si se citila tak, jak jsi vzdy chtela - milovana svym partnerem. Jen ty musis vedet, jestli dokazes prijmout takyto kompromis.
Hodne stesti a sil ![]()
@Anonymní píše:
Zase si říkám, tak si najdu jiného, co bude romantik a budu jak v pohádce, ale na druhou stranu mě neuživí na mateřské, nebo mi nepomůže v domácnosti, nebo bude „jednoduchý“… Nevěřím že bych reálné našla někoho kdo by byl ve všem dokonaly
Odkud prosim beres tu jistotu, ze si jen tak najdes jineho, co tebe a dite od jinyho chlapa bude zivit z vlastnich kapes?
Tvuj vysnivany muz urcite existuje, ale mozna bys pro nej byla „jednoducha“ ty ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Pořád dumam nad jednou věcí, tak by mě zajímalo jak je to jinde. Jsem velký romantik a miluju tradice, tutununu atd. Oproti tomu přítel je absolutní opak, v podstatě navenek je až chladný, těžko na něm hledat emoce (kromě nasrani se, to mu jde). Jinak mezi námi vše funguje, je to skvělý chlap. Ale tenhle nedostatek „lásky kterou bych dokázala cítit z jeho strany“ mě pořád trápí. Teď mi tak došlo, že si vlastně neumím představit naši svatbu. Svoji ano, se vší tou krásnou romantikou a detaily, ale bohužel je mi jasné že ON takovou roli prostě hrát nebude… Že tam na tu romantiku budu sama a to jaksi nefunguje že. A úplně mi z toho zabylo smutno, že vlastně celý život se těším na svatbu, ale to na co se těším s ním mít nebudu. Nebudu mít ten jedinečný zážitek. Nikdy nezaziju to, že jasně uvidím že mě miluje a potřebuje a tak… Nepotřebuju nic velkolepého denně, ale cítit se milovaná aspoň jednou za čas, kór na svatbě, to bych opravdu chtěla. Brácha třeba na svojí svatbě uronil slzicku… to by mi asi na celý život stačilo, takový projev… Ale pak si zas říkám, že je tolik blbych chlapů, a já bych měla nechtít skvělého zodpovědného chlapa jen proto, že se necítím milovaná? Že mi to prostě nedá najevo takovým způsobem, který bych dokázala srdcem zpracovat? Jak to máte vy, dá se žít s takovým rozdílem? Ideálně starší ročníky, přijde vám to nedůležité ji když jste to dříve chtěly? Je to jen moje mladická naivita?
Není problém spíše v tobě? I já měla pořád pocit, že tu lásku co mi partner dává mi nestačí, že to není dost romanticky, dost zamilovaný, necítila jsem se milovana. Pak jsem otočila, začala jsem mu lásku dávat já a vůbec jsem nečekala, že mi ji vrátí a vrací mi ji stokrát tolik. Nosí kytky, říká krásný slova, hladí, mazlí. Jsem těhotná a když šel semnou na ultrazvuk, tak tam brečel, a to jsem si vždy myslela, že je citove chladnej a on je to přitom fakt cita, jen to ne vždy dá najevo.
Co to je za blbost, celý život se těšit na svatbu?
V životě jsou mnohem důležitější okamžiky. Ne každý to promýšlí 5 let předem do nejmenšího detailu. Romantická svatba pro 100 lidí má být důkaz lásky? ![]()
Existují, ale občas se jim musí pomoci. Problém je, že muž a žena mluví jiným jazykem. V manželství/partnerství je důležité toto pochopit. Doporučuji se s manželem/partnerem podívat na tyto videa. Každá, žena musí také pochopit co je „Box of nothing“.
https://www.youtube.com/watch?…
Kdyby odkaz nefungoval tak se jedna od CZ 1-01 Tale of Two Brains 1 - Mark Gungor.
Řešíš blbosti
Přečti si 5 jazyků lásky a snad se tvůj přízemní pohled na věc změní. To ty máš problém, ne on, takže musíš změnit svoje vnímání situace, ne hned přemýšlet nad změnou partnera ![]()
@Anonymní píše:
Zase si říkám, tak si najdu jiného, co bude romantik a budu jak v pohádce, ale na druhou stranu mě neuživí na mateřské, nebo mi nepomůže v domácnosti, nebo bude „jednoduchý“… Nevěřím že bych reálné našla někoho kdo by byl ve všem dokonaly
stavíš na věcech, které nejsou pro společný život důležité.
Fakt jako vymenis fajn chlapa kvůli tomu, co sis z nějakého důvodu vysnila???
@Andrewww
Ano, přesně tak jsem dopadl. Romantik, rodinu uživím, svatbu jsme měli krásnou, kytky, objetí, pohlazení, domácí práce. Po šel sex doháje, loni dvakrát. Držím kvůli dětem, jinak bych si našel milenku.
Kde se takovej blbec hledá vám dámy neporadím. ![]()
@Anonymní píše:
@Andrewww
Ano, přesně tak jsem dopadl. Romantik, rodinu uživím, svatbu jsme měli krásnou, kytky, objetí, pohlazení, domácí práce. Po šel sex doháje, loni dvakrát. Držím kvůli dětem, jinak bych si našel milenku.Kde se takovej blbec hledá vám dámy neporadím.
Proc bys odchazel? Pokud není sex tak automaticky zenska ztraci vernost ta neni zadarmo. neni nic jednodusiho si najit milenku nebo i budouci partnerku, nekomu to pride drsny hned podvadet ale to vlasne ani podvadeni neni protoze partnerka evidentne nechce. A deti furt jsi tata a to ti dnes nikdo nesebere.
Nidky bych nepristoupil na sex jen jednou za mesic nebo jak ty pises jednou za pul roku proc chces mít rakovinu prostaty nebo problemy sní tak pokracuj za par let to mas a je jiz studie ze na to pravidelný sex ma dost vliv
@Andrewww píše:
Proc bys odchazel? Pokud není sex tak automaticky zenska ztraci vernost ta neni zadarmo. neni nic jednodusiho si najit milenku nebo i budouci partnerku, nekomu to pride drsny hned podvadet ale to vlasne ani podvadeni neni protoze partnerka evidentne nechce. A deti furt jsi tata a to ti dnes nikdo nesebere.Nidky bych nepristoupil na sex jen jednou za mesic nebo jak ty pises jednou za pul roku proc chces mít rakovinu prostaty nebo problemy sní tak pokracuj za par let to mas a je jiz studie ze na to pravidelný sex ma dost vliv
Ondro, mohl bys mi prosím poslat odkaz na studii, že sex jednou za měsíc až půl roku prispiva k rakovině prostaty? Děkuji ![]()
@Silverine247 píše:
Ondro, mohl bys mi prosím poslat odkaz na studii, že sex jednou za měsíc až půl roku prispiva k rakovině prostaty? Děkuji
https://www.sc.edu/…cs/index.php
muzes zacit ma to 600 stran
@Anonymní píše:
pak si musis vybrat co je p[ro tebe dulezitejsi…kdyz neveris
@Paolo629 píše:to uz jednou bylo , neco normalniho pro neverici tam nemas ?
Existují, ale občas se jim musí pomoci. Problém je, že muž a žena mluví jiným jazykem. V manželství/partnerství je důležité toto pochopit. Doporučuji se s manželem/partnerem podívat na tyto videa. Každá, žena musí také pochopit co je „Box of nothing“. Kdyby odkaz nefungoval tak se jedna od CZ 1-01 Tale of Two Brains 1 - Mark Gungor.
@divine woman píše:no , ale nekdo ano ..prece jsme kazdy jiny
Co to je za blbost, celý život se těšit na svatbu?![]()
V životě jsou mnohem důležitější okamžiky. Ne každý to promýšlí 5 let předem do nejmenšího detailu. Romantická svatba pro 100 lidí má být důkaz lásky?
@mývalova žena píše:vypada to , ze nevymeni , ale bude ji stale neco chybet … pak ukaze budoucnost , jestli ji nejake romantika neprivane do cesty , jenze to uz bude neromanticky vdana a detna
stavíš na věcech, které nejsou pro společný život důležité.Fakt jako vymenis fajn chlapa kvůli tomu, co sis z nějakého důvodu vysnila???
@Andrewww píše:
Proc bys odchazel? Pokud není sex tak automaticky zenska ztraci vernost ta neni zadarmo. neni nic jednodusiho si najit milenku nebo i budouci partnerku, nekomu to pride drsny hned podvadet ale to vlasne ani podvadeni neni protoze partnerka evidentne nechce. A deti furt jsi tata a to ti dnes nikdo nesebere.Nidky bych nepristoupil na sex jen jednou za mesic nebo jak ty pises jednou za pul roku proc chces mít rakovinu prostaty nebo problemy sní tak pokracuj za par let to mas a je jiz studie ze na to pravidelný sex ma dost vliv