Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jirka607 píše:
Tak aby bylo jasno: Toto bylo napsáno pro jistou rozvedenou paní ve věku okolo sedmdesátky s určitými životním zkušenostmi, se kterou nám žádné plány. Chtěl jsem ji jen potěšit, protože se ke mně chová hezky. Kupříkladu pro jistou třicátnici jsem napsal toto:…
Tvoje oči jsou zbraň.Abys věděla, Opálková Silvie,
tvůj pohled jednou mne
zabije.
Tvou zbraní jsou kukadla
jimi jsi duši mou ukradla.
Pohledem do očí
vždy svět se můj otočí.
Když vidím tě trnu
pohledem udeříš
mou básnickou strunu.
Dnes měl jsem na mále
tvůj pohled dál vydržet
nemůžu dále…
Počítám s tím, že to opět nebude přijato s pochopení. Uvítám příklad, jak by taková tvorba měla vypadat😜. Kritizovat umí každý.
Tak to si přečti třeba zmíněného Machu ![]()
@Lorre píše:
Tak to si přečti třeba zmíněného Machu
Mácha byl známý sprosťák. Toho si za vzor vzít nechci.
@Anonymní píše:
Zase si říkám, tak si najdu jiného, co bude romantik a budu jak v pohádce, ale na druhou stranu mě neuživí na mateřské, nebo mi nepomůže v domácnosti, nebo bude „jednoduchý“… Nevěřím že bych reálné našla někoho kdo by byl ve všem dokonaly
A to ještě počítejte, že se bude celý život měnit, stejně jako Vy, takže se klidně může stát, že si namluvíte romantika a nakonec Vám to vyhovovat nebude. Každopádně chlap Vám ze života pohádku neudělá, to je jen na Vás. ![]()
@smutny klaun2 píše:
Romantičtí muži jsou, ale stranou, moderní ženy je nevyhledávají, řekl bych.
To bych zase neřekl, já se za romantika považuji a partnerky romantiku ocenily v podstatě všechny. Jen se musí najít ta správná míra, filmově to nejde. ![]()
@Jirka607 píše:
Mácha byl známý sprosťák. Toho si za vzor vzít nechci.
Mně to je jedno, varoval sem tě ![]()