Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andrewww píše:
https://www.sc.edu/…cs/index.phpmuzes zacit ma to 600 stran
muzes dat konkretni cast?
@divine woman píše:
Co to je za blbost, celý život se těšit na svatbu?![]()
V životě jsou mnohem důležitější okamžiky. Ne každý to promýšlí 5 let předem do nejmenšího detailu. Romantická svatba pro 100 lidí má být důkaz lásky?
Děkuju, alespoň to nemusím psát. Taky mi to přijde jako blbost, těšit se na jeden jedinej den a trhnout, že nebude podle mých představ. Protože stoprocentně podle těch představ nebude.
@smutny klaun2 Zářez už dávno tou dobou měli, takže nemyslím, že máte pravdu.
Myslím, že většina mužů tomu podání „romantiky“ od Rosamunde Pilcher naprosto nerozumí.
Ano jsou typy, které se takto chovají, ale ty jsou v praktickém životě nepoužitelní. Možná podobný přístup volí i sňatkový podvodníci ![]()
Na stranu druhou, každý muž je schopen romantického gesta. Tato gesta ovšem nejsou často opětována a tak to celkem rychle vzdají.
Ano, určitě existují chlapi romantici, ale jsou naprosto nepoužitelní pro život - a nejvíc romantických chlapů znám mezi gayi - (bože jak se to správně skloňuje
)
Otázka je, co je na tutununu romantické. To je spíš dětinské.
@Josef_t píše:
Myslím, že většina mužů tomu podání „romantiky“ od Rosamunde Pilcher naprosto nerozumí.
Ano jsou typy, které se takto chovají, ale ty jsou v praktickém životě nepoužitelní. Možná podobný přístup volí i sňatkový podvodníciNa stranu druhou, každý muž je schopen romantického gesta. Tato gesta ovšem nejsou často opětována a tak to celkem rychle vzdají.
A co je to za gesta, že nejsou opetovana?
Doufám, že to zase není vaření ![]()
@Venetia píše:
A co je to za gesta, že nejsou opetovana?
Doufám, že to zase není vaření
Třeba ji chce vzít na večeři, ale ona nemá čas protože by přišla o seriál…
Hezký víkend vymění za návštěvu u tchýně.
Případně se třeba zdrží v práci, ale nepůjde koupit kytku na usmířenou, protože ho mezitím „vyprudí“ několika sms.
@Josef_t píše:
Případně se třeba zdrží v práci, ale nepůjde koupit kytku na usmířenou, protože ho mezitím „vyprudí“ několika sms.
To jako fakt někdo odmítne?
@Josef_t píše:
Josefe, co máš se seriály? Já mám největší relax u ČT 24. A kytky jsou nejlepší v květináči, nejlíp když ji ani nemusím zalévat
@Venetia píše:
to uz jednou bylo , neco normalniho pro neverici tam nemas ?
Težko. Zakladatelka hledá něco vysněného. Otázkou je jestli to někdy najde. Možna bude v životě zklamaná pokud zůstane u hledání toho „vysněného“. Zakladatelka by si měla urovnat své priority a změnit své čekávání a aktivně to někam posouvat. Já bych o sobě neřekl, že jsem romantik, ale i po 20 letech své ženě řeknu jak je krásná a že jí to sluší.
@Mango_Lassi píše:
Josefe, co máš se seriály? Já mám největší relax u ČT 24. A kytky jsou nejlepší v květináči, nejlíp když ji ani nemusím zalévat
Na kytky se musíš dívat z hlediska národohospodářského, kdyby k tomu všichni přistupovali jako ty tak nám HDP klesne o nějakého 0,15 % - prostě katastrofa.
PS: sledování keců na ČT24, to ně nějaká forma masochismu? ![]()
@Josef_t píše:
Na kytky se musíš dívat z hlediska národohospodářského, kdyby k tomu všichni přistupovali jako ty tak nám HDP klesne o nějakého 0,15 % - prostě katastrofa.PS: sledování keců na ČT24, to ně nějaká forma masochismu?
Tobě se nezavdecis, čéče. Všechno je špatně
máš ty vůbec ženu, nebo jen planě ublíženě teoretizuješ?
@Mango_Lassi píše:
Tobě se nezavdecis, čéče. Všechno je špatněmáš ty vůbec ženu, nebo jen planě ublíženě teoretizuješ?
Docela by mě zajímal myšlenkový pochod, který tě dovedl od mé mírné podpory výrobců a distributorů květin k tomuto závěru?
Použití disjunkce v tvé otázce mě velmi mate. Navozuje to výrok:
Mám ženu = neublíženě teoretizuji
Nemám ženu = ublíženě teoretizuji
Dalo by se z toho vyvodit, že ten co nemá ženu si nemá na co ztěžovat? ![]()
@Josef_t píše:
Docela by mě zajímal myšlenkový pochod, který tě dovedl od mé mírné podpory výrobců a distributorů květin k tomuto závěru?Použití disjunkce v tvé otázce mě velmi mate. Navozuje to výrok:
Dalo by se z toho vyvodit, že ten co nemá ženu si nemá na co ztěžovat?
Mám ženu = neublíženě teoretizuji
Nemám ženu = ublíženě teoretizuji
Tak romantička co kouká na seriály, je špatná. Mimochodem v době internetové TV a settop boxu opravdu někdo nechá ujít večeři kvůli seriálu, to jako vážně?
Totiž často píšeš pritazene za vlasy a zcela nesmyslné konstrukty, abys obhájil svoje pravdy. Anebo se pohybuješ mezi velmi zvláštními zejména asi staršími ženami