Existují chlapi romantici?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106274
5.3.20 00:23
@Andrewww píše:
https://www.sc.edu/…cs/index.phpmuzes zacit ma to 600 stran

muzes dat konkretni cast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.3.20 01:13
@divine woman píše:
Co to je za blbost, celý život se těšit na svatbu? 8o 8o V životě jsou mnohem důležitější okamžiky. Ne každý to promýšlí 5 let předem do nejmenšího detailu. Romantická svatba pro 100 lidí má být důkaz lásky? :think:

Děkuju, alespoň to nemusím psát. Taky mi to přijde jako blbost, těšit se na jeden jedinej den a trhnout, že nebude podle mých představ. Protože stoprocentně podle těch představ nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 07:26

@smutny klaun2 Zářez už dávno tou dobou měli, takže nemyslím, že máte pravdu.

• Citovat
  • Upravit
13923
5.3.20 09:25

Myslím, že většina mužů tomu podání „romantiky“ od Rosamunde Pilcher naprosto nerozumí.
Ano jsou typy, které se takto chovají, ale ty jsou v praktickém životě nepoužitelní. Možná podobný přístup volí i sňatkový podvodníci :-)

Na stranu druhou, každý muž je schopen romantického gesta. Tato gesta ovšem nejsou často opětována a tak to celkem rychle vzdají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
5.3.20 09:29

Ano, určitě existují chlapi romantici, ale jsou naprosto nepoužitelní pro život - a nejvíc romantických chlapů znám mezi gayi - (bože jak se to správně skloňuje :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
5.3.20 09:40

Otázka je, co je na tutununu romantické. To je spíš dětinské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106274
5.3.20 09:42
@Josef_t píše:
Myslím, že většina mužů tomu podání „romantiky“ od Rosamunde Pilcher naprosto nerozumí.
Ano jsou typy, které se takto chovají, ale ty jsou v praktickém životě nepoužitelní. Možná podobný přístup volí i sňatkový podvodníci :-)Na stranu druhou, každý muž je schopen romantického gesta. Tato gesta ovšem nejsou často opětována a tak to celkem rychle vzdají.

A co je to za gesta, že nejsou opetovana?
Doufám, že to zase není vaření :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
5.3.20 11:12
@Venetia píše:
A co je to za gesta, že nejsou opetovana?
Doufám, že to zase není vaření :D

Třeba ji chce vzít na večeři, ale ona nemá čas protože by přišla o seriál…
Hezký víkend vymění za návštěvu u tchýně.
Případně se třeba zdrží v práci, ale nepůjde koupit kytku na usmířenou, protože ho mezitím „vyprudí“ několika sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106274
5.3.20 11:25
@Josef_t píše:
Případně se třeba zdrží v práci, ale nepůjde koupit kytku na usmířenou, protože ho mezitím „vyprudí“ několika sms.

To jako fakt někdo odmítne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.3.20 11:47
@Josef_t píše:
Případně se třeba zdrží v práci, ale nepůjde koupit kytku na usmířenou, protože ho mezitím „vyprudí“ několika sms.

Josefe, co máš se seriály? Já mám největší relax u ČT 24. A kytky jsou nejlepší v květináči, nejlíp když ji ani nemusím zalévat

• Citovat
  • Upravit
80
5.3.20 16:57
@Venetia píše:
to uz jednou bylo , neco normalniho pro neverici tam nemas ?

Težko. Zakladatelka hledá něco vysněného. Otázkou je jestli to někdy najde. Možna bude v životě zklamaná pokud zůstane u hledání toho „vysněného“. Zakladatelka by si měla urovnat své priority a změnit své čekávání a aktivně to někam posouvat. Já bych o sobě neřekl, že jsem romantik, ale i po 20 letech své ženě řeknu jak je krásná a že jí to sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
5.3.20 23:02
@Mango_Lassi píše:
Josefe, co máš se seriály? Já mám největší relax u ČT 24. A kytky jsou nejlepší v květináči, nejlíp když ji ani nemusím zalévat

Na kytky se musíš dívat z hlediska národohospodářského, kdyby k tomu všichni přistupovali jako ty tak nám HDP klesne o nějakého 0,15 % - prostě katastrofa.

PS: sledování keců na ČT24, to ně nějaká forma masochismu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.3.20 23:04
@Josef_t píše:
Na kytky se musíš dívat z hlediska národohospodářského, kdyby k tomu všichni přistupovali jako ty tak nám HDP klesne o nějakého 0,15 % - prostě katastrofa.PS: sledování keců na ČT24, to ně nějaká forma masochismu? :nevim:

Tobě se nezavdecis, čéče. Všechno je špatně :nevim: máš ty vůbec ženu, nebo jen planě ublíženě teoretizuješ?

• Citovat
  • Upravit
13923
5.3.20 23:29
@Mango_Lassi píše:
Tobě se nezavdecis, čéče. Všechno je špatně :nevim: máš ty vůbec ženu, nebo jen planě ublíženě teoretizuješ?

Docela by mě zajímal myšlenkový pochod, který tě dovedl od mé mírné podpory výrobců a distributorů květin k tomuto závěru?

Použití disjunkce v tvé otázce mě velmi mate. Navozuje to výrok:
Mám ženu = neublíženě teoretizuji
Nemám ženu = ublíženě teoretizuji

Dalo by se z toho vyvodit, že ten co nemá ženu si nemá na co ztěžovat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.3.20 23:39
@Josef_t píše:
Docela by mě zajímal myšlenkový pochod, který tě dovedl od mé mírné podpory výrobců a distributorů květin k tomuto závěru?

Použití disjunkce v tvé otázce mě velmi mate. Navozuje to výrok:
Mám ženu = neublíženě teoretizuji
Nemám ženu = ublíženě teoretizuji

Dalo by se z toho vyvodit, že ten co nemá ženu si nemá na co ztěžovat? 8o

Tak romantička co kouká na seriály, je špatná. Mimochodem v době internetové TV a settop boxu opravdu někdo nechá ujít večeři kvůli seriálu, to jako vážně?
Totiž často píšeš pritazene za vlasy a zcela nesmyslné konstrukty, abys obhájil svoje pravdy. Anebo se pohybuješ mezi velmi zvláštními zejména asi staršími ženami

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky