Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Tak romantička co kouká na seriály, je špatná. Mimochodem v době internetové TV a settop boxu opravdu někdo nechá ujít večeři kvůli seriálu, to jako vážně?
Totiž často píšeš pritazene za vlasy a zcela nesmyslné konstrukty, abys obhájil svoje pravdy. Anebo se pohybuješ mezi velmi zvláštními zejména asi staršími ženami
I starší ženy si dokážou pustit zpětně seriál ![]()
@Venetia píše:
I starší ženy si dokážou pustit zpětně seriál
Fakt nevím, kam Josef chodí na své příklady. Asi do jiných galaxií
@Mango_Lassi píše:
Tak romantička co kouká na seriály, je špatná. Mimochodem v době internetové TV a settop boxu opravdu někdo nechá ujít večeři kvůli seriálu, to jako vážně?
Totiž často píšeš pritazene za vlasy a zcela nesmyslné konstrukty, abys obhájil svoje pravdy. Anebo se pohybuješ mezi velmi zvláštními zejména asi staršími ženami
Konstatování: „Tak romantička co kouká na seriály, je špatná.“ - Ne, pokud není natolik hloupá, že to vnímá jako realitu.
Otázka: „nechá ujít večeři kvůli seriálu, to jako vážně?“ - Ano a není jich málo.
Konstatování: „Totiž často píšeš pritazene za vlasy a zcela nesmyslné konstrukty,“ - Ano
Závěr: „abys obhájil svoje pravdy“ - spíš abych zpochybnil cizí tvrzení ![]()
Konstatování: „mezi velmi zvláštními zejména asi staršími ženami“: to je věc názoru a ano.
Poctivě jsem reagoval na všechny otázky. Prosím tedy o odpověď na otázku
Sledování keců na ČT24, to ně nějaká forma masochismu?
@Josef_t
Sledování keců na ČT24, to ně nějaká forma masochismu
Tato věta mi nedává smysl. ![]()
Já se ráda dívám na zprávy, baví mě to
@Mango_Lassi píše:
@Josef_t
Sledování keců na ČT24, to ně nějaká forma masochismuTato věta mi nedává smysl.
Já se ráda dívám na zprávy, baví mě to
Mě třeba na zprávách rozčiluje, když tam mluví politik s novinářem o věcech, kterým ani jeden z nich nerozumí. Je hodně oborů, kde to posoudit nemohu, ale v oboru, který znám je to pravidlem.
Bohužel se to dostává hodně i do sportu, staří „sporťáci“ jsou pryč a hráče zpovídá hezká holka, co se naučila pár frází, ale naprosto netuší co se na hřišti dělo.
Dovoluji si vyslovit tvrzení, že Zprávy jsou naprosto neromantická záležitost ![]()
@Josef_t píše:
Mě třeba na zprávách rozčiluje, když tam mluví politik s novinářem o věcech, kterým ani jeden z nich nerozumí. Je hodně oborů, kde to posoudit nemohu, ale v oboru, který znám je to pravidlem.
Bohužel se to dostává hodně i do sportu, staří „sporťáci“ jsou pryč a hráče zpovídá hezká holka, co se naučila pár frází, ale naprosto netuší co se na hřišti dělo.Dovoluji si vyslovit tvrzení, že Zprávy jsou naprosto neromantická záležitost
Tohle mě teda nerozčiluje, spíš pobaví kdyžtak. Nesmíš brát všechno moc vážně. Zkus trénovat nadhled, Josefe.
A jo máš pravdu - jsem dost neromantická
Proc by vlastne romanticky chlap mel byt nepouzitelny pro zivot? A vlastne, jaka je zdejsi definice “romantika”?
@Dirndljager píše:
Proc by vlastne romanticky chlap mel byt nepouzitelny pro zivot? A vlastne, jaka je zdejsi definice “romantika”?
Celý život se těší na svatbu. Tak jednoduché to je.
Já mám doma romantika. Píše mi básničky, rád se se mnou podívá na romantický film,, brečí u dojemných chvilek z filmu a nebo i ze zpráv, hlavně když jsou v tom děti zakomponovány. Když jedeme na výlet, tak vybírá taková místa, kde je krásný výhled. Denně mi říká, jak mě miluje, jak jsem to nejlepší, co ho potkalo a nestydí se svou lásku ke mně projevit na veřejnosti. Pravda mezi chlapama nemluví o tom, že brečí u dojemných scén a tragických zpráv, kde obětí je dítě… opečovává mě jako svojí princeznu.
přitom navenek je to silný dominantní muž s konzervativním myšlením, který velmi rád používá sarkasmus a ironii a rozhodně nepůsobí navenek zženštile. Jak ho znám do hloubky já jako jeho nejbližší člověk, tak vykazuje několik ženských vlastností - je ukecaný, plánuje různé výlety, velmi bedlivě hlídá akce na potraviny, rád chodí do krámu s oblečením, mít svatbu je jeho největším snem, má velmi rád děti (ne není pedofil, pro případné rýpaly), všechno potřebuje se mnou probírat a je vůči mě velmi starostlivý. Za nic na světě ho nevyměním!
Já ani nevím, jestli jsem romantická či nikoliv. Asi bych řekla, že romantická gesta ocením, mám je ráda a užívám si je a podívám se na takový film i si přečtu knížku, ale asi to tak neprožívám jako on. Nesnáším plánování výletu - tím myslím, že jsem radši, když se věci vyvíjejí na místě, než abych plánovala kdy kde jak budeme pít, jíst, spát, čůrat, fotit a tak. Proto si velmi cením toho, že plánování přirozeně dělá on. On je ukecanej a extrovert a svoje myšlenkový pochody potřebuje sdílet nejlépe se mnou a já naopak jsem spíš introvert a svoje myšlenky si probírám v sobě a řeknu je nahlas až v jeho konečném důsledku.
Před ním jsem měla taky studenýho čumáka, ale i jsem měla takovýho, co romantiku má rád, ale nedělal je. Se studeným čumákem bych byla dobře zajištěná po materiální stránce, ale byla jsem velmi nešťastná právě proto, že neprojevoval minimum lásky ke mně. Chlap, co romantiku rád, ale nedělá, ten je zase nepoužitelný pro život.
Romantičtí muži určitě existují, ale chce to hledat a hledat. Radím ti, aby sis našla někoho jiného. S ním budeš nešťastná, i když je v ostatních oblastech v pohodě.
@Mango_Lassi píše:
A není tak trochu jedno s užitím jaké technologie si někdo nechá ujít večeři? ![]()
@Dirndljager píše:
Složitá věc ta definice.
Rybáři jsou určitě romantici, chladné tiché ráno u řeky… jen ženy takové romantiky moc neocení ![]()
Jistě že jsou, ti co:
Ostatní nemají čas.
@Mango_Lassi píše:
Tohle mě teda nerozčiluje, spíš pobaví kdyžtak. Nesmíš brát všechno moc vážně. Zkus trénovat nadhled, Josefe.
A jo máš pravdu - jsem dost neromantická
Mě to nerozčiluje, protože to nesleduji ![]()
PS: třeba se ten ne-romantismus dá léčit ![]()
@Andrewww píše:
https://www.sc.edu/…cs/index.phpmuzes zacit ma to 600 stran
a dá se to doHONIT?
@Josef_t píše:
Mě to nerozčiluje, protože to nesledujiPS: třeba se ten ne-romantismus dá léčit
Stačí změnit jméno.
S pozdravem
Roman Tyčka