Existují chlapi romantici?

Anonymní
4.3.20 15:36

Existují chlapi romantici?

Ahoj holky. Pořád dumam nad jednou věcí, tak by mě zajímalo jak je to jinde. Jsem velký romantik a miluju tradice, tutununu atd. Oproti tomu přítel je absolutní opak, v podstatě navenek je až chladný, těžko na něm hledat emoce (kromě nasrani se, to mu jde :D ). Jinak mezi námi vše funguje, je to skvělý chlap. Ale tenhle nedostatek „lásky kterou bych dokázala cítit z jeho strany“ mě pořád trápí. Teď mi tak došlo, že si vlastně neumím představit naši svatbu. Svoji ano, se vší tou krásnou romantikou a detaily, ale bohužel je mi jasné že ON takovou roli prostě hrát nebude… Že tam na tu romantiku budu sama a to jaksi nefunguje že. A úplně mi z toho zabylo smutno, že vlastně celý život se těším na svatbu, ale to na co se těším s ním mít nebudu. Nebudu mít ten jedinečný zážitek. Nikdy nezaziju to, že jasně uvidím že mě miluje a potřebuje a tak… Nepotřebuju nic velkolepého denně, ale cítit se milovaná aspoň jednou za čas, kór na svatbě, to bych opravdu chtěla. Brácha třeba na svojí svatbě uronil slzicku… to by mi asi na celý život stačilo, takový projev… Ale pak si zas říkám, že je tolik blbych chlapů, a já bych měla nechtít skvělého zodpovědného chlapa jen proto, že se necítím milovaná? Že mi to prostě nedá najevo takovým způsobem, který bych dokázala srdcem zpracovat? Jak to máte vy, dá se žít s takovým rozdílem? Ideálně starší ročníky, přijde vám to nedůležité ji když jste to dříve chtěly? Je to jen moje mladická naivita?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1209
4.3.20 15:45

Nejsem teda starší ročník, je mi 25 :lol: ale chlapi moc na tyhle věci mi přijde že nejsou… Já se vdavam letos, dost jsem se toho kvůli svatbě nalitala a zařídila jsem vše…tedy kromě prstýnků ale to jen proto že z přítelovy strany teta dělá ve zlatnictví… A taky mě občas štve že když mu něco mluvím tak neprojevuje dostatečné nadšení, je to i jeho svatba že :D vždycky odpoví, že on začne panikarit až měsíc předem… Jinak co se týče tradic tak ty má v paži, já ne, některé mi přijdou hezké a chci je dodržovat, ať už ty svatební nebo na vánoce, velikonoce… Romantické gesta taky moc nedělá, kytky nosí jen na narozeniny a svátek… Nějaké MDŽ nebo prvni Máj mu nic neříká :) :lol: ale zase lásku projevuje hodně… Takže jsem ti asi moc nepomohla, ale aspoň si počteš :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
4.3.20 15:47

Já třeba ráda slyším, že mě miluje, nosí mi kytky, dobrotky, otlapkává mě, každou chvíli dostanu pusu…někdy je toho až moc ;) že by byl nějak extra dojatý na svatbě to asi ne…brečet jsem ho viděla jen 2×, když nám umřel pes a když odešel syn do ciziny…ale chladného chlapa bych nechtěla, chybělo by mi to…i po těch letech chodíme např. venku za ruku ;) a pohádat se taky umíme, neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
4.3.20 15:49

Jako bych to četl o sobě zrcadlově - jen je rozdíl, že partnerka umí vyjádřit city k dětem. Pořád se hádají kdo má koho radši. Že mě má ráda jsem slyšel, tak že bych to spočítal na prstech ruky a že mě miluje mi neřekla nikdy. Nebo ve zprávách - to bývá srdíček a pusinek, když jsme pryč, jak se jí stýská. Ale když dojdu domů tak je to taková letmý dotek rtů, že mrknout a prošvihnul jsem to. Týden jsme se tuhle neviděli, těch zpráv a těšil jsem se, jak budeme hezký přivítání a bylo to jako bych přišel odpoledne z práce.
Za ruku se nechá vzít, ale sama s tím nepříjde. Večer se nechá přitulit, ale když já už jsem v posteli první, ona se ke mě „nevmáčkne“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
4.3.20 15:50

Romantičtí muži jsou, ale stranou, moderní ženy je nevyhledávají, řekl bych.Doby Kristiana jsou v nenávratnu. A k Tobě-nebude to dělat dobrotu, na svatbě budeš Ty čekat romantické gesto a Tvůj muž půjde vedle do místnosti koukat na fotbal. Přehnané-ale jistě mi rozumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
4.3.20 15:51

@gabrriel Nevím proč, ale já mu to taky raději napíšu než řeknu…nějak mi to nejde…dětem jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.20 15:59

Zase si říkám, tak si najdu jiného, co bude romantik a budu jak v pohádce, ale na druhou stranu mě neuživí na mateřské, nebo mi nepomůže v domácnosti, nebo bude „jednoduchý“… Nevěřím že bych reálné našla někoho kdo by byl ve všem dokonaly :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32124
4.3.20 16:02
@Anonymní píše:
Zase si říkám, tak si najdu jiného, co bude romantik a budu jak v pohádce, ale na druhou stranu mě neuživí na mateřské, nebo mi nepomůže v domácnosti, nebo bude „jednoduchý“… Nevěřím že bych reálné našla někoho kdo by byl ve všem dokonaly :nevim:

no to nenajdeš, protože nikdo není dokonalý ;) jsou věci, které jsi schopná akceptovat a které ne, sama musíš vědět, jestli je to pro tebe až tak důležité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40415
4.3.20 16:04
@Anonymní píše:
Zase si říkám, tak si najdu jiného, co bude romantik a budu jak v pohádce, ale na druhou stranu mě neuživí na mateřské, nebo mi nepomůže v domácnosti, nebo bude „jednoduchý“… Nevěřím že bych reálné našla někoho kdo by byl ve všem dokonaly :nevim:

U nás byl chlap, 4 krát rozvedený a jednou jsem ho potkala na ulici a smál se a do telefonu říkal „Miluju Tě lásko, miluju Tě“ na celou ulici, fakt fraška, ale byl to romantik, bohužel byl, už se oběsil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.20 16:08

Každý můj chlap byl romantik. Prvních pár měsíců. Pak začali tvrdit jak na to nejsou. Nechápu, když to předtím šlo. A to by mi stačilo, kdyby mě vzal ven, aniž bych vedela kam jdeme. Nepotřebuju svíčky (i když i ty ze začátku byli z jeho strany).

• Citovat
  • Upravit
1054
4.3.20 16:10
@Anonymní píše:
Každý můj chlap byl romantik. Prvních pár měsíců. Pak začali tvrdit jak na to nejsou. Nechápu, když to předtím šlo. A to by mi stačilo, kdyby mě vzal ven, aniž bych vedela kam jdeme. Nepotřebuju svíčky (i když i ty ze začátku byli z jeho strany).

Ale to nebyli romantici.Ti si na ně jen hráli, aby si mohli udělat zářez. Pár měsíců dokáže být každý muž docela dobrým hercem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
4.3.20 16:15
@Anonymní píše:

Tak složité to snad nebude, i když vztah je vždy kompromis.Ono bude úplně stačit, když k Tobě přijde, když Ti nebude u srdce zrovna nejlépe, obejme, pohladí, přivine k sobě a vůbec u toho nebude chybět sladké slovo či květina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
4.3.20 16:48

Já jsem romantický. :)

• Citovat
  • Upravit
9762
4.3.20 16:53

Uff, tak romantismus je asi poslední povahový rys, který bych u chlapa hledala. Ale ani já nejsem „Roman Tyčka“, takže mi to nevadí. Spíš bych si hleděla toho, jestli se o něj můžu opřít, jak reaguje v krizových situacích, jestli mě respektuje…prostě jestli je to partner pro život a ne jestli uroní na svatbě slzu nebo mi nosí kytky 3× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.20 16:55

Tak u nás opak. Můj nastávající je taková cíťa, těžce nesl, že je mi z Valentýna na zvracení :mrgreen: nerada dostávám dárky, ještě míň ráda jsem středem pozornosti. Miluju ho celým srdcem, ale tokání není můj šálek. Pusu mu dám, že ho miluju mu řeknu i mu čas od času koupím dárek když vidím něco, co by se mu líbilo, ale víc neumím. Nemůžu se nutit do zamilovaných zpráv, do obří svatby kterou prostě nechci, nebo do dojemných sitaucí. Můžu se ale o něj s láskou starat a vyjadřovat to tak, jak to umím. Uznavám že jsem hodně sarkastická a dost i cynik, ale má mě tak rád a jiná už nebudu. Mě zas nevadí, že je v tomhle směru takovýho ražení, že je občas až moc přecitlivělej a tak ( jinak je to chlap jak hora, nikdo by neřekl, že je taková cíťa). On se smířil s tím, že jsem trochu ledovec a já zase s tím, že fňuká u filmů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky