Exorcismus - vymítání
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Areus píše:
Geroma : Omlouvam se pokud jsem neco nenapsal srozumitelne. Mohla by jste mi tedy rici jaky je podle vas rpzdil mezi pastorem a knezem? Dale exorcismus nejsou jen modlitby, je toho daleko vic a v posledni rade ja nejsem lajk ale ucen. To ze semnou chodi vymitat dalsi je jen proto ze nemam jeste tolik zkusenosti a nikdo z nas nechce nic podcenit.
Areus
Sorry, ale z celého tvého projevu právě naopak úplně září tvoje nezkušenost. Pokud je to tak jak popisuješ skutečně a jen tady neprovokuješ, tak na to doplatíš, tomu můžeš věřit - ty i ten kdo tě k tomuhle vede nebo nabádá. Nicméně Bůh si to přebere…ďábel taky.
Hodně štěstí, myslím, že ho budeš potřebovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Areus ty chceš pomáhat zvláštním způsobem. Už jsi se setkal s někým posedlým? Když chceš pomáhat, tak se přihlaš k dobrovolníkům do nemocnice.Ono tě to tam přejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se všem za svou nepřiměřeně dlouhou nečinost a pokusím se vše napravit a odpovědět na vše. pokud jste v povědomí toho že exorcisté jsou zbyteční pak vám to nebudu vyvrace a co se týče toho že máme na své stráně Ježíše Krista, pa je třeba si uvědomit i to že sám Ďábel používal boží slovo proti Ježíši.
Ke zbytku mohu pouze jen říci že děkuji za přání štěstí ano bude ho potřeba. S posedlími už jsem se setkal a všichni zůčastnění odešli ve zdraví. Bible je studium na celý život, pokaždém přečtení pochopíte boží slovo lépe a omlouvat se za uštěpačnost není třeba, chápu že vám to přijde hloupé nebo dokonce zbytečné, ale jsou lidé kteří věří a skutečně naší pomoc potřebují a vyhledávají.
Pokud jsem na něco zapoměl prosím o upozornění rád to doplním. Areus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, ale pokud nevěříte tomu že jsem schopen někomu pomoct, pak mne nenapadejte že jsem nezkušený nebo si na něco hraji. Má zasebou úspěšná vymítání a nikomu nevadilo že jsem mladý a nezkušený, ale dali mi šanci a já jim pomohl. Pokud je vám některým libo dál posílejte takové to příspěvky rád na ně odpovím ale neschazujte mě před těmi kteří mě mohou potřebovat, ublížíte tak nejen mne ale i jim. Omlouvám se pokud jsem byl hrubý, ale jestli něco nesnáším je to podceňování lidí ve všech ohledech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Areus píše:
Omlouvám se, ale pokud nevěříte tomu že jsem schopen někomu pomoct, pak mne nenapadejte že jsem nezkušený nebo si na něco hraji. Má zasebou úspěšná vymítání a nikomu nevadilo že jsem mladý a nezkušený, ale dali mi šanci a já jim pomohl. Pokud je vám některým libo dál posílejte takové to příspěvky rád na ně odpovím ale neschazujte mě před těmi kteří mě mohou potřebovat, ublížíte tak nejen mne ale i jim. Omlouvám se pokud jsem byl hrubý, ale jestli něco nesnáším je to podceňování lidí ve všech ohledech.
Prosimtebe, nikdo tě neshazuje, je tady diskuze pokud to nevíš. A my tady píšeme svoje názory. Pokud se ti to nezdá, pak si dej inzerát na Bazoš.
Nikdo tě neurážíme, neshazujeme. To děláš ty sám svojí prezentací a já pevně doufám, že někdo, kdo je v potížích, tak ještě neztratil zdravý rozum při možnostech výběru řešení své situace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chápání významu slov se evidentně velmi různí, ale kvůli tomu jsem to nepsal. Chápu že je tu diskuse. Nikomu nezakazuji aby něco říkal nebo psal a ani to dělat nechci. Jen se snažím podotknout to že to můžou číst i ti kteří sem nic nepíší a může je to zmást to je celé. Pouze už jen dodám že má prezentace je má věc to jestli se vám zdá dobrá nebo špatná je jen na vás. Něco jiného je mluvit a něco jiného je psát, nechci se obhajovat, říkám jen že co nevidíte nesuďte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Areus píše: …a může je to zmást to je celé. Pouze už jen dodám že má prezentace…
Jj, přesně tak, na tom se shodneme.
Mimochodem, které církve jsi členem?
A ví ten kdo tě údajně vede, že tímto způsobem prezentuješ svoje „služby“ na internetu?
Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jestli to tu zaznělo, ale zaujalo mě toto téma, tak bychměla otázku..
jak vůbec k takovému posednutí dojde.. Je k tomu třeba někdo víc jakoby předurčený, nebo jde o náhodu a za jakých okolností..
Myslím tím, těm lidem se to stane, když se dostanou k něčemu zlému a nebo klidně z ničeho nic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem členem protestancké církve. Dále nabízím pouze pomoc těm kteří jí potřebují a ano můj představený o tom ví.
Janasas : V první řadě je výraz posednutí je jedna ze tří kategorií a k obtěžování démony se dá přijít mnoha způsoby. Jen se zeptám, máte konkretní příklad který vás zajímá nebo mám vypsat nějaké příklady???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Areus píše:
Jsem členem protestancké církve. Dále nabízím pouze pomoc těm kteří jí potřebují a ano můj představený o tom ví.
Janasas : V první řadě je výraz posednutí je jedna ze tří kategorií a k obtěžování démony se dá přijít mnoha způsoby. Jen se zeptám, máte konkretní příklad který vás zajímá nebo mám vypsat nějaké příklady???
Které protestanské církve?
Můžeš uvést sbor do kterého chodíš?
Ptám se proto, že tohle rozhodne není legální, to doufám víš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se zeptat, co není legálního natom, že se s lidmi bavím o problematice o které něco vím a chci jim poradit, pokud je to potřeba??? Nehledě nato že i v zákonech České Republiky je že každý má právo na svůj názor a na svobodu projevu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Areus píše:
Můžu se zeptat, co není legálního natom, že se s lidmi bavím o problematice o které něco vím a chci jim poradit, pokud je to potřeba??? Nehledě nato že i v zákonech České Republiky je že každý má právo na svůj názor a na svobodu projevu.
Já nemluvím o tom, že hovoříš o problémech, ale o tom, že nabízíš služby exorcismu a mluvíš o tom jak to vykonáváš, že jsi pověřený. Je totiž jasné, že lžeš.
Přečti si něco o pravidlech exorcismu, kdo je ustanoven že to může vykonávat v rámci církve atd. Už jen to, že mi napíšeš na dotaz které církve jsi členem jsi (protože jsi mi jaksi neodpověděl), se usvědčil svou odpovědí - mě to stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem rád že vám to stačí a omlouvám se za hrubost ale nezákoné to není já nenabízím své služby ale rady a až v nejvyšší nouzy bych něco podnikal. Dál by mě velice zajímala pravidla exorcismu o kterých tu mluvíte mohla by ste je sem napsat a v neposlední řadě jen a pouze Bůh povolává lidi ke službě. Pokud vám přijde že lžu přestaňte laskavě vytrhávat mé věty z kontekstu a číst články na internetu. Nevím jestli jste nebo nejste věřící ale je zajímavé že vi o mě chcete vědět vše a o sobě nenapíšete nic a nenapsal jsem konkrétní sbor, protože vám dotoho zaprvé nic není a za druhé nechci aby jste osočovala ze lži všechny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Geroma : Naprosto souhlasím jen bych rád dplnil že možností je daleko více. Několikrát už jsem se setkal s tím že lidé si o demonizaci sami nechtěně řekli a nebo s tím že se pouze nastěhovali do domu kde „přebýval“ démon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Areus píše:
Jsem rád že vám to stačí a omlouvám se za hrubost ale nezákoné to není já nenabízím své služby ale rady a až v nejvyšší nouzy bych něco podnikal. Dál by mě velice zajímala pravidla exorcismu o kterých tu mluvíte mohla by ste je sem napsat a v neposlední řadě jen a pouze Bůh povolává lidi ke službě. Pokud vám přijde že lžu přestaňte laskavě vytrhávat mé věty z kontekstu a číst články na internetu. Nevím jestli jste nebo nejste věřící ale je zajímavé že vi o mě chcete vědět vše a o sobě nenapíšete nic a nenapsal jsem konkrétní sbor, protože vám dotoho zaprvé nic není a za druhé nechci aby jste osočovala ze lži všechny.
Už jsem na tebe nechtěla reagovat, ale tak naposledy. Nepíšu už kvůli tobě, spíš pro ostatní - jak a co děláš ty mi je už v téhle chvíli úplně šumák.
Takže postupně - nepsala jsem že děláš něco nezákonného, nýbrž nelegálního, ve smyslu pravidel církví, alespoň těch oficiálních co znám. Jsem věřící a neboj se, nečerpám informace nikde na internetu. Pokud jsi opravdu členem církve jako takové, tedy uznané, pokud se exorcismem opravdu zabýváš, pak přece ti nemusím psát jaká jsou pravidla - to přece musíš znát ty sám. Jenže tohle asi pravda nebude, že. Podotázka: Kolik je v ČR církví uznaných a vybraných exorcistů? Mě neodpovídej, stačí když odpovíš sám sobě. A ano, máš pravdu, Bůh povolává svoje služebníky k různým službám, ale přesto je to také o těch pravidlech.
To co jsem se tě ptala k příslušnosti k tvé církvi, jaké atd, mě nezajímá pro tu informaci, já to nepotřebuji vědět, ale zajímalo mě, jak tu otázku obejdeš, protože vím o čem píšu.
Pro ostatní. Pokud budete mít problémy ukazující na potřebu exorcisty, nevyhledávejte prosím ve vlastním zájmu samouky na internetu. Spojte se s některými vašimi přáteli, buď věřícími, nebo těmi, kdo mají důvěryhodné vazby k věřícím. Společně pak navštivte duchovního a poraďte se na možném řešení. Chráníte tak v první řadě sami sebe. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit