Exorcismus - vymítání
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@ChochaR píše:
Vím co píšu. Jsem svéprávná osoba a co se týče mého názoru na tuhle debatu, tak byste se měli vykašlat na ptákoviny a jít dělat něco produktivního a ne tady dlouze debatovat o křesťasnkým balastu.
.
Příspěvek upraven 21.03.19 v 12:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reginaa
Jsem typ člověka, který je hodně skeptický a jakakoliv víra je pro mě těžce prijatelna. Musím ale přiznat, že to, co jsem viděla, jsem si stále ještě vysvětlit nedokázala i když si i nadale myslím, že to přirozeného původu byt mohlo, nicméně ja to vysvětlení neznám.
- Citovat
- Upravit
PSychickych poruch existuje spoooustu. Nehledal bych v tom dabla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám jednoho faráře, který má povoleno dělat Exorcismus. Víc nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menora píše:
@Reginaa
Jsem typ člověka, který je hodně skeptický a jakakoliv víra je pro mě těžce prijatelna. Musím ale přiznat, že to, co jsem viděla, jsem si stále ještě vysvětlit nedokázala i když si i nadale myslím, že to přirozeného původu byt mohlo, nicméně ja to vysvětlení neznám.
Chápu tě. Víra je opravdu dar a nedá se nikomu vnutit, nebo nařídit. Každý má svůj čas. Znám lidi, kteří se narodili do rodiny farářů a zatím jsou ateisté. Víra je něco, v co doufáme, i když to nevidíme, ale tyhle věci mezi nebem a zemí, mezi ně řadím i projevy lidí při exorcismu, to už je něco, co člověk vidí a slyší. Je rozdíl mezi tím v něco věřit a něco vědět/vidět/. Ale ani to mnohdy nestačí k tomu, aby někdo v něco, nebo někoho uvěřil. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChochaR píše:
Vím co píšu. Jsem svéprávná osoba a co se týče mého názoru na tuhle debatu, tak byste se měli vykašlat na ptákoviny a jít dělat něco produktivního a ne tady dlouze debatovat o křesťasnkým balastu.
no jo, tak rychle vymazat tuhle debatu ze seznamu, to je teda úroveň
to snad není možný
chce se mi napsat, jak typicky české, prd o tom vím, ale…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reginaa píše:
Omlouvám se za ten odkaz z Blesku, uznávám, že to není vždy důvěryhodný zdroj. Přidávám jiný:
http://www.literarky.cz/…t-temnych-as
Hm, 30 vymítačských seancí od 10 kněží to jistě nebylo levné
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reginaa píše:
Zdravím všechny. Chtěla jsem se vás zeptat, jaký máte názor na Exorcismus, to je vymítání démonů z posedlých lidí. Nebo jestli s tím máte třeba osobní zkušenost. V Novém zákoně se to popisuje jako celkem běžná praktika. Démony vyháněl z lidí jak Ježíš, tak i jeho učedníci. Myslím, že exorcismus se praktikuje i u jiných náboženství. Poslední dobou to je dost diskutované téma i v médiích. Co mě zaujalo, byla informace, že z deseti takto „postižených“ je devět žen.
Omlouvám se, toto téma se objevilo omylem v diskuzích dvakrát.
Jsi satanistka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matrina píše:
Jsi satanistka?
Prosím???
Jsi si jistá, že ta otázka byla určena mně??? ![]()
Příspěvek upraven 28.03.15 v 23:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reginaa
O to právě jde, víra je víra, ale toto je něco, co muže člověk vidět a slyšet, reálný zážitek, pak už jde jen o to, jak se k tomu postavi. To není o vire, ale o zkušenosti, kterou je člověk nuceny vyhodnotit.
- Citovat
- Upravit
@Menora píše:
@Reginaa
O to právě jde, víra je víra, ale toto je něco, co muže člověk vidět a slyšet, reálný zážitek, pak už jde jen o to, jak se k tomu postavi. To není o vire, ale o zkušenosti, kterou je člověk nuceny vyhodnotit.
To máš pravdu, ale podle jakého měřítka to chceš vyhodnotit? Některé věci se nedají vysvětlit racionálně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reginaa
Jenže takových jevů, u kterých si lidé mysleli, že jsou nadpřirozeného puvodu, uz bylo a pozdeji se ukazalo, ze nejsou a daji se vysvetlit, jen to v dane dobe jeste nedokazali pochopit spravne. ![]()
- Citovat
- Upravit