Exorcismus - vymítání

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4047
28.3.15 11:55
@Paradise píše:
@Demi tak,ale nevěřící člověk si těžko nechá pomoci exorcistou, alespoň to je můj názor.

Pleteš se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
28.3.15 11:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.3.15 12:03
@Catus píše:
Jo aha :lol: tak nic :P

Omlouvám se za ten odkaz z Blesku, uznávám, že to není vždy důvěryhodný zdroj. Přidávám jiný:
 http://www.literarky.cz/…t-temnych-as

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.3.15 12:43

Věřím v sílu vůle, v sílu myšlenky, v předávání energie (reiki). Věřím, že naše potenciální psychické síly nejsou využívány ani ze zlomku. A když už někdo ten dar aspoň trochu má, setká se s nepochopením. Telepatie, telekineze, atd., to všechno bylo věrohodně zaznamenáno, bylo to studováno, dokázáno, že se to skutečně stalo, jen nikdo nemá páru, jak se to vlastně stalo. Exorcismus je pro mě tudíž o té síle myšlenky, jinými slovy, kříže a věci kolem jsou akorát fraška, podstata je ve vůli. Není třeba kněze, není třeba svěc. vody, není třeba speciálních formulek. Chce to jen opravdové odhodlání, pak může člověk klidně opakovat Chleba s máslem, chleba s máslem a půjde to taky. Asi nejsem v mainstreamu, ale s tím počítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
28.3.15 12:49
@zuzouš píše:
Věřím v sílu vůle, v sílu myšlenky, v předávání energie (reiki). Věřím, že naše potenciální psychické síly nejsou využívány ani ze zlomku. A když už někdo ten dar aspoň trochu má, setká se s nepochopením. Telepatie, telekineze, atd., to všechno bylo věrohodně zaznamenáno, bylo to studováno, dokázáno, že se to skutečně stalo, jen nikdo nemá páru, jak se to vlastně stalo. Exorcismus je pro mě tudíž o té síle myšlenky, jinými slovy, kříže a věci kolem jsou akorát fraška, podstata je ve vůli. Není třeba kněze, není třeba svěc. vody, není třeba speciálních formulek. Chce to jen opravdové odhodlání, pak může člověk klidně opakovat Chleba s máslem, chleba s máslem a půjde to taky. Asi nejsem v mainstreamu, ale s tím počítám.

Asi spíše nevíš, co mluvíš, ale i s tím se tady počítá.
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
28.3.15 12:57

No tohle téma mě fakt zajímá, bohužel kolem něj „lítá“ spousta pitomostí a předsudků (ty mám taky), což dokazuje i tahle diskuze. jinak třeba předbývalý papež byl exorcista, u nás to prý dělá Max Kašparů, což je zároveň psychiatr a teolog, což je dobré, protože základ je odlišit duševně nemocné od případů pro exorcistu - to je prý nebetyčný rozdíl. Někdo tu psal že s tím má zkušenost, tak jsem se chtěla zeptat. CO je to, co podle nich člověka posedne? Jak jim bylo před a PO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.3.15 13:02
@Demi píše:
Asi spíše nevíš, co mluvíš, ale i s tím se tady počítá. ;)

Proč myslíš? Přibliž mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
28.3.15 13:24

Já v nadpřirozeno věřím… :kytka:
A k tomu patří i to vymítání… :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
28.3.15 13:56
@julie74 píše:
No tohle téma mě fakt zajímá, bohužel kolem něj „lítá“ spousta pitomostí a předsudků (ty mám taky), což dokazuje i tahle diskuze. jinak třeba předbývalý papež byl exorcista, u nás to prý dělá Max Kašparů, což je zároveň psychiatr a teolog, což je dobré, protože základ je odlišit duševně nemocné od případů pro exorcistu - to je prý nebetyčný rozdíl. Někdo tu psal že s tím má zkušenost, tak jsem se chtěla zeptat. CO je to, co podle nich člověka posedne? Jak jim bylo před a PO?
:think:

Příspěvek upraven 02.04.19 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
28.3.15 15:46
@ChochaR píše:
Podle tady toho hodnocení bych měla být stoprocentně posednutá, páč jsem ženská a páč nesnáším cokoli co cirkev považuje za posvátné… :zed: :zed:
:cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
28.3.15 15:50
@Miryam píše:
Osobně jsem znala mladého kluka, který se dal z nerozvážnosti a možná jen ze zvědavosti k „satanistům“. Jedna moje známá, která studovala teologii se ho nějak ujala a kluk se obrátil na křesťanství, dokonce požádal o křest a před tím křtem prosil všechny na takovém modlitebním zhromáždění, aby se za něj modlili, protože prý zažívá „útoky démonů“. Takže tady asi nějaké „pozitivní myšlení“ fakt nestačí. Osobně bych tyto síly nepodceňovala. Můj názor, proč je daleko víc posedlých žen, než mužů, je ten, že ženy byly vždy více nakloněny k různým rituálům, čarodějnictví, černé magii, okultismu a pod. Tím se dostávají mnohdy nevědomky pod vliv těchto sil. To je i zřejmě důvod, proč jsou tyto praktiky v Bibli zakázaný.
http://cs.wikipedia.org/…%8E%C3%A1bel

Jsi upadla??? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
28.3.15 15:51
@Gab-iii píše: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

Satan je mým pánem a vládcem!!! :cert: :cert:
Jinak kdo má zájem tak čarodějnický slety bývají každej úplněk na Pálavě… :*
Košťata s sebou! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
28.3.15 15:54

Podle me je kazda zenska nejak posedla, nektera vic, nektera min. Otazka je jak to z nich vymitit… :think: :think: :think:

ze by na hranici…? :mrgreen: Carodejnice se kdysi palily, asi to melo duvod. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
28.3.15 15:56
@ChochaR píše:
Satan je mým pánem a vládcem!!! :cert: :cert:
Jinak kdo má zájem tak čarodějnický slety bývají každej úplněk na Pálavě… :*
Košťata s sebou! :pankac:

Vůbec nevíš, co píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
28.3.15 16:00
@Anonymní píše:
Vůbec nevíš, co píšeš.

Vím co píšu. Jsem svéprávná osoba a co se týče mého názoru na tuhle debatu, tak byste se měli vykašlat na ptákoviny a jít dělat něco produktivního a ne tady dlouze debatovat o křesťasnkým balastu. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat