Exorcismus - vymítání

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
29.3.15 08:55
@Reginaa píše:
Prosím??? :nevim:Jsi si jistá, že ta otázka byla určena mně??? 8oPříspěvek upraven 28.03.15 v 23:19

jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.3.15 11:53
@Demi píše:
Mně se nechce.

Pak mi houpni do faldu a kritizuj si někoho jinýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
29.3.15 12:02

Tak ja nevím, zda verit, nebo ne. Ale jedno vim urcite. Kdybych byla po sedla, chtela bych, aby to ze me vymitil Anthony Hopkins. Protoze ten to očividně umi nejlip. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.3.15 13:16
@zuzouš píše:
Pak mi houpni do faldu a kritizuj si někoho jinýho :nevim:

Ale no ták… jen jsem nechtěla rozebírat tvou duchovní úroven, ale že bych tě nějak kritizovala - o tom nevím a ani nemám tu potřebu. Nestojíš za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
29.3.15 13:18

Vsechno je otazka viry a strachu… zbytek jsou jen nabaleny veci okolo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.3.15 13:19
@sebaanez píše:
Tak ja nevím, zda verit, nebo ne. Ale jedno vim urcite. Kdybych byla po sedla, chtela bych, aby to ze me vymitil Anthony Hopkins. Protoze ten to očividně umi nejlip. :-D

Jo :palec:, jak se jmenoval ten film? Exorcista? Prý se inspirovali skutečnými událostmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
29.3.15 13:44

@Demi
Jmenoval se Obrad.

• Citovat
  • Upravit
4754
29.3.15 13:45

Tak jako čistý kov má uplně jiné vlastnosti než s příměsí čehosi, podobné je to s člověkem. Nesuďte něco co nejste schopni zachytit a být tomu vystaveni. Bohužel většina z nás včetně mě se ráda rochní v blátičku běžného dne a té čistoty málokdy nedosáhne. Ano že existují věci, které člověka přesahují, jsou v každém z nás, že je „nevidíte“ neznamená, že neexistují. Nakonec ani dobro a zlo se rozplynou a zůstane co?… odpověď je nesdělitelná, zeptejte se sebe sami :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
29.3.15 13:55

Obrad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.3.15 14:26

@sebaanez @Menora
Mě by i docela zajímalo, jak film s takovou tématikou herci zvládli, jak to na ně působilo. Četla jsem, že přímo A. Hopkins se k tomu vyjádřil - obdivuje kněze, exorcisty. Ten film si musím někde sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
29.3.15 15:22

@Demi
Musím uznat, že se tenhle film docela blížil realitě. Dali si vcelku záležet. Jistě, že pak už to spadne do klasického hororu, takže to člověk musí brát s rezervou. Je to pořád jen fikce. A s AH souhlasim, ani kdyby mi to platili zlatem.Take mají muj respekt.

• Citovat
  • Upravit
461
29.3.15 16:36
@matrina píše:
jo

Nejsem, nikdy jsem nebyla a nikdy nebudu. A ty jsi?
Jen tak mimochodem, posílám odkaz na stránky emimina, kde zakládáš nesmyslné diskuze a píšeš tam tak choré věci, že tě některé holky už mimo jiné párkrát nahlásily a už jsi tady celkem dost známá. :!
https://www.emimino.cz/hledani/?…
 https://www.emimino.cz/hledani/?…

Příspěvek upraven 29.03.15 v 18:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.3.15 16:41
@Menora píše:
@Reginaa
Jenže takových jevů, u kterých si lidé mysleli, že jsou nadpřirozeného puvodu, uz bylo a pozdeji se ukazalo, ze nejsou a daji se vysvetlit, jen to v dane dobe jeste nedokazali pochopit spravne. :nevim:

Jsem si jista, že jednou budeme znát odpověď na všechny otázky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.3.15 20:06

@Reginaa aspoň je jasný, odkud vítr vane :)
@Demi a urážíš mě proč? :nevim: Mám to začít dělat taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.3.15 20:51
@zuzouš píše:
Věřím v sílu vůle, v sílu myšlenky, v předávání energie (reiki). Věřím, že naše potenciální psychické síly nejsou využívány ani ze zlomku. A když už někdo ten dar aspoň trochu má, setká se s nepochopením. Telepatie, telekineze, atd., to všechno bylo věrohodně zaznamenáno, bylo to studováno, dokázáno, že se to skutečně stalo, jen nikdo nemá páru, jak se to vlastně stalo. Exorcismus je pro mě tudíž o té síle myšlenky, jinými slovy, kříže a věci kolem jsou akorát fraška, podstata je ve vůli. Není třeba kněze, není třeba svěc. vody, není třeba speciálních formulek. Chce to jen opravdové odhodlání, pak může člověk klidně opakovat Chleba s máslem, chleba s máslem a půjde to taky. Asi nejsem v mainstreamu, ale s tím počítám.

Já nemůžu za to, jak se tady prezentuješ :lol:. S tím urážením jiných jsi začala ty. Nevím, jak jiným, ale mně osobně už za víc slov nestojíš. Fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat