Exorcismus - vymítání
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proto02 : v první řadě děkuji za diskusy ikdyž dosti ošemetnou, mnoho jsem se od vás naučil stejně jako od ostatních zde a jen bych chtěl říci že to jestli mi věříte nebo ne je na vás protože nejsem jediné řešení.
Přeji vám štěstí a provázej vás Bůh.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
Pokora tam je.
Sebedůvěra taky.
Nízký věk dává sílu.
Nekatolická… více svobody od jedině správných tradic a hierarchie.
Pravopis příšerný. ![]()
Pokud je to opravdu Tvoje Povolání, Bůh žehnej!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Geroma No však já vím, že psal protestanská, ale tím doufám nemyslel jen nějaké uskupení lidí co si dělají co chtějí. I církev bratrská a ostatní protestanti mají pravidla a nemyslím že zrovna v exorcismu ne. Je pravda, že jsou mnohem benevolentnější - ale až tak? No ostatně, už jsem k tomu napsala. Sama jsem v CB, ale tohle si byť jako protestant nedokážu představit a to si myslím, že mám tolerance a výhrad k církvi poměrně dost.
Jj, ať každý dělá jak umí, holt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
exorcismus
Zdravím
Exorcismus je praktika, kterou využívá téměř každé náboženství.
Bohužel je pravda že ve větší míře trpí posednutím démony ženy, ale má to také své důvody.
z vlastní zkušenosti musím říct že exorcismus je velmi špatný byznis
, a představený církve a nebo člen zboru který si za pomoc bližnímu řekne o peníze sám hřeší, tutíž by neměl vymítat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Areus a z Tebe bude časem pastor nebo co vlastně?
Nic proti protestantům, ale tento obor bych nechala výhradně kněžím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tinuvien, ano momentálně pracuji na tom abych v budoucnu mohl být pastorem. Prozatím jsem církevním bratrem a pod vedením svého pastora a starších ve zboru se učím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Areus píše:Čest. Já sem si citlivost vypěstoval v přírodě. Kdyz bych šel do místností, kde jsou nemocní nebo posedlí už od prahu bych věděl.
Korast : Pokud vám to nebudu vadit svou odpověď velmi zjednoduším. Vnímání duchovna, magie a td… se liší u každého člověka. Někdo je citlivější víc někdo méně, někdo je obdařen božím darem a někdo má jen dobré srdce.
Rozpoznat posednutí od nemoci je docela složité ale jsou nato metody jak to zaručeně poznat. Tyto metody ale vždy spoléhají nato že se exorcistovi povede démona se projevit, což převážně není problém, ale každý kdo to skusí musí počítat s problémy pokud se mu to podaří.Ps: pokud jsem zapoměl na něco odpovědět
Příspěvek upraven 21.04.17 v 09:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcam píše:
@Areus Kamarádka se pohádala s manželem, bohužel dostal infarkt a zemřel. Vyčítá si to. Bydlí v domě na samotě. Když bylo po pohřbu a chystala se spát, polil jí studený pot a cítila, jak někdo sedí u její postele.Dala si peřinu přes hlavu a usnula, opakovalo se to však každý večer. Skončila u psychiatra, ale ani léky jí nepomohli. Navštívila tedy paní, co se tím zabývá a ta jí poradila, že musí strach překonat a zeptat se co chce.Byl to její manžel, řekl jí že jí má rád. A už se nikdy nezjevil.Jak by jste vysvětlil?
To ale nemůže nikdy vědět na 100%,kdo to byl.Taky to mohlo být něco jiného a toho někoho byl záměr jí ublížit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lonna píše:
@Areus tak asi kdyby to bylo neco zleho, uz by se to nejak projevilo. nijak nam to neublizuje, nezasahuje nam to do zivota, nedela zadny ruchy, tak predpokladam, ze je to jen dcerky bujna fantaziechci se zeptat : je mozne ocistit byt/dum na dalku? Partnerovo znama je medium a kdysi jsme nemeli doma dobry pocit a rikala, ze nam procistila byt na dalku. nevim no…ale je fakt ze od te doby je nam tam fajn. Nebo jen psychika? Nejaky druh placeba?
Tak buďto medium má dar od Boha nebo padlého andela-dabla, démona. Např. kartarky v TV mají před sebou kříze, bisty Jezise, ale s Bohem ten „dar“ nemá co dočinění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janasas píše:
Nevím, jestli to tu zaznělo, ale zaujalo mě toto téma, tak bychměla otázku..
jak vůbec k takovému posednutí dojde.. Je k tomu třeba někdo víc jakoby předurčený, nebo jde o náhodu a za jakých okolností..
Myslím tím, těm lidem se to stane, když se dostanou k něčemu zlému a nebo klidně z ničeho nic..
O exorcismu nic nevim.Ale vím, že demon se dá vyvolat ruzne. Treba tím, že chresis v určitém směru. Nebo si koupíš pitomou tabulku a snažíš se rozkomunikovat „se svojí nedávno mrtvou babickou“, nebo prostě přijdou i když nehresis. Snaží se nám ovlivňovat mysl špatným smerem.Kdyz spíme, když vecer s kamarády slavime, přes den.Ve spánku se ti zdá o mrtvolách, v opilosti někoho lisknes nebo si užiješ, přes den o tom ani nevis. Spatne a zle myšlenky a činy nejsou ze me ale nemusí to tak být vzdy. Nejsilnejsi sou za tmy a hlavně za úplňku. To sou venku i v barácích všude kolem. Takze nejspíš slabší povahy to semele anebo prostě měli smůlu na hodně silné démony.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Démon si svůj cíl vybírá podle toho jak lehce ho dokáže ovládnou. Hledají každou známku strachu či slabosti a čím více toho najde v daném člověku tím jevto horší a právě proto jsou velmi často napadány ženy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Areus píše:
Démon si svůj cíl vybírá podle toho jak lehce ho dokáže ovládnou. Hledají každou známku strachu či slabosti a čím více toho najde v daném člověku tím jevto horší a právě proto jsou velmi často napadány ženy.
No a proč rodí žena v bolestech? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit