Exorcismus - vymítání
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Danikoof píše:
O exorcismu nic nevim.Ale vím, že demon se dá vyvolat ruzne. Treba tím, že chresis v určitém směru. Nebo si koupíš pitomou tabulku a snažíš se rozkomunikovat „se svojí nedávno mrtvou babickou“, nebo prostě přijdou i když nehresis. Snaží se nám ovlivňovat mysl špatným smerem.Kdyz spíme, když vecer s kamarády slavime, přes den.Ve spánku se ti zdá o mrtvolách, v opilosti někoho lisknes nebo si užiješ, přes den o tom ani nevis. Spatne a zle myšlenky a činy nejsou ze me ale nemusí to tak být vzdy. Nejsilnejsi sou za tmy a hlavně za úplňku. To sou venku i v barácích všude kolem. Takze nejspíš slabší povahy to semele anebo prostě měli smůlu na hodně silné démony.
, se po.eru. jsem urcite posedla. dikymoc za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bůča : proč máte dojem že jste posedlá??? Pokud opravdu dá se to řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bůča píše:
, se po.eru. jsem urcite posedla. dikymoc za info
Ty si z města?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bůča píše:
, se po.eru. jsem urcite posedla. dikymoc za info
Neboj se, nejsi
.To se moc casto nedeje. Vetsinou je to jen psychika, strach, nemoc, unava, proste bezne lidske věci, s kterými se někdy potkáme všichni. Ale posedlost demonem je vec vzacna.
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Geroma píše:
Neboj se, nejsi.To se moc casto nedeje. Vetsinou je to jen psychika, strach, nemoc, unava, proste bezne lidske věci, s kterými se někdy potkáme všichni. Ale posedlost demonem je vec vzacna.
tak jo, nesmim takovy veci cist. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Areus píše:
Bůča : proč máte dojem že jste posedlá??? Pokud opravdu dá se to řešit.
no protze jsem slabsi povaha a mivam divny sny a myslenky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dirndljager píše:Čest brácho. Já jednou potkal v noci hejkala na polnačce pod dubovým lesem.
Nevím, co to smažíte, ale myslím, že bych si nedal…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danikoof píše: Čest brácho. Já jednou potkal v noci hejkala na polnačce pod dubovým lesem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Geroma píše:
To ja někdy doslova zurim
a jak se pozna posedlej? podezrivam mamku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bůča píše:woe to jsem byla ja
![]()
No ale to bez prd.le mladá dámo. Zdrhal sem nejrychleji jak sem mohl. Ty nevíš kdo toe hejkal co. Když bys ho potkala a on by tě potřeboval a ty bys ho nepotřebovala tak tě roztrhá na kašu. Mě nesundal pač sem 2km sprintem neomdlel a nechal mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danikoof píše:
No ale to bez prd.le mladá dámo. Zdrhal sem nejrychleji jak sem mohl. Ty nevíš kdo toe hejkal co. Když bys ho potkala a on by tě potřeboval a ty bys ho nepotřebovala tak tě roztrhá na kašu. Mě nesundal pač sem 2km sprintem neomdlel a nechal mě.
taky slusnej matros co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit