Exorcismus - vymítání

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
29.3.15 21:04

@Demi nečekala jsem, že by tě to mohlo urazit, promiň. A mohlas to přece normálně říct hned. Pojem fraška tedy měním za pojem zbytečnost, což podle mě zbytečnosti jsou, ale každý ať si věří, čemu chce, pokud to funguje, tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
30.3.15 09:45
@Majk.w píše:
PSychickych poruch existuje spoooustu. Nehledal bych v tom dabla…

Máš pravdu, myslím, že je medicína ještě na dlouhé cestě, než plně pochopí vše, co se v lidské mysli a psychice děje. Ale něco prostě psychickou poruchou vysvětlit nejde, prostě ne.

• Citovat
  • Upravit
29
9.5.16 02:12

Dobrý den všem,
Nevím jak dalece je toto téme zde hledáno, ale dle mích skušeností když otom někdo začne mluvit má k tomu důvod. Vím že mi většina z vás kvůli mému nízkému věku nebude věřit, ale momentálně jsem začínajícím exorcistou ( vymítačem ). Pokud by kdokoli potřeboval pomoci a nebo se pouze chtěl na cokoli zeptat, velmi rád zodpovím jakýkoli dotaz.
Závěrěm se chci zeptat jestli zde jsou i tací kteří takzvaně věří jen v to hmatatelné?
Děkuji všem co si našli chvíli tento příspěvek dočíst.
 Areus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.5.16 06:33

@Areus Ahoj,já jsem myslela, že tohle může dělat jem kněz? Četla jsem, že kdo si s tím chtěl zahrávat jako ty a zkoušel vymítat, pak ho tyto mocnosti ovládli, většina skončila na psychiatrii. Koukni na Záhady SK.Je tam o tom příběh. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.5.16 09:20

Je pravda to že kněz není tolik náchilný k chybám jako běžný věřící a také záleží o jaké mluvíme církvi, ale vymítat může kdokoli. Na mne ale třeba dohlíží hned dva kněží a popravdě nevěřte všemu co čtete né všechno je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
9.5.16 12:47

Jak uz rekl B. Polivka ve filmu Kurvahosigutentag : toz vasu pi*u sem taky nevidel a verim, ze ju mate :mrgreen:
Ja na nadprirozeno verim.na duchy. temny bytosti, ruzny entity… doma moje dcerka (3r) porad kouka ke vchod. dverim a rika, ze je tam pan a kouka. Z toho nejsem zrovna nadsena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.5.16 13:20

Lonna: z toho co tva dcerka proziva bych si starosti nedelal. Deti jsou k temto vecem citlivejsi a pokud na nej jen ukazeje, tak se nemate ceho bat jakekoli projevi demonizace by jste jako matka poznala velmi rychle.
A rozdeleni velky a mali exorcismus je podle rimskokatolicke cirkve, a dle me viry je spatne a lehce spochybnitelne
 Areus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
9.5.16 20:16

@Areus taky uz jsem na tohle tema hodne cetla, takze docela v klidu jsem, ale dobry pocit z toho nemam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.5.16 22:24

Lonna : Také však záleží natom co jste četla, ale chápu že vás to mohlo uklidnit. Váš pocit zneklidnění naprosto chápu je to vaše dcera takže asi nikdy nebudete úplně klidná. Kdyby bylo potřeba, ikdyž doufám že nikdy nebude, stačí napsat a já vám zašlu kontakt na svého pastora k terý je k těmto věcem splnomocněn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
10.5.16 04:18

Areus : Mohu se zeptat jak vnímáš magii/esoteriku/duchovno/seberozvoj - z pohledu budoucího kněze?
A jak tedy jde poznat někoho opravdu posedlého a ne pouze nemocného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.5.16 08:48

Korast : Pokud vám to nebudu vadit svou odpověď velmi zjednoduším. Vnímání duchovna, magie a td… se liší u každého člověka. Někdo je citlivější víc někdo méně, někdo je obdařen božím darem a někdo má jen dobré srdce.
Rozpoznat posednutí od nemoci je docela složité ale jsou nato metody jak to zaručeně poznat. Tyto metody ale vždy spoléhají nato že se exorcistovi povede démona se projevit, což převážně není problém, ale každý kdo to skusí musí počítat s problémy pokud se mu to podaří.

Ps: pokud jsem zapoměl na něco odpovědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.5.16 09:04

@Areus Kamarádka se pohádala s manželem, bohužel dostal infarkt a zemřel. Vyčítá si to. Bydlí v domě na samotě. Když bylo po pohřbu a chystala se spát, polil jí studený pot a cítila, jak někdo sedí u její postele.Dala si peřinu přes hlavu a usnula, opakovalo se to však každý večer. Skončila u psychiatra, ale ani léky jí nepomohli. Navštívila tedy paní, co se tím zabývá a ta jí poradila, že musí strach překonat a zeptat se co chce.Byl to její manžel, řekl jí že jí má rád. A už se nikdy nezjevil.Jak by jste vysvětlil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.5.16 09:53

Marcam : Dekuji za velmi dobrou otazku. Mi tpto popisujeme jako vazani duse. To znamena ze duse cloveka po smrti jeste neudelala to co mela a nemohla tudiz dojit klidu. Jednoduse receno manzel tve kamaradky ji chtel odpustit a zdelit ze to neni jeji vina, ale duch to slovy bohuzel nerekne a ve chvili kdy ona to byt podvedome prijala tak on dusel klidu.
Ps : prosim vsechny kdo toto cetli aby dali pozor je rozdil mezi dusi vazanou a pripoutanou.
 Areus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
10.5.16 10:48

@Areus tak asi kdyby to bylo neco zleho, uz by se to nejak projevilo. nijak nam to neublizuje, nezasahuje nam to do zivota, nedela zadny ruchy, tak predpokladam, ze je to jen dcerky bujna fantazie :-) chci se zeptat : je mozne ocistit byt/dum na dalku? Partnerovo znama je medium a kdysi jsme nemeli doma dobry pocit a rikala, ze nam procistila byt na dalku. nevim no…ale je fakt ze od te doby je nam tam fajn. Nebo jen psychika? Nejaky druh placeba? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.5.16 11:37

Lonna : Na vasi otazku je vcelku tezka odpoved. Ona se stava totiz i to ze clovek odezene ducha nebo demona sam tim ze pro nej uz neni zajimavy. Takze tezko rici jak to bylo ale z vlastni zkusenosti vim ze se na dalku nic delat neda, ikdyz jsou znami pripady dalkoveho pozehnani, ale ani to moc nezabira.
 Areus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat