Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@hanucha prave ze me to vubec neboli… tlak mam akorat pri kousani na ctyrce nahore kde ki delala korunku jinak vubec nic… rano tam sice zavolam pro jistotu ale vubec ted nemuzu usnout jak mam strach
jinak me akorat lehce obcas zatahne steh kdyz otevru po delsi dobe pusu
Já jsem měla suchý lůžko s tím, že jsem nemohla otevřít pusu a bolest byla asi taková, že na ni stačily 2-3 ibalginy za den a naprosto v pohodě. A to mě ještě přišlo, že mě nebolí samotná rána, ale nějaká 4 nebo 5 na stejné straně čelisti
Ale doktor pozná víc.
@Ivusska777 no hned jak otevre tam budu volat. Me uz netahnou ani ty stehy…prijde mi to jako by se zacly vstrebavat nebo jako by praskl… na vstrebavani mi prijde brzo kdyz sem byla na zakroku ve ctvrtek… no me uz to neboli vubec
bolelo me to jen chvilku ve ctvrtek pak uz ne… no uvidime… mamka ta rikala ze mela „diru“ po kazdem vytrzeni zubu… tak ja nevim… ale strachem sem poradne nespala ![]()
@Ivusska777 Rano jsem tam volala a prej je to takhle v poradku… jen kdyby to bolelo zapachalo nateklo apod tak mam prijet.. a stehy netahnou protoze uz se prej asi zacal vstrebavat… ale stejne jsem skrz tu diru tak vystrasena ze jim jen jogurty mlecne napoje
a presnudavky
a to sem mela uz hned ve ctvrtek povolene normalni jidlo ![]()
@Zdeňka92 no já bych díru takhle moc neřešila, protože tě nechci strašit, ale po šité dolní osmičce ju tam trošku mám i po třech měsících
a to už by ses z těch mléčných výrobků asi po…
@Ivusska777 jeee…nestras
Silene se desim ze se mi to zaniti apod…
Tak bych měl dotaz. v pondělí mě chytla osmička s tím, že jsem jí měl asi z 90% pod dásní(šel vidět jen nepatrný kousek osmičky), po bolestech a ze strachu že mám za den odjet jsem šel k zubařce a ta mi dle situace dáseň normálně vyřízla aby udělala místo pro růst té osmičky, celá rekonvalescence od úterka probíhá celkem v pohodě, už i otok splaskl, ale v místě nad osmičkou je dáseň taková bílá, ne krvavá, ale bílá(možná jemně do žluta)… myslím že zánět už z velké části ustoupil ale prostě neustále když něco jím nebo třeba když se mi chce zývnout tak mi to tam jakoby trhne a začně to strašně štípat na nějakou dobu. Nemá někdo zkušnost jak urychlit tohle léčení a zbavit se toho nepříjemnýho štípání
@Tara83 píše: Více
Ahoj prosím tě můžu se zeptat mám teď bohužel taky to suché lůžko, tak jsem šla k zubařce a ta mi to vyčistila a dala nějakou řasu dovnitř. Ale neřekla jestli mám přijít ještě.
Bolí to teda dost, ale jen chvilkama.Asi si půjdu dát Aulin, jeste jsem si ho nedala.