Druhé zoubky - kývání

3620
1.9.12 21:54

druhé zoubky - kývání

Dcera mi celý den tvrdila, že se jí kývou už druhé zoubky ( vypadli ji před 3 měsíci a jsou tak do třičtvrtě vyrostlé ) tak pro klid jsem se na ně koukla a ony se opravdu kývou. Tak jsem zkontrolovala i ostatní a přijde mi, že jsou uvolněné skoro všechny až na stoličky. Není to nic hrozného, že by se mlely moc. Ale… Přeci jen už ty 2 jsou druhé a měli by být pevné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101748
1.9.12 22:23

No, mohlo by to značit problém s dásněmi… šla bych to ukázat zubaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
1.9.12 22:25

Zajdi s ní určitě co nejdřív k zubaři. Možná to bude jen zánět dásní, ale každopádně to chce odbornou pomoc, zubař jí nejspíš aplikuje na dásně stahovací vodičku, pokud to teda zánět je. Určitě to nepodceňte, byla by škoda, kdyby jí zoubky vypadly (slyšela jsem o případu, kdy se to vlivem nějaké infekce od pejska opravdu stalo, a to dospělé osobě)!

• Citovat
  • Upravit
3620
1.9.12 22:28

Tak pejsky máme 3 ale pravidelně očkovaní a často odčervení. No hned v pondělí s ní valím k zubařce. První den do školy se jde naštěstí až pozdě odpoledne. No mámz toho hrůzu už teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.12 09:03

Vypadat můžou po jakékoli infekci, s tím nemusí mít pejsci nic společného (neříkám že nemůžou, jen bych se neplašila v tomto směru). Moje tchýně přišla o zuby po infekci, která se jí přestěhovala z nemocného ramene :(

• Citovat
  • Upravit
3620
2.9.12 13:54

Tak mi to nedalo a zajela jsem s dcerou k zubaři co má doma ordinaci - ordinuje i mimo ordinační dobu jako pohotovost.
Původně jsem chtěla aby jel manžel s námi. Ještě že zůstal doma… Prý je to normální že se pokyvují ty druhé. Údajně by se časem jak zesílí měli zpevnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
2.9.12 13:57

Jeee tak to jsem rada, od rana sleduju tuhle diskusi, bojim se toho samyho, manzel ma v rodine paradentozu nebo jak se to jmenuje… Dik, zes napsala, jak to dopadlo :-)

• Citovat
  • Upravit
3620
2.9.12 19:55

@Nesinka my máme v rodině taky paradentózu. Tak doufejme, že se to těm prckům vyhne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.