Extrakce zubu moudrosti

78
29.3.22 19:04

Extrakce zubu moudrosti

Ahoj všem. V pondělí 28.3 jsem byla na chirurgickém odstranění zubu moudrosti (dole v pravo). Je to již více jak 24 hodin od umrtvovaci injekce a stále necítím část pravé tváře a dolní ret, to že me to bolí a mám to netekle neřeším, dle zubaře bolest a otok je normální ( to mi řekl po zakroku), ale to že necítím část tváře a ret je divné a nevím jestli mám plašit. Na vydání stehů jdu až za týden. Máte s tím někdo zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76661
29.3.22 19:26

@lúcajan plašit můžeš, ale to je tak jediné, a nijak to nepomáhá,
tak zítra zubaři zavolej a zeptej se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
29.3.22 19:44

@lúcajan tak hlavně aby to nebyla obrna licniho nervu, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.3.22 19:44

Mohl ti napichnout cévku, taky se mi to stalo pri klasickém vetsim vrtání a pak jsem mela pekny otok, ale postupne mi ret přicházel k sobe a boule se taky vstřebala. Zubar mi ale rekl, ze pri anestezii se strefil do žilky a ze proto bude znecitliveni trvat dele a bude tam pozdeji otok…

• Citovat
  • Upravit
22894
29.3.22 22:04

Zítra bych zavolala zubaři, pro sichr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
30.3.22 11:32

Tak jsem byla u zubaře a mám nejspíš poškozený nerv. Do několika týdnů bych měla tvář znovu cítit 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.4.22 05:03
@lúcajan píše:
Ahoj všem. V pondělí 28.3 jsem byla na chirurgickém odstranění zubu moudrosti (dole v pravo). Je to již více jak 24 hodin od umrtvovaci injekce a stále necítím část pravé tváře a dolní ret, to že me to bolí a mám to netekle neřeším, dle zubaře bolest a otok je normální ( to mi řekl po zakroku), ale to že necítím část tváře a ret je divné a nevím jestli mám plašit. Na vydání stehů jdu až za týden. Máte s tím někdo zkušenost

Mám podobný problém. Včera jsem byla na chirurgickém odstranění všech čtyř osmiček. Bolest je celkem v pohodě, leduju, kdykoliv to jde, ale co mě trápí je že do teď necítím jazyk. Sestřička říkala, že je to normální a že to mohla způsobit intubace, ale nedokázala mi říct, kdy se to může vrátit do normálnu a tak se děsím, že to může být i několik týdnů ne-li měsíců 😭 a mluvit jako dement se mi fakt nelíbí 😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.