Extrémně blinkací miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
966
21.5.16 07:54

@saadet Nutriton nám nepomáhá, blije i tak…ta kaše, to neznám. Seženu normálně v lékárně? Je to taky něco na zahuštění jako Nutriton? Jinak malý měl 10 dnů průjem a asi 3× to bylo zelené, no a podle toho dr. usoudila, že se jedná o abkm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.5.16 08:00

A dělala mu doktorka i výtěr, jestli náhodou nechytil nějakou potvoru? Teplotu nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
21.5.16 08:01

@Ale85 promin napsala jsem nutrilon a samo myslela nutriton…nam taky nepomahal. Sinlac je od nestle sezenes i normlane v dm ;) nam taky nejvic pomohl nutrilon ar. Muzes chvili pockat aspon 3 tydny od prujmu a pak zkusit dat opet ar pokud se opet zhorsi je to abkm. Ale jak jsem psala klidne zahusti tou kasi. Udelas si i hustotu jakou chces ;) ja mela savicku s velkym prutokem a mliko mela faltkt husty, stejne i prikrmy… :nevim: ale holt to jinak neslo…ale chapu te a jsem uprimne rada ze to mame za sebou. Drz se. My meli aveho casu 67 plen 8o myslim tech latkovych, ja rikala blicich :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.5.16 08:04

@felbloud výtěr dělala, měl to všechno v pohodě, bez teplot, krásně papal, jen měl průjem. Nasadili jsem Nutrilon alergy care a do 3 dnů byl v pohodě. Trápí ho i zuby, ale 10 dnů průjem už mi přišlo moc, že by bylo od zubů.
@saadet asi to zkusím, na tom alergy care je už měsíc, tak zkusím dát AR a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.5.16 08:09

@saadet a kdy to u vás přešlo? Nejhorší je, že já mám prostě strach, že se zadusí, tak nad ním furt stojím a nejsem schopná něco udělat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.5.16 08:18

Úplně ti rozumím, náš malej měl taky masivní reflux a pomalinku přestával zvracet až po 1. roce. A to zvracel i po Nutrilonu AR, i když ne tak hrozně, jak bez něj. Hodně jsem ho dávala do lehátka, aby byl ve zvýšené poloze, na zem jen, když jsem mohla být u něj, postýlku měl na stálo vypodloženou, monitor dechu. Ty strachy, že se zadusí moc dobře znám. U nás nepomohlo nic, než čekat, až z toho vyroste. Moc držím palce, ať je brzy líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.5.16 08:24

@felbloud jj, postýlku má taky furt zvedlou, aby ležel z kopce a monitor dechu mám zapůjčený na rok. V lehátku je taky často, jenže se to zas odráží na jeho pohyblivosti, leží jak placka, je to asi 3 dny, co se začal sám otáčet na břicho a dr. to řeší, že je zpomalený ve vývoji :roll: Vojtovku cvičíme asi od 3. měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
21.5.16 09:12

@Ale85 bohuzel taky az v roce…je to nejhorsi, ale zaroven nejucinejsi rada…proste vydrzet :roll: zvyseny jsem mela vsechno, postylku, prebalovak, do kocarku mi muz taky udelal zvednuti…a po kazdym jidle min 30 drzet, ze zacatku i dyl…ale mala teda byla celkem rychlik otacela se od jecelych 4m od 5 se plazila takze blindila furt, jak pise @felbloud po nutrilonu blondila min ale furt nekdy klidne 20× za den. Proste se to musi fakt vydrzet, jen hlidat aby pribirali a resit to event az po roce, pak pokud by to nepreslo tak na gastro…ale to urcite prejde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí