Extrémně závislé dítě na matce, pomoc !

Napsat příspěvek
Velikost písma:
439
8.5.24 18:38
@Annonymní_007 píše: Více

Promiňte, ale vy jste někdy podnikala? Víte kolik je kolem toho neskutečný práce? Samozřejmě pak záleží i na oboru podníkání, ale fakt to není žádná sranda. Takže z manžela paní bych tady toho špatnýho fakt nedělala. Dítě může být takhle fixovaný na matku a u táty vyvádět i když jsou oba rodiče doma a od narození se starají oba stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
8.5.24 18:48
@Amelka898 píše: Více

A kdyby podnikala i matka tak co, pověsí dítě do průvanu? Ať si děti nedělá, když se o ně nechce ani trochu starat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5171
8.5.24 19:44

No ale to si tak trochu lžeš do kapsy, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.24 22:13
@Kipa22 píše: Více

Mame stejnou zkusenost… :palec: A pro vyvoj ditete je ta separacni uzkost nejen normalni a bezna, ale i zdrava.

• Citovat
  • Upravit
439
8.5.24 23:49
@Annonymní_007 píše: Více

Jestli do toho matka šla s tím, že bude s dítětem na rodičáku doma ona a do toho podnikala, tak to pak záleží jak si to zvládne upravit. Chlap do toho asi nešel s tim že bude na rodičáku doma, ale s tim, že po tu dobu bude rodinu finančně zajišťovat. Paní nepsala že se dětem nevěnuje, ale že se jim věnuje a pomáhá jak je v jeho možnostech. Bylo by snadný takhle hanit každýho chlapa. Co třeba řidiči kamionů co jezdí zahraničí aby se měla rodina dobře? Nebo kuchaři co dělají směny a občas musí za kolegy zaskakovat nebo vzít fesťák kde jsou celej tejden od nevidim do nevidim? Nebo vedoucí co tam sedí od 10 ráno do 2 ráno 5 dní v týdnu a starají se aby jim směny šlapaly jak mají a zákazníci byli spokojení? To jsou taky ignoranti a neměli si dělat děti? To by minimálně polovina lidí co děti má žádný neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
8.5.24 23:57
@ibis píše: Více

Vůbec ne, nebo minimálně nevím v čem bych měla. Podnikání je náročný, neznám jedinýho člověka co by podnikal a tvrdil že to není náročný a měl spoustu volnýho času. A i dítě se kterým táta tráví čas stejně jako máma může být víc fixovaný na mámu - mám to doma, takže mě nikdo nepřesvědčí že to tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5171
9.5.24 05:38

No a ty mě nepřesvědčíš, že to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
9.5.24 09:39
@ibis píše: Více

Však já taky nemám potřebu tě o čemkoliv přesvědčovat a nedělám to. Píšu to, o čem jsem přesvědčená já, to jak si to přeberou ostatní a jestli tomu budou věřit už není moje starost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
10.5.24 14:12

@Astra.13 zdravím ;) taky mám závisláčka. Mohu jen poradit asi to, že to jednoho dne přejde :) Věřím, že je to náročné, ale nebude to věčně. Chce to jen vydržet ;) Hlavu vzhůru :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.5.24 06:24

Za mne hodně mazlit ale dát pevné hranice a být důslední, přijde mi že je tvrdohlavá a naučila se že toto zabírá 😏 je jí jeden a půl roku tak to s malou mám stejně starou na záchod chodím taky a všude chodí semnou ale když si něco vynucuje mile s úsměvem řeknu že ne a jdu dál jako by se nic nestalo a nechám ji, měli jsme období kdy chtěla pořád chovat a nosit ale řekla jsem že mne bolí ruce a vzala ji za ruku( tím neříkám že se nemazlíme a neděláme blbosti ale nesmí to být vynucené. Ale vidím co to vynucování a ustupování udělalo u známé která tříletou dceru všude nosí, v obchodě ji vyrabuje půl regálu a když ji na něco řekne ne začne hučet a když to nezabere hysterak 😵‍💫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
14.5.24 13:26
@kocourGarfield píše: Více

Podepisuji! Uplne to stejne mam doma:) akorat tedy mi do toho nikdo nastesti nekecal. Akorat muz byl nervozni, jestli se to nekdy zmeni :mrgreen: naopak nyni jako trileta presne - chodi do skolky uz od zari v zasade bez problemu, se znamymi osobami vydrzi taky bez problemu (sourozenci, prarodice, chuva, kamaradky, nasi zamestnanci) a naopak ji spis uz musim odtrhavat, dokonce v zasade nema problem ani v komunikaci s cizimi lidmi.

Opravdu myslim, ze nebyla chyba dat tomu cas, naruc a snazit se najit zpusob, jak naplnovat svoje potreby i s takovym ditetem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí