Extrémní šok na ultrazvuku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
7.11.20 15:12

Ahoj holky, tak jsem se rozhodla opět ozvat. Všem moc děkuji za rady a podporu. Po dlouhém, opravdu dlouhém, zvážení jsme se rozhodli nechat těhotenství na přírodě. S mužem nechceme podstoupit redukci a necháme přírodu udělat to, co je správné. Já mám tedy šílené nevolnosti a je mi celkově na nic. Lékař říkal, že to vše budu prožívat x4 se vším všudy - pokud se zadaří. Z práce musím odejít už teď, je mi doporučen klid ihned od začátku. Jsem zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet, ale svírá mě teda strašný strach. Stále tomu nemohu úplně uvěřit, abych byla upřímná. V neděli jedeme poprvé za rodinou - svolali jsme velikou sešlost, nikdo ještě nic neví. Ale předpokládám, že rychlou budu volat minimálně polovině rodiny.

Tady máte rychlou fotku těch našich fazolek před deseti dny ☺️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
7.11.20 15:18

Držím ti palce, myslím, že ses rozhodla správně. :kytka:

Osobně bych asi ještě nedělala nějaké velké rodinné sešlosti s oznamováním, ale sami musíte vědět, kdy tohle chcete udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.11.20 15:26

Ty jo to je teda hustý :) já se teď při třetím těhu bála, že budou dvojčky, neboť mi bylo extra zle :D Moc přeji ať to dopadne dobře, máš můj obdiv a budu ráda diskuzi sledovat. Hlavně ať jsi v pořádku a je fajn, že máte velkou rodinu, která snad pomůže. U nás v Ostravě se ročně narodí par trojčat a jak jsem jednou potkala maminku s trojkočárkem, tak to vzbuzovalo velký obdiv, :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.11.20 15:30

Preji hodne zdravi a at tehotenstvi dobre dopadne! :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22288
7.11.20 15:52

@agnes233 to je fakt mazec :lol: klobouk dolů :srdce:

Držím moc palce!!

Idiotský dotaz…jak je to u 4 prcků? Jsou každý z jinéjo vejce nebo mohou být třeba 2 jednovajky a 2 dvouvajky? :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
7.11.20 15:56
@Berry77 píše:
Tedy tak hnusný příspěvek jsem dlouho nečetla
@agnes233 přeji jen štěstí, s oznámením komukoli bych počkala :nevim: ale to je na vás :mavam:

to není hnusný příspěvek, to je realistický příspěvek, každý gynekolog ti řekne, že ženské tělo není uzpůsobeno ani pro dvojčetné těhotenství - už to je anomálie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
7.11.20 15:58
@Berry77 píše:
@agnes233 přeji jen štěstí, s oznámením komukoli bych počkala :nevim: ale to je na vás :mavam:

Proč hnusný příspěvek, je to realistický názor, na který má právo. Ctyrcata z Havlíčkova Brodu, která se narodila v 90.letech, byla v nemocnici půl roku a dodnes mají určité potíže.
Dlouho tu psala maminka s trojcaty, rodila ve 31.tydnu.

Přeji hodně zdraví, ať to dobře dopadne :kytka: To je ale asi tak všechno, co můžu, sama nevím, co bych dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.11.20 16:01

@Liška2014 u nás ve městě bydlí 4čata, oba páry jsou jednovaječný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
7.11.20 16:15

Blahopřeji💐 pokud máte FB, tak se zkuste přidat do skupinky Dvojčata. Jsou tam i maminky trojčat a možná i čtyřčat. Vždy tam dobře poradí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.11.20 16:23

Vaše rozhodnutí je dělaný srdcem, ale bohužel není rozumný. Ve chvíli, kdy se ti narodí nedonošený dítě, stojíš bezmocně nad inkubátorem a jen se modlíš a modlíš a přemýšlíš, co jsi udělala špatně. Ono je hezký si představovat čtyři zdravý prcky, jak se ti batolí po domě, ale to nebývá realita. Riziko, že si ty děti budou nést následky do života a ty budeš zažívat víc stresů a zoufalství než štěstí, je bohužel vysoký. Neprošla jsem vícečetným těhotenstvím, za to jsem si vyzkoušela nedonošence. Já bych raději dala šanci dvěma dětem na co nejnormálnějši život než
riskovala… Budu ti držet palce, ať stane zázrak a všechny děti jsou zdravý.

• Citovat
  • Upravit
6061
7.11.20 16:25

V říjnu jsem tohle vlákno neviděla, teď se budu snažit jej nepřehlédnout a sledovat vývoj.
Zakladatelko, radu nemám, sama nevím, co bych dělala. Posílám velkou gratulaci a držím palce, ať vše dobře dopadne. Bude to těžké…
Můžu se zeptat?
Brala jsi třeba clostilbegyt? Nebo něco na stimulaci? Nebo to samo od sebe takhle?
Opravdu přeju hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15599
7.11.20 16:27
@Berry77 píše:

To fakt není hnusný příspěvěk :roll:
To je realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.11.20 16:48
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
7.11.20 16:48

@agnes233 držím palce ať vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
7.11.20 16:53

V téhle době bych se sešla max. s rodiči. Neriskovala bych žádnou větší sešlost. Jinak poradit neumím, můžu jen držet palce, ať to dobře dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí