Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A anonymní jsi proto, že s tím týpkem chceš podvést/ nebo podvádíš přítele nebo proč?
@Anonymní píše:
Prosím rychlé rady. Píšu si s jedním týpkem přes fb messenger. Nedávno jsem se připojila přes tablet od přítele. Normálně jsem se odhlásila, jenže…Od té doby cokoliv si s někým píšu tak odpovědi chodí na přítelův tablet.Jak to???a co s tím aby to chodilo jen na můj tablet a ne i na jeho.
psát si s týpkem přes tablet přítele může jen blbka nebo trdlo… sorry jako ![]()
@Paola21 píše:
A anonymní jsi proto, že s tím týpkem chceš podvést/ nebo podvádíš přítele nebo proč?
To je zase dotaz, to opravdu zakladatelce pomůže. ![]()
Jsem se zasmála.
Pry je nějaká aplikace nebo nastavení ze to jde takto udělat… ![]()
Jsem překvapená, ze kdyz ses odhlasila, ze to vubec nepomohlo. Uz jsi to nějak vyřešila?
@tzipora píše:
Jsem překvapená, ze kdyz ses odhlasila, ze to vubec nepomohlo. Uz jsi to nějak vyřešila?
Zatim ne ![]()
Fakt ses odhlasila? Spis než někdo tady by ti poradil nekdo z mladých…
Pokud ses odhlasila, tak je to fakt divny. Zkusila bych projet tablet nejakym cleanerem. Pak restart. Pokud to nepomuze, tak jeste odinstalovat a znovu nainstalovat FB i messanger.
@Klopotkova píše:
To je zase dotaz, to opravdu zakladatelce pomůže.
No tenhle tvůj příspěvek jí jistě taky pomohl ![]()
Prosím rychlé rady. Píšu si s jedním týpkem přes fb messenger. Nedávno jsem se připojila přes tablet od přítele. Normálně jsem se odhlásila, jenže…Od té doby cokoliv si s někým píšu tak odpovědi chodí na přítelův tablet.Jak to???a co s tím aby to chodilo jen na můj tablet a ne i na jeho.