Fajn brigáda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@guelder
Ne, teď jsem dala po dvou letech výpověď. Díky dojíždění se mi to už opravdu nevyplatilo. Já hodně jezdila na TESCO sklady, ty byly přes den a ze začátku fakt dost dlouhý. Teď 3-4 hodiny a jelo se dom. Měla jsem „štěstí“ nebo spíš smůlu na dlouhé cesty. Přes 2h a směrem, kde není pořádné cesty (dálnice), takže cesta dlouhá a pomalá, tudíž blbě zaplacená. Některé směny pak byly i třeba na 2 hodiny nebo 2 a půl h, a celé auto jsme na to nadávali, že to je prostě naprd. V DAPu byly výsledky dotazníku - můžeš si všimnout, že nejsem jedniná, kdo si na několik věcí stěžuje. Mnohé problémy má spoustu lidi, moc nevěřím tomu, že se něco nějak výrazně změnilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca Jo,výsledky dotazníku jsem viděla. A taky to zřejmě hodně záleží na lokalitě…my většinou jezdíme cca do hodiny jedna cesta, to se dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@guelder
Jo tak ČB snad nemají ani vedoucí a max vypomáhají Plzni a Pražákům ne?
Já byla pod Brnem. Jezdilo se až na místa jako Jeseník, Kolín, Hradec, Pardubice, Rychnov, Jaroměř (a všechno co je po okolí blíž) - tady se jezdilo opravdu hodně.
Byla jsem i v Mladé Boleslavi (tam byl i Tábor třeba), jelo se i do Mostu (severní Čechy!), ČB, Plzně, Rakovníka, Příbrami… Sice tyhle fakt vzdálený města byly výjimka, třeba 1-2× za měsíc, ale i tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca ČB už nějakou dobu vedoucí mají. Taky jedeme občas daleko, nedávno zrovna Litvínov, ale to je fakt výjimečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brigáda...
Koukám, že tato diskuse už nějak utichla, já dělám brigádu z domova a je to moc fajn. Je to oslovování firem, kontakty mám přidělené - nehledám je na netu a ptám se jaký mají program na účetnictví a na další procesy ve firmě… za pouhé dvě hodiny deně za 14 odpracovaných dní jsem vydělala 8000 čistého
pokud by některá z vás chtěla taky brigádu, napište mi do zpráv ju
můžu ji zprostředkovat, stačí když máte doma PC a internet a hlavně čas a chuť pracovat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka 81 píše:
Koukám, že tato diskuse už nějak utichla, já dělám brigádu z domova a je to moc fajn. Je to oslovování firem, kontakty mám přidělené - nehledám je na netu a ptám se jaký mají program na účetnictví a na další procesy ve firmě… za pouhé dvě hodiny deně za 14 odpracovaných dní jsem vydělala 8000 čistéhopokud by některá z vás chtěla taky brigádu, napište mi do zpráv ju
můžu ji zprostředkovat, stačí když máte doma PC a internet a hlavně čas a chuť pracovat…
Dobrý den/ ahoj, mohla bych poprosit více info na email? ve. skalova@gmail.com
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, ozivuji diskusi, prosím, pokud je zde někdo, kdo pracuje brigadne u cinema city jako uvadec, je možné volit si směny max do 21 h? V inzerátu mají provozní dobu do půlnoci ale vzhledem k tomu ze poté jede první spoj az v 3 h, je nereálné toto dělat. Díky za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit