Farář a duchové

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
LiduNe
21.7.24 07:33
@Kipa22 píše: Více

To je názor zmanipulované katolické ovce.

• Citovat
  • Upravit
79818
21.7.24 07:52

@LiduNe Nechápu, proč ji urazis. Já jen nerozumim tomu, proč člověk, který není věřící, se obrací na kněze, aby mu pomohl,,vyhnat entitu". Přijde mi legrační věřit na duchy. A už vubec nevim, co má s tím společného, že v domě byla četnická stanice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36702
21.7.24 08:22

@PaníBovaryová 56609371 :(
:think: Ona je víra entity závislá na tom, kdo je zrovna okolo? 8o A když tam přijede návštěva, tak co? :nevim:

Příspěvek upraven 21.07.24 v 08:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33339
21.7.24 08:24
@Anonymní píše: Více

Proč farář?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
21.7.24 08:27
@inkakřivák píše: Více

Nikoho neurážím, jen nazývám věci pravým jménem. Bohužel, lidská blbost mě nepřestává iritovat.

• Citovat
  • Upravit
19784
21.7.24 08:37

Nevysvětí, ale možná požehná.

Vysvěcení by znamenalo, že pak lze dům používat jen k sakrálním účelům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.24 08:38

@eumedon díky všem dnes má přijít farar

• Citovat
  • Upravit
19784
21.7.24 08:41
@alisekR píše: Více

Léčitel, co se zabývá „entitami“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33339
21.7.24 09:09

A co si od toho slibujes? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
21.7.24 09:18
@LiduNe píše: Více

Nazyvat nekoho „zmanipulovanou katolickou ovci“ neznamena „nazyvat veci pravymi jmeny“. Kazdy v neco veri. Nemusi hned patrit k cirkvi. A jak mluvis o lidske blbosti, tak kazdemu prijde hloupe neco jineho. Me treba tvuj prispevek. Tvuj nazor nemusi byt jediny spravny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79818
21.7.24 09:30

@Kosopemi je to stejné, jako by ji někdo nazval ovcí s mozkem propláchnuty ateistický i komousi. To taky není zrovna lichotive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79818
21.7.24 09:31

@arinecka taky by mě to zajímalo. Protože pokud je nevěřící, tak ten kněz je de facto lhář a nemá na nic vliv. Je to skutečně zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33339
21.7.24 09:36
@inkakřivák píše: Více

Právě, tohle mě fascinuje. Nejsem věřící, do kostela nechodím, ale jak se někde něco vyskytne, tak první co udělám, tak zavolám faráře? Je to divný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79818
21.7.24 09:38

@arinecka Lidé jsou pověrčiví. A protože o víře se neučí, ve svém okolí třeba nemají nikoho, kdo by jim podstatu víry vysvětlil, myslí si, že duchové patří do ranku církve, tak jako třeba zuby zubaři. Nechápou, že ten kněz na žádné duchy nevěří, ale zato má velmi dobré psychologické vzdělání a umí na lidí zapůsobit. Nechápou, že kněze víra v duchy popuzuje, že jde přímo proti jejich víře. Ale v každém případě je to zajímavé.

Příspěvek upraven 21.07.24 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
21.7.24 09:39
@arinecka píše: Více

Protože koho chceš jinak zavolat, když máš doma verbež z pekla?

Profi tihle lovci tu moc nejsou, a když, tak stejně používají metody vycházející z křesťanství, ne?
A že začnu přemýšlet při tak výjimečné situaci o exorcistovi nebo farářovi neznamená, že musím chodit do kostela.
Když si zlomím nohu, taky půjdu k doktorovi, aniž bych cítila povinnost učit se medicínu. :nevim:

Pak se samozřejmě můžu přestěhovat, nebo si zajít na psychiatrii, že. :nevim: To záleží na tom, jestli ty divnosti vidím jen já, nebo celá rodina. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný