Fare bare sandálky na léto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
20.5.22 17:00
@debra.morgan
@debra.morgan píše:
Dneska jsem měla v ruce Fila sandaly, pro děti, a taky nevypadaly úplně marně. Na širokou nohu, ploutev, dominantní palec…ale keeny o trochu víc větraji teda. Ale tyto zas měly lepší stelku. :nevim: to jsem poradila co :mrgreen:

Nikdy jsem nevěřila tomu, že vybrat dětské boty bude takové dilema. Ale mám toho už plný zuby po pravdě 😅 když u nás není poblíž nějaký extra obchod kde zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
20.5.22 17:09
@Domina19 píše:
@debra.morgan jo, já vím, že to není BF, no, co by se dalo dělat, ale jsou chvalene, tak to třeba i přežijeme. Nevím, jeden mi řekne jo BF super, druhý vůbec. Byli jsme i u fyzio, zda je můžeme. Schválené je máme, ale tak když budou jedny boty BF druhé ne, tak se asi prd stane, že? Hlavns, že ho nebudou nikde utlacovat. Takže když je na krabici plus mínus 14,5 tak na nohu 13,7 by byly ok, že? Promiň, že se ptám jak blbec, ale radši 😅 a ty feelmaxy vám vyhovují?

Ja mam zkušenost s teď objednanyma, takže za starší kolekce z bazaru neručim. ale ano, ve velikosti 25/26 Maji na krabici 16 cm a to je délka stélky a víc tam není ani ťuk. Feelmax jsou naprosto boží, leč už seženeš jen bazarové :lol: Já teď budu jedny z loňska davat pryč za pár peněz vel. 22 myslím. Vzhledově to mají za sebou, ale funkčně ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.5.22 19:38
@Domina19 píše:
@debra.morganNikdy jsem nevěřila tomu, že vybrat dětské boty bude takové dilema. Ale mám toho už plný zuby po pravdě 😅 když u nás není poblíž nějaký extra obchod kde zkusit.

ale ty shanis velmi male cislo, to bych opravdu koupila jen ty capackovy s podrazkou

keen apodobne az bude dite vetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková