Farma, statek , minizoo - okolí Prahy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
801
25.1.14 13:37

Holky přidám se s dotazem: kdo jste v některém zooparku byl dostanu se tam i s kočárem? Já mám zkušenost jenom s Toulcákem a tam je to s kočárem na nic, všude plno schodů. A mláděti se v Manduce bohužel moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.1.14 13:38

ZOO Chleby u Nymburka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
25.1.14 13:55

Chuchelský hájminizoo v Břežanském koutku (za mostem Závodu míru u nádraží Praha-Zbraslav), jsou přístupné kočárkem obojí. V Chuchli toho mají víc, je to pěkně do kopečka, ale vše po pohodlném asfaltu a navíc je tam nahoře ještě park s hřišťaty. Na Zbraslavi je to lesní cesta, je to tam menší, ale mají moc pěkné divočáky - celou rodinku. A pro sportovce je možné pokračovat na některý z okolních vršků - keltské opidum, altánek, letiště Točná, Komořanské údoli, atd. - kříží se tam hromada turist. tras.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
25.1.14 15:30

@Rona Do té Zoo Zájezd se dá s kočárem v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
25.1.14 16:24

Možná to tu bylo, ale:
Soukromá ZOO Chleby (okr. Nymburk)
Farma Košík (okr. Nymburk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.1.14 10:05
@zichisek píše:
Jééé, děkuju, na ten jsem úplně zapomněla…Mají i v zimě zvířátka někde kde se na ně dá podívat? Jdu okouknout jejich web…

Byli jsme tam minulý víkend a všechna zvířata byla normálně venku, takže je určitě uvidíme. jen tam není oslík. Jsou tam koně, prasata, králíci, kozy a ovce. Ale na hodinovou procházku je to hezké a hlavně zadarmo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
4.4.14 22:29

Mezi Brandýskem a kladnem (kouknete na mapku) je taky minizoo - je zamerena na vodni zivocichy - je to malinkaty, ale pekny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
7.4.14 09:02

Radonice - za jak dlouho se dá projít?

Ahoj, prosím ty co znají zoofarma (naučnou stezku ) v Radonicích, na jak dlouho to tam je se 3 letým dítětem. Třeba na celé dopoledne cca od 9.30 do 13h? Jsou tam WC, nějaký přístřešek kam si lze sednout. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.5.14 13:26

Poloha Radonic

50°8'29.000"N, 14°36'56.999"E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.7.16 13:11

Obnovuji:-)
Zoopark Zájezd-dá se tam jet mhd? Jsme momentálně na pár dní v pražských Dejvicích, jsem si říkala, že to bude na trase nějakýho busu směr Kladno, ale nějak mi stávkují vyhledávače jízdních řádů nebo nic nejezdí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
11.7.16 20:27

Nevím, zda jezdí něco přímo do Zájezdu. Na Okoř jezdí z Dejvické autobus č. 350. Je to tak cca 3 km z Okoře do Zájezdu. Jinak autobusy směr Kladno jezdí do okolních vesnic např. Buštěhrad, Velké, Malé Číčovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí