Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, navstevuju ferticare, dovolim si ozivit diskuzi
povedlo se vam nakonec na teto klinice k vytouzenemu miminku? Ceka me první ivf.
@Anonymní píše:
Ahoj. Je zde někdo kdo navštěvuje, či v nedávné době navštěvoval tuto kliniku? Ráda bych věděla, jaký názor na ni máte. Já sem chodím již přes rok a stále nevím, jaký názor si udělat. S panem doktorem jsem spokojená, ale paní doktorky mi nějak nesedly.
Je zde někdo, komu pomohli ke šťastnemu konci?
Ahojky, navstevuju ferticare, dovolim si ozivit diskuzi
povedlo se vam nakonec na teto klinice k vytouzenemu miminku? Ceka me první ivf.
@Dotuska píše:
@MichaelaB1994 ahojky, anonyní jsem 28 tt z 1. Ivf 1Ket
Tak to jw super
ja ted cekam netroelive na menstruaci, musela jsem jit na vyvolavacku po nemoci a pak hura na to ![]()
Rada bych ozivila tuto diskuzi….
Ja presla do Ferticare z Gennetu, kde nas nutili do darovaných vajicek.
Prvni navsteva ve Ferticare a vedela jsem, ze to je to misto…. Prvni IVF a KET a ted cekame ultrazvuk a na potvrzeni srdicka v 8tt.
Takze za me, urcite ANO ![]()
@Lenny1742 ahoj tak to gratuluji, nám to také vyšlo na poprvé. Začala jsem 19tt ![]()
@MichaelaB1994 ahoj, take ve Ferticare?
Moc gratuluji! Uz vite, co to bude?
@Lenny1742 píše:
@MichaelaB1994 ahoj, take ve Ferticare?
Moc gratuluji! Uz vite, co to bude?
Ano ve ferticare ve Varech. No prý už není i čem diskutovat a čekáme chlapečka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj. Je zde někdo kdo navštěvuje, či v nedávné době navštěvoval tuto kliniku? Ráda bych věděla, jaký názor na ni máte. Já sem chodím již přes rok a stále nevím, jaký názor si udělat. S panem doktorem jsem spokojená, ale paní doktorky mi nějak nesedly.
Je zde někdo, komu pomohli ke šťastnemu konci?