Fígl na uspávání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12330
5.9.15 08:50

Udělejte si nějaký usínací rituál. já přestala kojit před týdnem, mám teda 20měs. ale když jsem kojila uspávání trvalo 15minut až hodinu, pořád u prsa. teď co nekojím ho vykoupu, pomazlím, dám do postýlky, dám mu cucnout pití a do pěti minut spinká. To musím zaťukat, aby to vydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
5.9.15 08:53
@Majinka52 píše:
Spí se mnou v posteli je pořád vedle mě ona to prsu tahá dokud neusne pak se pře bulí na bok a spí v noci se tak vzbudí asi 2 krat to ji dam napít a zase chce prso ale to tak 5 in a spí..no zkusím co se dá ale pochybuju ona je to přece jen chytrá princezna :) :srdce: :srdce:

Hele, ruku na srdce-opravdu tě to tak strašně trápí?
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7022
5.9.15 19:59

@Majinka52 už nekojím dceru a tohle mi fakt nekdy chybí..užívej si to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.9.15 22:59

Já se jen bojím právě toho že když ji tak nechám tak už jí pak hůř odnaučím. Hlavně je na prd to že jak budu potřebovat hlídání přes noc tak si to teda někdo sní užije no protože ona chce proste prso :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101645
5.9.15 23:16

@Majinka52 V tom bych problém neviděla, moje kojená přesně ví, že ukládá tatínek a ten mlíko nemá, tak neprudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.15 15:08

Pořád se budí!

Ahoj holky, jak vám spaly děti okolo půl roku? Malá má teď 7. měsíců a už skoro dva měsíce bojujeme se spaním. Usne mi okolo půl 9 večer, ale kolem 10 už se zase vzbudí a utiší se až dostane pít. Střídám MM a koj. vodičku (nebo čaj), protože se budí celou noc po 2h až do rána a definitivně vstává v 6 :roll: Dnes už to ale bylo šílený, během 00-1:00 se mi vzbudila 3×!! :zed: cucne si dva loky čaje, vezme dudlík a spí dál…vůbec nechápu, co to má znamenat, protože očividně hlad ani žízeň neměla. Nevíte jak tomuto „zlozvyku“ mimi odnaučit? Už jsem opravdu zoufalá, potřebovala bych aspoň jednu noc se vyspat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101645
6.9.15 15:11

@Barbora.Nagyová Jo, dělaly to obě děti, pomohlo odstěhovat z ložnice a přidat jídlo přes den, pak se budily max. 4× za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.15 21:04

Nemám ji kam odstěhovat, ale spí sama ve své postýlce, je tak naučená od mala. Ale vzbudí se, i když s ní nejsem v místnosti. A přes den má 4× příkrm + mezi nimi MM, takže jídlo jí určo nechybí. Nebudí se hladem. Prvně jsem myslela, že to jsou vedra, pak zlobily nateklé dásně, ale pokračuje to dál, spíš jako by si už zvykla, akorát to je čím dál víc častější. Z dvou probuzení jsem se dostala na 5-8× za noc! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
8.9.15 17:39

Zapomeň na všechno, co doposud tvoje dítě bylo naučené. Tak jak miminko roste, mění se i jeho potřeby a požadavky. Spánek dítěte se někdy mění i po očkování. Zkusila bych si vzít děťátko do postele. @Barbora.Nagyová

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510